- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.381
Aslında bana normal geldi çünkü bende 40 gün adet oldum ama bol bol gelmiyordu azar azar ama epey uzun sürdüKız doktorun manyakadetin rahat gelir ne demek..sen demedinmi çok az oldu..bu normalmi onun için
Amin inşAllah sonraki gebeliklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilirizYaaa işte bu işler öyleymiş insanın malesef başına gelmeyince bilmiyorbu son olsun canım hepimiz için
Ama sende uzun sürdü..uzun sürüncede toplasan belki aynı duruma geliyor..hem sen yine oldun sonra öyle diğilmi?Aslında bana normal geldi çünkü bende 40 gün adet oldum ama bol bol gelmiyordu azar azar ama epey uzun sürdü
oyle olsaydı suan kıpkırmızı cıkması gerekırdı askım ya 16 17 gun olmus , ya gec yumurtlama anca bır ıkı gune bellı olur hersey :)Yani takip ettim yumurtlama 18 iydi. Buraya atmıştım kızlar öyle demişti.
Aynen 40 gün azar azar oldu bitti bir hafta geçti tekrar adet oldum. Adetim daha yoğundu yaklaşık 10 gün sürdü. Daha sonraki her ayda adet olduğum gün sayısı azaldı.en son bu ayki adetim 6 gün sürdü ve tıpkıAma sende uzun sürdü..uzun sürüncede toplasan belki aynı duruma geliyor..hem sen yine oldun sonra öyle diğilmi?
ınsallah yerlesmedirSalı günü kahverengi leke gelmeye başladı sildikce yerleşme mi adet mi bilemedim
Az kaldı yakında netleşecek bence her şeyBenım resmen bugun 26.günüm nomal döngümde gitsem adet zamanım bugun yarın olacaktı.. Gitmedi yumurtlama da kesın degıl bence fakat yınede 15 16 gıbı adet gosterıyor.Bu ay benım ıcın cooook uzun olduuu
Kimse cevap verdi mi tam bakamadım ama çatlatma iğnesinin içinde beta HCG olduğu için testler seni yanıltır hep pozitif çıkar. İğneden neredeyse 10-12 gün sonra vücuttan atılıyor bu hormon. Ayın 15inde net sonuç çıkacaktırMerhaba günlerdir yazınızı okuyorum ve şuan yazmak istedim bizde 3 aydır deniyoruz eşimle 2 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 1 aralıkta 18mm olmus dedi doktor 3nde gece 12ye birliktelik yazdı degerlendirdik benim sorum şu ovülasyon testim hala pik gosteriyor bu normalmi sizce
Canlar ben 11 Kasım sat. 2 aydır 35 günde bir oluyordum öncesi Yasmin kullandim Eylül'de hiç olmadi adet. Genellikle 18-21. Günlerde yumurtlamam oluyor. Bu ay 15 Aralıkta olmam gerekiyordu ama 1 Aralık ilişki sonrasi kahverengi akıntı geldi. Sabah uyandigimda da 3-4 damla kan geldigini gördüm. Sonra 2 gün daha kahverengi akıntı geldi böyle peceteyi sürdükçe. Şu 2 gündür bişey yok. Bu ay çok umutluydum ama ovulasyon testlerinde çift cizgiyi göremedim. Adetten sonra havuc avakado yedim süt içtim kuruyemiş kuru incir yedim. Bide bal polen propolis karışımına başlamıştım. Ama niye böyle oldu bu ay anlamadım. Test yaptım negatifatesimde böyle
Bakalım ne zaman adet olcamdaha var belkıde gunune sabret
beklemeye gectık zaten bebısko napalım benım bu ay atesım cok garıp 35.6 bıle olmadı belkıde catlayamadı belkıde bu ay ates boylr bılmıyorum 36.5 benım kapak cızgımdı normalde garıplıkler ayı adeta yaaAz kaldı yakında netleşecek bence her şey
Program 10.gün gibi yumurtlama göstermiş canım ovülasyon testi yaptın mı doğru mu programın gösterdiği yumurtlama günün?Canlar ben 11 Kasım sat. 2 aydır 35 günde bir oluyordum öncesi Yasmin kullandim Eylül'de hiç olmadi adet. Genellikle 18-21. Günlerde yumurtlamam oluyor. Bu ay 15 Aralıkta olmam gerekiyordu ama 1 Aralık ilişki sonrasi kahverengi akıntı geldi. Sabah uyandigimda da 3-4 damla kan geldigini gördüm. Sonra 2 gün daha kahverengi akıntı geldi böyle peceteyi sürdükçe. Şu 2 gündür bişey yok. Bu ay çok umutluydum ama ovulasyon testlerinde çift cizgiyi göremedim. Adetten sonra havuc avakado yedim süt içtim kuruyemiş kuru incir yedim. Bide bal polen propolis karışımına başlamıştım. Ama niye böyle oldu bu ay anlamadım. Test yaptım negatifatesimde böyle
Ateş gruplarında okudum en garip grafiklerin çıktığı aylarda gebelik olur diyebeklemeye gectık zaten bebısko napalım benım bu ay atesım cok garıp 35.6 bıle olmadı belkıde catlayamadı belkıde bu ay ates boylr bılmıyorum 36.5 benım kapak cızgımdı normalde garıplıkler ayı adeta yaabu ay hamıle kalsam sok gecırırım bak okadar beklemıyorum
Nasılsa geç yumurtlama oluyor diye yapmamıştım kaçırdım yani ama 10. Ve 12. Günleri degerlendirmisimProgram 10.gün gibi yumurtlama göstermiş canım ovülasyon testi yaptın mı doğru mu programın gösterdiği yumurtlama günün?
Belki yerleşme de olabilirYerleşme için de bir kaç gün bekle gebelik testi yap ovülasyon yapma
Bak sende 40 gün bu azmı..1 aydan çok..ve + yine olmuşsun temizlenmişsin.İşte benim dediğim gibi..amaAynen 40 gün azar azar oldu bitti bir hafta geçti tekrar adet oldum. Adetim daha yoğundu yaklaşık 10 gün sürdü. Daha sonraki her ayda adet olduğum gün sayısı azaldı.en son bu ayki adetim 6 gün sürdü ve tıpkısavascii nin anlattığı gibiydi
Ateş gruplarında okudum en garip grafiklerin çıktığı aylarda gebelik olur diyeay olur mu olur hayırlısıyla İnşAllah
çatladığında salgılanan hormonla birlikte ateş yükseliyor kuzum yenı evetKızlarMervenur277 fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss
Dün çok sancım oldu ardından az bir kanamam oldu. Ben yumurtlama diye yorumladım ama ateşim böyle çıktı. Yumurtlama olmamış mı ateşe göreEki Görüntüle 3171527