- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.181
He ya bizi yine terk etti gittipozitifbiri agustos topıgındedır ehehehe ben burdayım baktım ara ara kara kara adet gunum acaba ne olcak dıye düşünüyorum
Ben sanki hamileyim..hamilelikte bu kadar mide bulantısı yaşamadımHahahahahvalla ben de ne olduğumu bilmiyorum ki.
Ayyy Amin ama kuzum sanmıyorum..1 hafta önce gösteriyormuş yorumlar öyle okudumAyyy ne güzel canm maşallah maşallah daha da kipkirmizi olsun inşallah
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan haberi alırsın. Ben de bı çizgi gördüm ama emin olamıyorum tekrarla mutlakaAyyy Amin ama kuzum sanmıyorum..1 hafta önce gösteriyormuş yorumlar öyle okudum
Amin canım.Yok tekrarlamıcam her gün yaptım yaİnşallah aşılamaya gerek kalmadan haberi alırsın. Ben de bı çizgi gördüm ama emin olamıyorum tekrarla mutlaka
İnşallah faydasını görürsün insan herşeyi denemek istiyorAmin canım.Yok tekrarlamıcam her gün yaptım yaama bu ay aşılamadan vazgeçtim zaten..bu ay jeli denemek istiyorum..
Benim 5 gün sürüyor nerdeyse lekelenmeBen de lekelenme sayılmaz diye biliyorum canım. Bir de adet öncesi 3 gün lekelenme için çok değil mi ? Doktorlar normal karşılıyor mu bu durumu
Amin canım.Yaaa kuzum anlıyorum seni..inanıyorum olucak sende..sende çok inan Allah büyükİnşallah faydasını görürsün insan herşeyi denemek istiyorben de test gününü iple çekiyorum
Yok ya ben emin olamadım hala alsam mı almasam mı çok güvenemedim deYok almadım canım adet olursam alıcam ama. Olsun Allah tan ümit kesilmez besen aldın mı
Belki de normaldir ama bu kadar uzun süreli lekelenme bana normal gelmedi. Doktor muayenede bişey demedi mi bu durum için? Benim gece leke gelse, gündüzü mutlaka kanama başlar. Bitmeye yakın da lekelenme kahverengiye dönerBenim 5 gün sürüyor nerdeyse lekelenmeDün gece geldi 12ye doğru.. bakalım ya 8 ya 8de tam başlar
Tabı ya enbuyuk hakkı onunHe ya bizi yine terk etti gittipozitifbiri şaka bir yana çok haketti gezecek tabi ağustos topiclerinde heyecanını severim onun darısı bize olur inşallah.
İnşallah oyledr hafta içi gelir herhaldeKargo paketinin içinde geliyor uzerindede yazmiyor dedi ama inşallah öyledir
Kk olan arkadaşım hamile kalmış canım..ondan ben inanıyorum çokYok ya ben emin olamadım hala alsam mı almasam mı çok güvenemedim deonu kullanıp hamile kalan birini duysam içim rahat edecek.. trendyolda bile satılıyor ya o aklımı karıştırdı. Ama şans vermekte istiyorum
İnşallah öyledirBen sanki hamileyim..hamilelikte bu kadar mide bulantısı yaşamadım
Valla biz bebek kararından önce ben 2 kere gittim doktora ikisi de bir şey demedi yumurtalıklarda sorun yok değerlerde sorun yok folik asit kullan dediler.. sonra biz çalışmalara başlayınca ilk gün hangisini saycam filan derken ben de diğer kadınlardan farklı olduğumu anladımBelki de normaldir ama bu kadar uzun süreli lekelenme bana normal gelmedi. Doktor muayenede bişey demedi mi bu durum için? Benim gece leke gelse, gündüzü mutlaka kanama başlar. Bitmeye yakın da lekelenme kahverengiye döner
Yaa var mı birebir tanıdığınız.. Siz de aldınız mı? Alsak mı ya o zamanKk olan arkadaşım hamile kalmış canım..ondan ben inanıyorum çok
Tabi var canım..yoksa ben hayatda almam..aslında ben aldım jeli sonra gördüm hamileyim ve başka bir arkadaşıma verdim..şimdi ama yeniden sipariş etmek istiyorum.Ama o kız hala bilmiyor jelmi yoksa mfk ürünleri etkisini verdi..çunkü ikisinide kullanıyordu..önemli olan o ki sorun yaratmadıYaa var mı birebir tanıdığınız.. Siz de aldınız mı? Alsak mı ya o zaman
Bence de detaylı baktır için rahat etsinValla biz bebek kararından önce ben 2 kere gittim doktora ikisi de bir şey demedi yumurtalıklarda sorun yok değerlerde sorun yok folik asit kullan dediler.. sonra biz çalışmalara başlayınca ilk gün hangisini saycam filan derken ben de diğer kadınlardan farklı olduğumu anladımo nedenle özellikle de sormadım yani.. Ama hiç günümde şaşmaz 7sinde mi gelecek 7sinde gelir. Araştırdım kadarıyla 25 le 35 günde bir regl oluyorsan sorun yok gibi ama ne bileyim.. Bu ay yoğun günde gidicem doktora amh vs baksınlar bir.. bu durumu da sorayım bakim ne diyecek