- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.921
İnşallah canım benim
Başınız sağolsun canımKızlar bugün eşimin anneannesini kaybettik o yüzden giremedim zor bir gündü yarın defnedilecek yarında birşey sorarsanız ederseniz cevap gelmezse bilin diye yazdım yanlış anlaşılmasın hepinizi öpüyorum ❤
Kızlar bugün eşimin anneannesini kaybettik o yüzden giremedim zor bir gündü yarın defnedilecek yarında birşey sorarsanız ederseniz cevap gelmezse bilin diye yazdım yanlış anlaşılmasın hepinizi öpüyorum ❤
Panacea bee fodega advictor Athena adendo flora minera innozpro bunlar canımDaha hiç ölçtürmedim bu sefer gideceğim galiba eşimi ikna edersem, mfk.da hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Çok çeşit var onda ya anlamadım gitti
Amin tez vakitte hepsini inşallah canım dualarımız hep bu yöndeAh kuzum ne güzeldir o his çok iyi bilirim. Rabbim bu sitede bunun için yanan tutuşan annelere de nasip etsin... Kimseyi mahrum bırakmasın kurban olduğum...
Süpersin sen biliyorum inanıyorum bende seninle birlikteEvet canım doğru diyorsun korkmuyorum gayet sakinim ya eğer bebiş yoksa bile önümüzdeki yumurtlamaya güzel bir şekilde hazırlanacağım
Düşük degil ki canım seninkiİn şa Allah ya.6 ay önce 1.36.Al athenayı çok iyi.En azından diyorum iki sağlıklı çocuk versin Allah ban sonra umursamıcam Amh..resmen ilaçlarla yüksek tutmak istiyorum
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun canım sizler sağolun inşallahBaşınız sağolsun canım
Doktor sınırda dedi..zaten bu kürtajdan sonra bana doktorlar diyor bekleme tüp bebek yap...yaşdan dolayı diyorlar çocuk gelişmiyor..Düşük degil ki canım seninki
Yaa gitme kallOcak ayının linki var mı cnm bulamadım ben yarın olursam oraya transfer olucam
İnşAllah İnşAllahİnşallah canım benimsenden , bebekheyecani ndan, melisaa93 nden ve diğer arkadaşlarımdan da güzel haberleri bekliyorum inşallah
Başınız sağ olsun canımKızlar bugün eşimin anneannesini kaybettik o yüzden giremedim zor bir gündü yarın defnedilecek yarında birşey sorarsanız ederseniz cevap gelmezse bilin diye yazdım yanlış anlaşılmasın hepinizi öpüyorum ❤
Peki ya benBende varım lütfenyaş 38 ilk olacak nasipse
Destekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsunSüpersin sen biliyorum inanıyorum bende seninle birlikte
Yok canım ya ne alakası var o zaman 30 dan sonra kimse normal yolla gebe kalamaz. Korkma olur inşallah. Çocugun gelişmemesini yaşına baglaması yanlış bence senide etkilemiş. Neden öyled dediki çocuk neden gelişmez kalitesiz yumurta kalitesiz sperm yada kromozal bızukluk olur ondan gelişmez düşük olur canım. O zaman benim 3 4 tane yumurtam var hiç ümit baglamayım mi yaşım da 34 olursada hep düşecek mi acabaDoktor sınırda dedi..zaten bu kürtajdan sonra bana doktorlar diyor bekleme tüp bebek yap...yaşdan dolayı diyorlar çocuk gelişmiyor..
İnşallah olur kuzum aminnnnPeki ya ben
4 ay sonra 40 yaş ve ilk
Canım benim inşallah dua etİnşallah canım benimsenden , bebekheyecani ndan, melisaa93 nden ve diğer arkadaşlarımdan da güzel haberleri bekliyorum inşallah
Canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahKızlar bugün eşimin anneannesini kaybettik o yüzden giremedim zor bir gündü yarın defnedilecek yarında birşey sorarsanız ederseniz cevap gelmezse bilin diye yazdım yanlış anlaşılmasın hepinizi öpüyorum ❤
Aslında bende ondan bu sözü deyen iki tane doktor var..onların yanına gitmeyi bıraktım.Hiç doktor demedi git genetik test yaptır..ben durmadım gitdim onuda yaptırdım ama çok şükür Allahıma temiz çıktı ikimizdede.yani bunu 20 yaşlarda olan kızlarımızda yaşıyor zaten eskilerde hep vardır çocuk gelişmesi..Ya kız tabi düşmeyecek..40 yaşlarda anne olan var..Ben bunu doktora diyorum..dediklerimi hazm edemiyorlar.Yok canım ya ne alakası var o zaman 30 dan sonra kimse normal yolla gebe kalamaz. Korkma olur inşallah. Çocugun gelişmemesini yaşına baglaması yanlış bence senide etkilemiş. Neden öyled dediki çocuk neden gelişmez kalitesiz yumurta kalitesiz sperm yada kromozal bızukluk olur ondan gelişmez düşük olur canım. O zaman benim 3 4 tane yumurtam var hiç ümit baglamayım mi yaşım da 34 olursada hep düşecek mi acaba
Başın sağolsun kuzum.BendeKızlar bugün eşimin anneannesini kaybettik o yüzden giremedim zor bir gündü yarın defnedilecek yarında birşey sorarsanız ederseniz cevap gelmezse bilin diye yazdım yanlış anlaşılmasın hepinizi öpüyorum ❤