-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.341
Canım t2 nin orada bir gölge mi var bana mı öyle geliyor
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allahım bir an önce toparlanmana yardımcı olur inşallahBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasınSindirmeye çalışıyorum çok zormuş
Erken canım bence biraz dana sabretmelisinKızlar bugün kan verdim başka birşey için ama betayada bakılmış 1.20 cıkmış catlamadan 9 yada 10. Gün olması lazım olsa çıkardı demi
Canım t2 nin orada bir gölge mi var bana mı öyle geliyor
İşte bana da var gibi geldi onu diyorum canım :))Arkadaşlar var dedi cnm
İşte bana da var gibi geldi onu diyorum canım :))
Bebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasınSindirmeye çalışıyorum çok zormuş
Ciddimisin canım yaaaaa çok üzüldüm inan ne diyecegimi bilmiyorum çok geçmiş olsun kuzumBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
Geçmiş olsun canım benim. Evet üzülüyor insan psikolojik olarak da yipraniyorsun ama lütfen en kısa zamanda kendini topla.benim de başımdan geçti o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Sağlıksız bir bebek olduğu için vücut kabul etmedi böyle düşün... en kisa zamanda tekrar nasip eder Allahim insallahBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
10 çıktıgı günden hesapla canım birgebenin günlügümde bende okudum onları onun açıkladıgı gibi uygula her zaman 14. Güne gelmeyebiliyor çünküKızlar bir de bir şey daha danışmak istiyorum size . Ben yunurtlamami ovulasyon ve vucudumu dinleyerek takip ediyorum . 25 26 yumurtlama gunlerimdi ama progesteron baktırdığım da negatif çıktı 0.89 .. 1 hafta sonra Dr tekrar baktir kanda dedi ve pozitif çıktı 10. 89 .. simdj yumurtlamadan 14 gün sonra hesaplanıyor ya adet günü ben ilk haftaya göre mi hesaolicam son verdiğim kan a göre mi hesaplamaliyim? İlk kan testi negatif verdi ama evde iki gün ovulasyon pozitifti ve yumurtlama akintim oldu uzun bir akıntı baya islaktim 2 gün ama son kan testi pozitif çıkmasına rağmen hiç yumurtlama belirtim yoktu . Bir ebenin günlüğü de demişti ki testte pozitif gördükten bir hafta sonra kanda pozitif çıkar öyle de oldu yani ben nasıl bir hesaplama yapmalıyım sizce ???? Çok uzattım ya yardım pleqse
evet progestron yukselmesı yumurtlamadan sonra cıkar banada doktorum 21.gunde yumurtlama olmus ıhtımalıne karsı yaptırdı ve negatıf cıktı mısal normalde yumurtlamadan sonra bugunlerde yapıldıgında poz cıkar dedıKızlar bir de bir şey daha danışmak istiyorum size . Ben yunurtlamami ovulasyon ve vucudumu dinleyerek takip ediyorum . 25 26 yumurtlama gunlerimdi ama progesteron baktırdığım da negatif çıktı 0.89 .. 1 hafta sonra Dr tekrar baktir kanda dedi ve pozitif çıktı 10. 89 .. simdj yumurtlamadan 14 gün sonra hesaplanıyor ya adet günü ben ilk haftaya göre mi hesaolicam son verdiğim kan a göre mi hesaplamaliyim? İlk kan testi negatif verdi ama evde iki gün ovulasyon pozitifti ve yumurtlama akintim oldu uzun bir akıntı baya islaktim 2 gün ama son kan testi pozitif çıkmasına rağmen hiç yumurtlama belirtim yoktu . Bir ebenin günlüğü de demişti ki testte pozitif gördükten bir hafta sonra kanda pozitif çıkar öyle de oldu yani ben nasıl bir hesaplama yapmalıyım sizce ???? Çok uzattım ya yardım pleqse
ovulasyon negatıf ıkı cızgı aynı yada ıkıncı cıkan cızgı daha koyu olmalı pozıtıf fıyebılmek ıcnKızlar bende ovulasyan testi yaptım bugün ilkdefa kullanıyorum ve bu saatte yaptım silik çıktı ne demek oluyor
Yumurtlama henüz yok canım. Ama bu saatte yapma sabah ilk.idarla sıvı almadan yapmalısınKızlar bende ovulasyan testi yaptım bugün ilkdefa kullanıyorum ve bu saatte yaptım silik çıktı ne demek oluyor
Anladım canım yumurtlama yok yani henüz. Adetim 30 kasımda bitti kasıklarım çok agrıyo ıslaklıkta çok bi alim deneyim dedimovulasyon negatıf ıkı cızgı aynı yada ıkıncı cıkan cızgı daha koyu olmalı pozıtıf fıyebılmek ıcn
Peki ben adet günümü hangisine göre hesaplamaliyimevet progestron yukselmesı yumurtlamadan sonra cıkar banada doktorum 21.gunde yumurtlama olmus ıhtımalıne karsı yaptırdı ve negatıf cıktı mısal normalde yumurtlamadan sonra bugunlerde yapıldıgında poz cıkar dedı