- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.361
Bence hemen başla kürtajdan sonra yumurtlama günün değişmiş olabilir. Benim de anlattığın gibi oldu bende garipsemiştim doktoruma sordum reglim çok yoğun ve uzun sürerdi böyle oldu bu ay dedim böyle olması daha iyi dedikızlar ya benim kürtaj sonrası ilk adetim saçma sapan oldu 3 gün normal adet gibiydi 4. gün çok azdı 1 ped bile dolmadı 5. gün leke geliyordu günlük ped kullandım bugün 6. gün arada canı isterse 1 damla leke geliyor kahverengi. Ben şimdi ovülasyon testine ne zaman başlıyayım sizce?
ya işte normal adet olsaydım öyle yapardım da bu kürtajdan sonra olduğu için emin olamadım testlerimde boşa gitsin istemiyorum arada kaldımBen olsam lekelenme bittikten sonra başlardım. Ama daha önce bi deneyimim olmadı bu konuda. Seni yanıltmak istemem
Ay evet bende meraktayım da cenazeden dolayı yapamamış olabilir@September Wind bebişim sen naptın test yapacaktın bugün
ağzından resmen bal damlamış siler misinBence hemen başla kürtajdan sonra yumurtlama günün değişmiş olabilir. Benim de anlattığın gibi oldu bende garipsemiştim doktoruma sordum reglim çok yoğun ve uzun sürerdi böyle oldu bu ay dedim böyle olması daha iyi dedi
ayy deme deme ben hazırlık yapmaya başladım
Akıntını da takip et her gün canım, her tuvaletini yapmadan önce parmaklarınla kontrol et. Tuvaleti yaptıktan sonra yeterince doğru belirlenmiyormuşağzından resmen bal damlamış siler misin11.45 te ilk testimle açılışı yapıyorum o halde
kız ben cumartesi kontrole gittim ama doktor hiç demedi bir şey adetim diye hormon falan baktı ultrason yaptı onlar boşa mı gitti o zamanKuzum önemlisi temizlen güzelce sonuç güzel olsun diye..çünkü bende su gibi adet oldum sandım 7 gün..bitdiği an başladık değerlendirmeye 5 gün sonra yine şarıl şarıl adet oldum..doktor dedi bu senin adetin..malesef kürtajdan sonra düzene girmek için zaman lazım
ben zaten teste bir başlasam 30 gün yaparım 30 tane var nasılsaAkıntını da takip et her gün canım, her tuvaletini yapmadan önce parmaklarınla kontrol et. Tuvaleti yaptıktan sonra yeterince doğru belirlenmiyormuşİki parmağın arasında uzuyorsa yumurtlama dönemin başlıyor ovülasyon testlerini daha dikkatli yaparsın ama akıntı olmayınca bırakma çünkü benim yumurtlama uzayan akıntının çok az olduğu bir gün oldu
ben zaten teste bir başlasam 30 gün yaparım 30 tane var nasılsa
Yoo boşa neden olsunki bak güzel baktı kist miyom olsaydi diyerdi..kürtajdan sonra oluyormuş..ama bu benim kendi fikrim sen adet olmadım olucaksın..aksine olsan iyi çok güzel temizlenirsin..kız ben cumartesi kontrole gittim ama doktor hiç demedi bir şey adetim diye hormon falan baktı ultrason yaptı onlar boşa mı gitti o zaman
Bende sezaryenden sonra 40 gün kanamam olmuştu bitti çok şükür dedim bir hafta sonra adet oldumYoo boşa neden olsunki bak güzel baktı kist miyom olsaydi diyerdi..kürtajdan sonra oluyormuş..ama bu benim kendi fikrim sen adet olmadım olucaksın..aksine olsan iyi çok güzel temizlenirsin..
beni iş yerinde test yapmak daha çok zorluyor sıvı alımı etkilemiyoray bende öyle diyordum da öncesinde iki saat sıvı almamak beni çok zorluyor çalışırken çay kahve yok diye geriliyorum
bida olursam hakkını vere vere ocak topiğine geçerim artık napayımYoo boşa neden olsunki bak güzel baktı kist miyom olsaydi diyerdi..kürtajdan sonra oluyormuş..ama bu benim kendi fikrim sen adet olmadım olucaksın..aksine olsan iyi çok güzel temizlenirsin..
Hadi hayırlısı İnşAllahbeni iş yerinde test yapmak daha çok zorluyor sıvı alımı etkilemiyorbugün açılışı yapayımda bir bakalım ne zaman yumurtlama görücem
Aynısı bendede oldu ilk insan korkuyor bu kadar kanama ne zamana kadar olucak..resmen bitmiş haldeydim..haraket etdikce kan akıyordu.Bende sezaryenden sonra 40 gün kanamam olmuştu bitti çok şükür dedim bir hafta sonra adet oldum
Ay yok valla benim azıcık oldu hatta doktora sordum dedimki adetim çok az oldu hiç karnım ağrımadı benim çok ağrırdı oda dediki rahim açıldı artık eskisi gibi karnın ağrımaz adetin rahat gelir. Kürtajdan sonra ilk adetin yoğun olmamasıda normal anlamarım vallaAynısı bendede oldu ilk insan korkuyor bu kadar kanama ne zamana kadar olucak..resmen bitmiş haldeydim..haraket etdikce kan akıyordu.
Kanama bir ay olmuşken doktora gittim ultrasonla baktı tekrar yumurta gelişiyor yakında tekrar adet olacaksın dedi.çok şaşırmıştım kanama olurken nasıl yumurta oluyor diyeAynısı bendede oldu ilk insan korkuyor bu kadar kanama ne zamana kadar olucak..resmen bitmiş haldeydim..haraket etdikce kan akıyordu.
Her insan aynı değil işteAy yok valla benim azıcık oldu hatta doktora sordum dedimki adetim çok az oldu hiç karnım ağrımadı benim çok ağrırdı oda dediki rahim açıldı artık eskisi gibi karnın ağrımaz adetin rahat gelir. Kürtajdan sonra ilk adetin yoğun olmamasıda normal anlamarım valla
Kız doktorun manyakAy yok valla benim azıcık oldu hatta doktora sordum dedimki adetim çok az oldu hiç karnım ağrımadı benim çok ağrırdı oda dediki rahim açıldı artık eskisi gibi karnın ağrımaz adetin rahat gelir. Kürtajdan sonra ilk adetin yoğun olmamasıda normal anlamarım valla
Yaaa işte bu işler öyleymiş insanın malesef başına gelmeyince bilmiyorKanama bir ay olmuşken doktora gittim ultrasonla baktı tekrar yumurta gelişiyor yakında tekrar adet olacaksın dedi.çok şaşırmıştım kanama olurken nasıl yumurta oluyor diye