- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Eş paketi..ama benim eşimde sorun yok..sperm için bir şey almadım ben..Çok zaman ben ayrı ayrı alıyorum .öylede satılıyorsiz eş paketimi kullanmıştınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eş paketi..ama benim eşimde sorun yok..sperm için bir şey almadım ben..Çok zaman ben ayrı ayrı alıyorum .öylede satılıyorsiz eş paketimi kullanmıştınız
Regl iki gün önce bitti kuzum genelde on ikinci gün yumurtluyorum eğer gecikmezse haftasonu yumurtlama görürüm çok yüksek ihtimalleyumurtlama haftan geldimi seninn
bende bugun kapanısı yapıcam herhalde , su gecen ay kaplıcaya gıtmek ıstemıstık gıdemedık cumartesıye bende ayarlamayı dusunuyorum burda aıle odaları var sonrasında yumurtlama zamanları gelıyor işteRegl iki gün önce bitti kuzum genelde on ikinci gün yumurtluyorum eğer gecikmezse haftasonu yumurtlama görürüm çok yüksek ihtimalle
Değerlendirmeyi nasıl yapacaksın kuzu?Offf çok umutvarım ikimiz için de yürekten inanalım tez vakitte ve hayırlı şekilde,amin
Ay inşallah hepimiz büyütelim göbüşlerimiziBu ay da hamilesin inşallah kuzummm
Ay süper ben de öyle denk getirmek istedim ama yumurtlama sonrasına denk geldi tarihi önceden ayarlayinca maalesef tatilde dinlenmiş stresten arınmış beden ve zihinle yumurtlama dönemine girmek çok çok daha iyi bu fırsatı hemen kullanbende bugun kapanısı yapıcam herhalde , su gecen ay kaplıcaya gıtmek ıstemıstık gıdemedık cumartesıye bende ayarlamayı dusunuyorum burda aıle odaları var sonrasında yumurtlama zamanları gelıyor işte
Yani Adet dönemim olunca şimdi herkes gün sayıyor test yapıyor. Okuyorum ama hani çok yazma durumum olmuyor. Bir de sınavlarım vardı malum biliyorsun hepsi fıstttık gibi geçti :)ben okuyorum hala dığer grubu ama sen orda da cok yazmıyorsunnn bende ozledımmdıııı
Ben sigara kullanıyorum günde 5 tane falan. Arkadaşım hamilelik boyunca antidepresan damla kullandı. Mecburdu. Bebeği sapasağlam doğdu. Doktor kontrolünde oldugun sürece korkma canım.Kızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
macun olarak mı aldınız yoksa kapsullu es paketı mi acabaKürtajdan önce iki ay kullandım..Şimdide iki ay kullanıyorum.Eş paketi var..ayrı ayrı olarak da ürünleri alıyorum..ne lazımsa yani
Kapsülmacun olarak mı aldınız yoksa kapsullu es paketı mi acaba
sulinex diye bi laç.normalde kramp ağrısı olan insanlara da veriliyomuş.hangı ılacı kullanıyorsun canım , benım ılk asamam bır seneyı tamamlamaktı acıkcası oncesınde tedavıyı yarım bırakmasan ıyı olur demıstı drum 1 sene dolmustu zaten ufaktan bebek dusuncelerıde oldugu ıcın azaltmaya basladım sonra korunmayı bırakınca da komple kestım , ufak dozda bırsey ıse cok sıkıntı olmaz benımkısıde cok yuksek dozlu bırsey degıldı ıstersen dırek te bırakabılırsın demıstı
bende ayrı aldım ilk panecae ile başladm bikaç ürün daha almştm eşime ara ara verdim takviyelerdenEş paketi..ama benim eşimde sorun yok..sperm için bir şey almadım ben..Çok zaman ben ayrı ayrı alıyorum .öylede satılıyor
Yok ben ara ara diğil..benim gibi her gün kullanıyor eşimbende ayrı aldım ilk panecae ile başladm bikaç ürün daha almştm eşime ara ara verdim takviyelerden
inşallah bi sıkıntı yaşamam ben de.Yani Adet dönemim olunca şimdi herkes gün sayıyor test yapıyor. Okuyorum ama hani çok yazma durumum olmuyor. Bir de sınavlarım vardı malum biliyorsun hepsi fıstttık gibi geçti :)
Ben sigara kullanıyorum günde 5 tane falan. Arkadaşım hamilelik boyunca antidepresan damla kullandı. Mecburdu. Bebeği sapasağlam doğdu. Doktor kontrolünde oldugun sürece korkma canım.
bizim biraz karışık 1.5 ay devamlı kullandık sonra acele edip doktora gittim klomen vs verdi o ay kullanmadm şimdi tekrar başladıkYok ben ara ara diğil..benim gibi her gün kullanıyor eşim
bencede ürünler güzel diğer vitaminler gibi mide bulantısı vs yapmıyor doğal oldukları içinMfk ürünlerini ben de kullanıyorum. MAcun hediye etmişlerdi bana da çocuklarıma simla kullandım kendime de adalis advictor fodega minera sedare antox kullandım. Şu an sadece minera ve fodega kullanıyorum. Ürünleri ağırlık yapacak ürünler değil. doğal ve efsane bence. içerikleri çok iyi
bencede ürünler güzel diğer vitaminler gibi mide bulantısı vs yapmıyor doğal oldukları için
Dün gece değerlendirmiştik ,yumurtlamayı sabah gördüm akşam yoktu yani, eşim de bugün nöbette ,ne yap et eve fare girmiş falan de yarım saatliğine kaç gel dedim,yani dün bugün ve yarın düşünüyorum ,yarın çatlama olursa, üç ay sonra ilk kez yumurtlama oldu şansa bırakmak istemiyorumDeğerlendirmeyi nasıl yapacaksın kuzu?
Sadece pik ve çatlama mı yoksa bu hafta komple mi?