Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Oglanlarda yaşadın mı aşırı mide bulantısı kız bebek diyorlar
🙈 Yok yaaa efsane bu söylentiler 😬😬, bende tam tersi oldu. Kızımda hamile olduğumu bilecek kadar bulantı ve bir iki kusma olmuştu. Ve söylenenin aksine ekşi hiç aramamıştım ki limonu kabuğuyla, can eriği kiloyla yiyen ben.
Oğlumda 7. Haftada başlayıp 20. Haftaya kadar sabah 8 de boş mideye başlayıp yatana kadar ne yersem çıkarıyordum. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮Sonraki dört haftada ara ara kusarak 24 haftayı tamamladık. Ve erik çıkana kadar limonu kabuğuyla yedim, erik çıkınca da cebinde çekirdek çerez taşıyanlar gibi erik torbalarıyla dolaştım.

Ağustos ta bıraktık ama çocuk düşüncesi tam yoktu. Sonra antidepresan a başladım korunmaya başladık tekrar Eylül de. Daha yeni karar verdik çocuğa bu ilk ay sayılabilir. Belki de ondan kaynaklıdır 2.5 ay oldu başlayalı ilaca
Bende mesela korunmayı bırakınca adetim hiç öyle olmazdı önceden ama ilk etapta kahverengi çok az gelen akıntılarlarla başlar oldu, gecikmeler yaşadım biraz şaştı düzeni. Ama antidepresan kullanırken bir kez 52 gün regl olamamıştım gerçi ben antipsikotikte kullanıyordum o zaten antidepresandan daha çok etkiliyor. Ama zaten çok yeni bence rahim kendini hazırlıyor sende de inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canım🙏🏻

Bende mesela korunmayı bırakınca adetim hiç öyle olmazdı önceden ama ilk etapta kahverengi çok az gelen akıntılarlarla başlar oldu, gecikmeler yaşadım biraz şaştı düzeni. Ama antidepresan kullanırken bir kez 52 gün regl olamamıştım gerçi ben antipsikotikte kullanıyordum o zaten antidepresandan daha çok etkiliyor. Ama zaten çok yeni bence rahim kendini hazırlıyor sende de inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canım🙏🏻
Amin canım benim hepimiz güzel haberler alalım 🤲

T TASUU imdat!!! Galiba yeni bişey daha geliyo.
Denge-dengesizlik-yeniden denge
döngüsünde dengesizlik evresinde kaldım. HELP
Konuyu ve soruyu anlamadım örtmenim 🙈hepsini okumaya çalışsamda ama ana konumuz bebek yapımı olduğu için, soruyu burdan cevaplayacağım. Puan kırmayın Hocam 🤣🤣
Açıkcası kızlar ben yumurtaymış oymuş buymuş takip etmedim, edildiğini de bilmiyordum 😅😅Diğer bebelerde, çalışmalara başlayınca Gayet eski usul keyfince, (çünkü o zamanlar çalışıyordum) oh bide aman hamile mi kaldım stresi olmadan, baya rahat takılmıştık.Kızım 2. Ayda, oğlum 4. Ayda olmuştu. Bunda Ciddi olarak denemeye başlayalı 2. Ay olacak. Bunda da 2 günde 1 ilişkiye dikkat etmeye çalışıyorum. Geçen ay sonlara doğru rahatsızlandım. Değerlendiremedik. Bakalım neler olacak. Bence son ana kadar 2 günde 1, 3 günde 1 çalışma şart.
Diğer kızlardan gördüğüm ateş takibini yapıyorum, heveslendim. Buralara atacak dosyaları olsun diye 😊Onu da alnımdan ölçüyorum🤦

X