- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.141
Aslında senin astroloji hala tutuyor olabilir sonuçta yeni yumurtalama tarihimiz bu ay içinde bak hala umut var bu aydanValla ben astrolojiye inancımı da yitirdim canımhem eşimin hem benim haritalarimizda bu ay resmen bebek çocuk evi bangır bangır bağırıyordu ama olmadı maalesef ihtimal yüksek diye bu aya çok odaklı idim hâlbuki Allah ol demezse olmuyor her şey bahane.
Evet ya yaz annesi olamadık ama umarım sonbahar anneleri oluruz
İşi de kafaya takmamak lazım bence bu ay onun stresi yüzünden bile olmamış olabilir o kadar sıkılıp üzüldüm ki çocuk olsa mucize olurdu zaten o kadar strese
Seninde regl gelcek büyük ihtimal canım. 4 gündür düşük çünkü gebelik olsa mutlaka yüksek seyretmesi gerekiyor.. bu işleri bu kadar düşündükçe de stresten değişebiliyor günler... He birde benim başıma geleni anlatayım sana. Benim 2 3 gün leke gelir sonra başlar regl.. Ben hep ilk lekelenmeyi adetin ilk günü sayıyordum. Sonra bir sonraki ay da yanlış günü bekliyordum. Birkaç doktora sordum o lekeleri sayma ilk gün olarak dediler.. normal tam başladığı zamanı say dediler.. ondan sonra tam oturdu kafamda ve programlarda süreç.. belki sende de varsa söyleyeyim deeimYapıyorum yavrum yeni başladım sayılır. Ben de düşüşten sonra olcam diye bekliyorum ama belirtim yok. Gelen giden de yok. Geçti adet günüm.
O neymiş ki ya ben geçirmişim onu o zaman neyi kaçırmisim29 yaş döngüsü nedirben bu ayın 19 unda 29uma giricem
Kargo paketinin içinde geliyor uzerindede yazmiyor dedi ama inşallah öyledirTamm olur bende iş yerine sipariş verdm zatn üzerinde de yazıyorsa artk yandk
Olabilir yavrum ben çok anlamıyorum zaten bu ateş işlerinden. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Benim öyle leke falan olmuyor. Karın ağrısıyla birlikte bi kaç saat içinde başlıyor kanama.Seninde regl gelcek büyük ihtimal canım. 4 gündür düşük çünkü gebelik olsa mutlaka yüksek seyretmesi gerekiyor.. bu işleri bu kadar düşündükçe de stresten değişebiliyor günler... He birde benim başıma geleni anlatayım sana. Benim 2 3 gün leke gelir sonra başlar regl.. Ben hep ilk lekelenmeyi adetin ilk günü sayıyordum. Sonra bir sonraki ay da yanlış günü bekliyordum. Birkaç doktora sordum o lekeleri sayma ilk gün olarak dediler.. normal tam başladığı zamanı say dediler.. ondan sonra tam oturdu kafamda ve programlarda süreç.. belki sende de varsa söyleyeyim deeim
Ovu yapmadınmi hiç canım?Himm bakauim bir oraya Aynen bende de var bir kutu ovu test onla takip etcem inşallah bu ay önceden de hiç yapmadım bilgilerinize ihtiyacım var
Yok canım aldım duruyor 1 ay oldu bu ay doğru düzgün bebek için değerlendiremedik bile nerde yapayım çok yogundum ama inşallah reglm bitsin takip etcemOvu yapmadınmi hiç canım?
İn şa Allah sen faydasını görürsün canımYok canım aldım duruyor 1 ay oldu bu ay doğru düzgün bebek için değerlendiremedik bile nerde yapayım çok yogundum ama inşallah reglm bitsin takip etcem
Canim benim de öyleSeninde regl gelcek büyük ihtimal canım. 4 gündür düşük çünkü gebelik olsa mutlaka yüksek seyretmesi gerekiyor.. bu işleri bu kadar düşündükçe de stresten değişebiliyor günler... He birde benim başıma geleni anlatayım sana. Benim 2 3 gün leke gelir sonra başlar regl.. Ben hep ilk lekelenmeyi adetin ilk günü sayıyordum. Sonra bir sonraki ay da yanlış günü bekliyordum. Birkaç doktora sordum o lekeleri sayma ilk gün olarak dediler.. normal tam başladığı zamanı say dediler.. ondan sonra tam oturdu kafamda ve programlarda süreç.. belki sende de varsa söyleyeyim deeim
Ben de lekelenme sayılmaz diye biliyorum canım. Bir de adet öncesi 3 gün lekelenme için çok değil mi ? Doktorlar normal karşılıyor mu bu durumuCanim benim de öyle
Siyah kahve arası leke gelir 3 gün sonra başlar.
O 3 günü saymayacak miyiz
Seninki daha iyi ya. benim normalde bat 8i, dün leke geldi. Hem hamile olmadığımı öğrendim hem 8ine kadar regl bekleyecem şimdi. 5 gün boşa geçiyor. Biran önce gelsin bitsin de yeni aya başlayalım ama yok illa 5 gün süründürcekOlabilir yavrum ben çok anlamıyorum zaten bu ateş işlerinden. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Benim öyle leke falan olmuyor. Karın ağrısıyla birlikte bi kaç saat içinde başlıyor kanama.
Senin yerleşme kanaması olma ihtimali yok mu canım. İnşallah hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olurSeninki daha iyi ya. benim normalde bat 8i, dün leke geldi. Hem hamile olmadığımı öğrendim hem 8ine kadar regl bekleyecem şimdi. 5 gün boşa geçiyor. Biran önce gelsin bitsin de yeni aya başlayalım ama yok illa 5 gün süründürcekHepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben yanlış yorumluyorumdur da bebektir
Ben olsam saymam kanama yok sonuçtaCanim benim de öyle
Bende hep mide bulantılarıyla ve ağrısıyla geziyorum..gelmedi halaKizzzzllaarre benimde cok az kahverengi geldi kaldi öyle 3-4 damla diyeyim test negatif gerçi ama icimdeki ses susmuyor kirmiziyi daha gormedin diye
Kırmızıyı görene kadar umut varKizzzzllaarre benimde cok az kahverengi geldi kaldi öyle 3-4 damla diyeyim test negatif gerçi ama icimdeki ses susmuyor kirmiziyi daha gormedin diye
Yok canım saymayacakmışız. Bende aylarca saydım yanlışmışCanim benim de öyle
Yumurtlamanı be çatlamanı biliyor musun canım ? Belki geç yumurtladın o yüzden gecikti oda olabilir canım. Ama duam inş hamilesindirYapıyorum yavrum yeni başladım sayılır. Ben de düşüşten sonra olcam diye bekliyorum ama belirtim yok. Gelen giden de yok. Geçti adet günüm.