- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.241
Hosbuldum canim.tesekkur ederimHoşgeldin canım. Geçmiş olsun allah şifa versin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim.tesekkur ederimHoşgeldin canım. Geçmiş olsun allah şifa versin kuzum
KUZUM o dusus yerleşme ıhtımalı olması kac @Deepblueskuzum 30 unda sabah doktora gorundum 9 da 19.2 mm dedı yumurtan aksamına yada ertesı sabah catlaması yuksek ıhtımal yanı atesle dogru orantıda , sadece benım normalde kapak cızgım 36.4 gecen aylarda bu ay yuksegım o
yarın tekrarlarsın doktora gıtmeden kuzumYa kaset testte vardı kuzum erken gebelik diye geçiyor ya daha net olur diye düşündüm
Ben kullanıyorumKızlar aranızda bir ebenin günlüğündeki ovülasyon testlerinden kullanan var mı
canım o zaman o düşüsü yerleşme ihtimali olarak düşünemeyiz en az 5 gün geçmesi lazım dpo ama ovulasyonun olması bile çok güzel şu tablodaKUZUM o dusus yerleşme ıhtımalı olması kac @Deepblues
ben senın tabloya ara ara gırıp bakıyorum aksıyon varmı dıye :) haklısın dpo 4-5 yumurtladıgıma dua edeyım ben oturup bıde yerleşme arıyorum utanmadanBenim de bu gün yarın çatlama olacak dua edin kızlar ya kimin kime duası kabul olacağı belli olmaz
Memnun musun canımBen kullanıyorum
Şu ateş işini acil çözmem lazım ya da başınıza ekşiycem7-8 tane varsa ıstersen atesle ısaret gosterdıgı tarıhlerde yaparsın hergun hergun yapmak yerıne sen biliiin balım yınede
Yumurta çatlamış inşallah bu ay hayırlı bebiş haberlerini alırsın canım@pozitifbiri Mervenur277 @fnd_50 Papatyamaviss
Kızlar dün öğlen ovulasyon testi yumurtlama gösterdi, akşam 10da da çatlama gösterdi.
Ateş durumum da bu şekilde çıktı
Tamam o zaman bende 11 törenine katılayımkuzum 6 gun dıyorsun yaoma hıcbısey bekle kan da verme bosuna yıpratıcı bı surece surukleme kendını en azında 3 - 4 gun kalaya bekle ve test patlat bak 11 ınde toplu test töreni var sende katıl :)
Papatyamaviss canım benim adet 30 kasımda bittide kendiliginden bitmedi düşükten sonra çok olunca doktora gittim o ilaç verince kesildi tekrar adetim ne zaman gelir bilmiyorum (umarım gelmez aminnn) ama son adet 30 kasım yazabilirsin büyük ihtimal 25 aralık yeni adetim olur güncellerim degişirse canımKIZLAR HAMILE OLANLAR VE ADET GÖRENLER LÜTFEN BENI ETIKETLEYEREK BELİRTTSİN TABLOMUZU GÜNCELLEYELİM September Wind maman NewMamaa Mevsimlisan melegim can fatsek trueliving_ O ozayse zorunlualanlar A Angels900 mssmaya07 S Simgeklcc Pandolfini YAKIN TARIHTE OLANLARI YAZDIM
3 gün daha bekle test yap canım varsa çıkarBat a 8 gün kaldı yumurtlama günü üzerinden7 gün geçti Allahım ne olur tutmuş olsun
Olsun kuzum elbet olacakk mod düşürmüyoruzz :) ovulasyon mu gebelik mi şu an beklediğin bembeyaz dediğinBenim yine bir şey yok tek çizgi bembeyaz hayali çizgi dahi yok
Ben kullanıyorum canımKızlar aranızda bir ebenin günlüğündeki ovülasyon testlerinden kullanan var mı
Ananasi fazla tüketme canım rahimde kasılmalara sebep oluyor tutunmaya engel olabiliyormuş düşük felan olur allah korusuncanım doğru söylüyorsun ben yürüyüş yaptığım ay hamile kalmıştım. şimdi aynısını denemeye başlayacağım bunları internetten mi aldın eczaneden mi ? avokado ne işe yarıyor canım ben çok ananas tüketiyorum acaba sıkıntı olur mu