- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mfk nedir acabaAma ben mfk sayesinde hamile kaldım..bana kötü etkisi olmadı..hatda sonradan hormon testi verdim..baya iyi çıkmıştı.
Panik olma..onlar doğal canım.Evet kaç tane hap oluyor..ama mecbur çocuk için ediyoruz.Eş paketi bende..sonra ayrı ayrı urünler var onlarda da alıyorumSabah akşam mı içtiniz hangisiydi acaba sizin ki ben sormuştum sanırım iki üç kutu demişlerdi bir kaç tane hap , öyle olunca da panik oluyorum çok içmiş gibi hissediyorum
İnstaqram Mehmet Karslı doktor var onun ürünleri varMfk nedir acaba
İnşallah yaaaaİlk defa gördüysen belki de haberci rüyadır yaaa haydi inşallah
Bizde yokKızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
Çekirdeğin olduğu tarafı ertesi güne bırakıyorum. Onu kaba ters koyuyorum (kabuk üstte yani) kesik yüzeyini geçecek kadar koyuyorum kesik kısık suda kalsın diye yani. Bir tanıdık antalyadan gönderiyor bana da ağaçları var o böyle tarif etmişti.Sağ ol kuzum bu da çok iyi fikirmis peki suyu ne kadar koyuyorsun üzerini geçecek kadar mı dibine azıcık mı?
Ay İn şa Allah canım..bu ay sevinekinşaallah hiçbirine gerek kalmaz mutlu haberi alırız bu ay
bende google'a yazdım yöntem olarak çıktı da ürün görmedim. Bakıp inceleyeyim.İnstaqram Mehmet Karslı doktor var onun ürünleri var
Google yazma..instaqramda var..canlı yayınlar bile ediyor..ne lazım olursa ben sana diyerimbende google'a yazdım yöntem olarak çıktı da ürün görmedim. Bakıp inceleyeyim.
ben diyorum valla siz mi bakcaksınız doğurunca diye susuyolarböyle diyenlere SANANE diyeceksin ama işte olmuyorr :)
antıdepresan kullanıyordum 1 senedır fakat bebek dusununce azaltmaya sonrada bıraktım, sıgara kullanmıyorum aktıf olarak ayda yılda bırKızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum da doktor hamilelie engel değil ama öğrendiğimizde direk kesicez dedi ilacı.sormak istedim var mı nasıl ilerledi diye.zaten hamile olduğunda bu kadar kötü hissetmezsin kendini düşüncen hep bebekte olacapı için sıkıntı yaşamazsın bırakınca dedi.antıdepresan kullanıyordum 1 senedır fakat bebek dusununce azaltmaya sonrada bıraktım, sıgara kullanmıyorum aktıf olarak ayda yılda bır
Bu ay bizim ayımız kuzummm senin yumus da geldi zaten bu ay ikimizden de çok umutluyum 2022 gitmeden bize bebişlerimizi bırakıp öyle gidecek inşallahBeni unutma , beraber olcaz biz
Aha ahhahaha benim eşim kolaymış gibi geliyorbenim eşim sürekli dua ediyor ikiz olsun diye
hangı ılacı kullanıyorsun canım , benım ılk asamam bır seneyı tamamlamaktı acıkcası oncesınde tedavıyı yarım bırakmasan ıyı olur demıstı drum 1 sene dolmustu zaten ufaktan bebek dusuncelerıde oldugu ıcın azaltmaya basladım sonra korunmayı bırakınca da komple kestım , ufak dozda bırsey ıse cok sıkıntı olmaz benımkısıde cok yuksek dozlu bırsey degıldı ıstersen dırek te bırakabılırsın demıstıben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum da doktor hamilelie engel değil ama öğrendiğimizde direk kesicez dedi ilacı.sormak istedim var mı nasıl ilerledi diye.zaten hamile olduğunda bu kadar kötü hissetmezsin kendini düşüncen hep bebekte olacapı için sıkıntı yaşamazsın bırakınca dedi.
yumurtlama haftan geldimi seninnBu ay bizim ayımız kuzummm senin yumus da geldi zaten bu ay ikimizden de çok umutluyum 2022 gitmeden bize bebişlerimizi bırakıp öyle gidecek inşallah
siz eş paketimi kullanmıştınızGoogle yazma..instaqramda var..canlı yayınlar bile ediyor..ne lazım olursa ben sana diyerim
Offf çok umutvarım ikimiz için de yürekten inanalım tez vakitte ve hayırlı şekilde,aminBu ay bizim ayımız kuzummm senin yumus da geldi zaten bu ay ikimizden de çok umutluyum 2022 gitmeden bize bebişlerimizi bırakıp öyle gidecek inşallah