- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.401
Yumurtlama olmamış o zaman değil mi ?çatladığında salgılanan hormonla birlikte ateş yükseliyor kuzum yenı evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmamış o zaman değil mi ?çatladığında salgılanan hormonla birlikte ateş yükseliyor kuzum yenı evet
Çok teşekkür ederim ilkkez vurdurdum iğneyi bu konuda bilgisizim o zaman 1 hafta sonra tekrar bakim gebelik pozitif gösterdi o ignenin etkisi ovülasyonada demekki aynı tepkiyi vermisKimse cevap verdi mi tam bakamadım ama çatlatma iğnesinin içinde beta HCG olduğu için testler seni yanıltır hep pozitif çıkar. İğneden neredeyse 10-12 gün sonra vücuttan atılıyor bu hormon. Ayın 15inde net sonuç çıkacaktır
Canım yarın yükselebilir bugünü değerlendirKızlar @Mervenur277 fnd_50 @pozitifbiri Papatyamaviss
Dün çok sancım oldu ardından az bir kanamam oldu. Ben yumurtlama diye yorumladım ama ateşim böyle çıktı. Yumurtlama olmamış mı ateşe göre Eki Görüntüle 3171527
1 hafta da erken ama sen bilirsin. İğneden sonra 12.gune kadar bekleyebilirsen bekle 3 defa vurdurdum çünkü. Öncesinde bakmak yanıltırÇok teşekkür ederim ilkkez vurdurdum iğneyi bu konuda bilgisizim o zaman 1 hafta sonra tekrar bakim gebelik pozitif gösterdi o ignenin etkisi ovülasyonada demekki aynı tepkiyi vermis
Gördüm aşko Şuan hala antibiyotik kullanıyorsan o ateşini etkiliyordur bu belirsizliğin sebebi ilaçların. Benimki de şöyle. 21. Gün ilk ölçtüğümde 36.6 ikincisinde 36.7 çıkmıştı 36.6 yı girdim benfnd_50 mınnos belirsiz tablom
Olur o şekilde yaparım olmazsa çok karışık işler bunlar1 hafta da erken ama sen bilirsin. İğneden sonra 12.gune kadar bekleyebilirsen bekle 3 defa vurdurdum çünkü. Öncesinde bakmak yanıltır
Yok yok hiç karışık değil aslında benim vücuttan 11.gun atılıyor mesela test tamamen beyaza dönüyor. Boşuna kendini strese sokma diye diyorum, inşallah güzel sonuçlanırOlur o şekilde yaparım olmazsa çok karışık işler bunlar
Çok karanlık aydınlıkta çekersen bakalım. Kaç dk sonra çizgi olduBenim de testime bakar misiniz kızlar yarın adet günüm dün yaptım testi sabah yapıp akşam baktım sizce kuruma çizgisi mi kuruma çizgisi gri renk olurmuş bu ne renk
Ya biz bu ay 2 günde bir yapıyorduk, Dr öyle demişti sperm kalitesi için. Bugün de boş günümüzdu aslında.Canım yarın yükselebilir bugünü değerlendir
Biraz daha bekleyip gebelik testi yap canım tam olarak çözemedim senin döngünü. Eğer 10.gün yumurtladıysan şimdi regl olman gerekiyor.ateşindeki düşüş yerleşme düşüşü olabilir ama yumurtlamadan bu kadar geç yerleşme gerçekleşir mi bilemiyorum. Arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bu kadar yorum yapabildim bekleyip göreceğiz artık bebiş var mı bir süre daha bekletecek miNasılsa geç yumurtlama oluyor diye yapmamıştım kaçırdım yani ama 10. Ve 12. Günleri degerlendirmisim
Sabah yapıp çöpe attım akşam aklıma takıldı bakınca 2. Çizgi silik gördüm şimdide suya tuttum kuruma çizgisi olunca geçermiş geçmedi hala duruyorÇok karanlık aydınlıkta çekersen bakalım. Kaç dk sonra çizgi oldu
Testin hangi marka canım bir de bata kaç gün vardı?Sabah yapıp çöpe attım akşam aklıma takıldı bakınca 2. Çizgi silik gördüm şimdide suya tuttum kuruma çizgisi olunca geçermiş geçmedi hala duruyor
Acikcasi adet olacaksam hemen olsam 35 gün çok uzun oluyo bekle bekle geçmiyorBiraz daha bekleyip gebelik testi yap canım tam olarak çözemedim senin döngünü. Eğer 10.gün yumurtladıysan şimdi regl olman gerekiyor.ateşindeki düşüş yerleşme düşüşü olabilir ama yumurtlamadan bu kadar geç yerleşme gerçekleşir mi bilemiyorum. Arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bu kadar yorum yapabildim bekleyip göreceğiz artık bebiş var mı bir süre daha bekletecek mi
Yeniden yukledimÇok karanlık aydınlıkta çekersen bakalım. Kaç dk sonra çizgi oldu