- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kürtajdan önce ikinci ayımda hamile kaldım..şimdide bu ay ikinci ayım..Sende çocuk varmı?En azından 3 ay kullan canım benimde ocakta 35 bitiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürtajdan önce ikinci ayımda hamile kaldım..şimdide bu ay ikinci ayım..Sende çocuk varmı?En azından 3 ay kullan canım benimde ocakta 35 bitiyor
Ben de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çok görüyorum ama ben kafa hep burada olduğu için bilinçaltı oluyor sanırımAy kızlar çok garip bir şey oldu gece rüyamda hamileydim ama ikiz böyle rüyayla gerçeklik arasında bir ara uyandım karnımı tutuyorum çocuklarım falan diyorum böyle daha minikmiş yeni hamile olduğumu öğrenmişim güya sonra bir baktım uyandım ay dedim nasıl yani ikiz mi ufak bir panik oldum gece
keşke olabilsek ama en azından ben duygularımı kontrol edemiyorumValla bu ay rahat geniş umursamaz olucam! Kocama söz verdim her sabah test de yapmıcam (belki ofiste yaparım ) Şaka bir yana çok takıyoruz kafaya kızlar, rahat olmak lazım
Ooooohh beeekızlarrrr sononda yumurtladımmm allahım şükürler olsunnn :)
Normalde mutlu olurdum panik oldum ikizmiş diyeBen de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çok görüyorum ama ben kafa hep burada olduğu için bilinçaltı oluyor sanırım
Ama ben mfk sayesinde hamile kaldım..bana kötü etkisi olmadı..hatda sonradan hormon testi verdim..baya iyi çıkmıştı.Mfk bana çok yoğun geldi vitaminleri o kadar yükleme yapmakta ne bileyim anksiyete var ben de o yüzden içemezdim sanırım çok yüklü vitaminler cünkü
Allah ın ıznıyle bu ay duamızı edıp ınanacagız , olacagım olacagız ınsallah yenı yıl hamıslerı olacagızBakalım bu ay grupta kimler hamiş olacak
ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ilk defa böyle bi rüya görüyorum heycanlıydıBen de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çok görüyorum ama ben kafa hep burada olduğu için bilinçaltı oluyor sanırım
Bu ay da hamilesin inşallah kuzummmDün doktorumla konuştuk, bu ay sadece iğne yapacakmış.Adetin 11 ya da 12. Günü gel bi bakalım yımırtlamış mısın dedi Klomen yazmayacak, iki ay üst üste kullanılmazmış. Hamileliğimde de böyle olmuştu, klomen+iğne kullandığım ay değil de bir sonraki sadece iğne vurulduğum ay hamile kaldım. O yüzden çok umutluyuz Allah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın Bu arada Manisada olanlara Dr tavsiyesinde bulunabilirim, Kadın çok dikkatli ve çok sabırlı
Sabah akşam mı içtiniz hangisiydi acaba sizin ki ben sormuştum sanırım iki üç kutu demişlerdi bir kaç tane hap , öyle olunca da panik oluyorum çok içmiş gibi hissediyorumAma ben mfk sayesinde hamile kaldım..bana kötü etkisi olmadı..hatda sonradan hormon testi verdim..baya iyi çıkmıştı.
Kürtajdan önce iki ay kullandım..Şimdide iki ay kullanıyorum.Eş paketi var..ayrı ayrı olarak da ürünleri alıyorum..ne lazımsa yanimfk hangı urunlerı ne kadar sure kullandınız acaba
Ay ikiz falan olursa ben de panik olurum kız yalan yok eşim bazen şakasını yapıyor da aman diyorum sus Eşref saatine falan denk gelir sonra ciramizi yakarsın diyorumNormalde mutlu olurdum panik oldum ikizmiş diye
Bunu da deneyeyim kuzumm
Peki bir günde hepsini yiyemedigin oluyor mu kalanı nasıl saklıyorsun karartmadan? Ben hepsini yiyemeyecegim doktor azar azar dene dedi kalanı buzdolabına koymuştum ama siyah siyah oluyor dolapta
Merhaba kızlar, bende her gün tüketiyorum hatta 20 tane toplu aldım. 2 taneyi kese kağının içine koyuyorum yanına 1 elma ve 1 muz ile 2 3 güne kesin yumuşuyor. birini alıyorum yenisini koyuyorum yanına.. Ama günde 1 tane yemek fazla bilginiz olsun. İçinde yüksek oranda yağ olduğu için günlük yarım öneriyorlar. Birde ben yarısını yiyorum diğer yarısını tupper kap içine koyup su dolduruyorum. Buzdolabına koyuyorum. Su içinde olunca hava almıyor ve kararmıyor. Belki sizinde işinize yarar.Tupperware ya da ona benzer hava akımı olmayan bir kapta saklayabilirsin. Ya da streç filmle sar
benim eşim sürekli dua ediyor ikiz olsun diyeNormalde mutlu olurdum panik oldum ikizmiş diye
Allah'ım ya tam cinnetlik.valla ben yaşımı söylemedim kimseye zaten taş çatlasa 27-28gosteriyorum onlar da anlamadı , kalkıp nüfus cüzdanımi da vermeyecegime göre nerden bilecekler ,insanlar nasıl kendini bilmez ya ,geçen eşimin işyerinden birinin eşi hamileymis kocası eşime demiş ki seninki ne zaman olacak,dedim ki biz şuan düşünmüyoruz deseydin ,bı tanesi de elini çabuk tut yaşın geçiyor demiş eşime,bende yeni evliyim 35 yaşındayım benimkinide ay ay takip ediyorlar çocuk düşündüğümü söylemiyorum bide üstüne işte yaşın var sakın korunma bak çocugun olmaz diyorlar
ben okuyorum hala dığer grubu ama sen orda da cok yazmıyorsunnn bende ozledımmdııııPapatyamaviss Ayşecik kız seni özledim, yokluğunu hissediyorum buraya da yazayım en iyisi ben
ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ilk defa böyle bi rüya görüyorum heycanlıydı
Sağ ol kuzum bu da çok iyi fikirmis peki suyu ne kadar koyuyorsun üzerini geçecek kadar mı dibine azıcık mı?Merhaba kızlar, bende her gün tüketiyorum hatta 20 tane toplu aldım. 2 taneyi kese kağının içine koyuyorum yanına 1 elma ve 1 muz ile 2 3 güne kesin yumuşuyor. birini alıyorum yenisini koyuyorum yanına.. Ama günde 1 tane yemek fazla bilginiz olsun. İçinde yüksek oranda yağ olduğu için günlük yarım öneriyorlar. Birde ben yarısını yiyorum diğer yarısını tupper kap içine koyup su dolduruyorum. Buzdolabına koyuyorum. Su içinde olunca hava almıyor ve kararmıyor. Belki sizinde işinize yarar.
böyle diyenlere SANANE diyeceksin ama işte olmuyorr :)Allah'ım ya tam cinnetlik.valla ben yaşımı söylemedim kimseye zaten taş çatlasa 27-28gosteriyorum onlar da anlamadı , kalkıp nüfus cüzdanımi da vermeyecegime göre nerden bilecekler ,insanlar nasıl kendini bilmez ya ,geçen eşimin işyerinden birinin eşi hamileymis kocası eşime demiş ki seninki ne zaman olacak,dedim ki biz şuan düşünmüyoruz deseydin ,bı tanesi de elini çabuk tut yaşın geçiyor demiş eşime,
Beni unutma , beraber olcaz bizBen de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çok görüyorum ama ben kafa hep burada olduğu için bilinçaltı oluyor sanırım