-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.321
Canım ben pek seçemedim ama bak bakalımSabah çizgi yok dediğim teste tekrar baktım, ben yine içerden çizgi görüyorum sankifiltre yapabilecek var mı?
çok üzüldüm, geçmiş olsun, benim de ilk gebeliğin düşüktü daha doğrusu 9. haftada kalbi durmuştu. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inş.Bebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasınSindirmeye çalışıyorum çok zormuş
evet canımKızlar atesim düştü reglide geldi leke şeklinde olsada bu ateş tablosunda regliyi giriyormuyuz yani bugün regli başladı regli günü diye seçme filan varmi
AmiiinÇok üzücüAllah bir daha yaşatmasın. Demekki nasibi oraya kadarmış. Allah birdaha nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah
Evet canım bişey çıkmamış saolCanım ben pek seçemedim ama bak bakalım
Nasil secicem kullanmayı bilmiyorum pek programıevet canım
Yaa kuzum benimde 6+3 seni anlıyorum..her şeyde bir hayır vardır canım..ilk zamanlar bende çok ağladım..kimsenin telefonunu bile açmıyordum..ama sonda anladımki ben kendimi yıpratsam bile çocuk dönmez..kalb doktoruna bile gitdim sıkışıyordu kalbim..kendini toparlıcaksın tabi..dahada kötüsü ola bilirdi onu düşün..geçmiş olsun..birde Allah bizlere bunu yaşatmasınBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasınSindirmeye çalışıyorum çok zormuş
perıod menses spottıng var atesı grımek ıcın actıgın yerde asagı kaydır ona yes demen yeterlı tablon baslar sıfırdanNasil secicem kullanmayı bilmiyorum pek programı
muhtemelen azda olsa cıkablırdı ama bellı de olmaz ben oğlumda 10.gün kan verdım negatıf cıktı ertesı aksam pozıtıf cıktı bellı olmazKızlar bugün kan verdim başka birşey için ama betayada bakılmış 1.20 cıkmış catlamadan 9 yada 10. Gün olması lazım olsa çıkardı demi
ahh bebeğimBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
Sagol canım sıfırlandı simdi regliyken de ateş giriyoruz degilmiperıod menses spottıng var atesı grımek ıcın actıgın yerde asagı kaydır ona yes demen yeterlı tablon baslar sıfırdan
evet evet normal standartta gırmeye devam et sen kuzumSagol canım sıfırlandı simdi regliyken de ateş giriyoruz degilmi
Ben adet oldum canımKIZLAR HAMILE OLANLAR VE ADET GÖRENLER LÜTFEN BENI ETIKETLEYEREK BELİRTTSİN TABLOMUZU GÜNCELLEYELİM @September Wind @maman @smgsmgsmg @Mevsimlisan @melegim can @fatsektrueliving_ @ozayse @zorunlualanlar @Angels900 @mssmaya07 S Simgeklcc @Pandolfini YAKIN TARIHTE OLANLARI YAZDIM
Su ateş olcumlerinde kıstas kaç olmalı kızlar kqc aralığında ise yumurtlama veya adet geliyor demektirİnşallah canım benim
fertility friend mi kullanıyorsun?Nasil secicem kullanmayı bilmiyorum pek programı
Herkesin bazal vücut sıcaklığı farklıdır. Ölçüm yerine saatine göre de değişir. kendi tablonu oluşturarak zamanla kendini tanıyabilirsin.Su ateş olcumlerinde kıstas kaç olmalı kızlar kqc aralığında ise yumurtlama veya adet geliyor demektir