-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.881
Bende kullanıyorum canım eş paketi ek olarak adendo aldım ona hamile kalırsam başlıcam inşallah. Bende pozitif gibi günede birer defa kullanıyorum canım isterse iki defa içşyorum biterse yine alacam benim yumurtalrım zayıf çünkü
Baktım dogum kontrol hapı degil. Aksine bunu kullanırken hamile kalan çok olmuş . Ama kimiside bunu kullanırken korunun düşük riski oluyor yazmış korktum o yüzdenEstradiol etken maddesi yasminde de vardı. Galiba doğum kontrol hapı bu. 21 gün baksana.
Şimdi gittigin kim peki ?Anladım canım bende universalda muzaffer şengüle gittim düşük olan gebelligimde. Şimdi gittigim doktor yaşam tıpta oda dogumu güzel yalıda yaptırıyor
Sen de inşallah benim topikime gelirsin beraber ilerlerizKuzum mfk iyi demişsin doktora..bu defa bende söylicem doktora mfk..dolab dolu ilaçlarla..haberi olsun neler kullanıyoruz.İn şa Allah kalb atışınıda duyarsın canım
Yok canım ben tek kullanıyorum siz beraber mi kullandınızpozitifbiri eşlerinizde kullandimi
Benmki hiç çağırmadı iğneyi yaptr deneyin adet olursan tekrar deneriz catlatmayi dedi o kadrHayırlısı olsun benimki de kist oluyor mu diye sürekli kontrole çağırıyor en az ayda 4-5 defa gidiyorum o şekilde veriyor yan etkisi fazla olan bı ilaç
Yaşam tıpta tuba şen canımŞimdi gittigin kim peki ?
Sen de inşallah benim topikime gelirsin beraber ilerleriz
Eşim içime gelmek bile istemiyordu, bırak ilaç kullanmayı. Bir ara varikoseline iyi gelir diye vermeyi düşündüm , varikoseli de sakinleşti gerek kalmadıpozitifbiri eşlerinizde kullandimi
Amin canım AmiiinŞimdi gittigin kim peki ?
Sen de inşallah benim topikime gelirsin beraber ilerleriz
Bir ara 1 ay flan panecae ve bee den kullanmıştı sonda kullanmadı ben kullandmYok canım ben tek kullanıyorum siz beraber mi kullandınız
İnşallah kız allah mı söyletti ama benim adet yeni bitti birdaha ne zaman olurum belli degil yetişememki senin topige. Agustos annelerinde isen olur belki.sanki seni temmuz annelerinde gördüm
Benim eşim versem içerde arada verdim ilk aldıgımda şimdi vermiyorum çok paraEşim içime gelmek bile istemiyordu, bırak ilaç kullanmayı. Bir ara varikoseline iyi gelir diye vermeyi düşündüm , varikoseli de sakinleşti gerek kalmadıbenim hamileliğim mucize bebiş
Gerçekten öyleEşim içime gelmek bile istemiyordu, bırak ilaç kullanmayı. Bir ara varikoseline iyi gelir diye vermeyi düşündüm , varikoseli de sakinleşti gerek kalmadıbenim hamileliğim mucize bebiş
Canım benim de 32 ya çok fark yok aramızda. Ayrıca ailede erkn menepoz çok. Annem teyzemler kuzenler.. 30larda girdi çoğu.Kızlar durum bakalım yaş 34 mayısta 35..siz öyle yazınca kendimi camdan atmak istiyorumsanırım ilk çocuk isteyen ve yaşı sınırda olan benim aranızda
İnşalalh canım dua et bizeAğustos benim topikkızlar çok baskı yaptılar topiki aldim doktorla da konuşacam günü dolana kadar dursun. Çıkın çıkın gelin yanıma Temmuzda öyle arada takılıyorum
Benim eşim versem içerde arada verdim ilk aldıgımda şimdi vermiyorum çok parabirde benim sıkıntı var yumurtalarda o bakımdan. İnşallah bu güzel mucize benide bulur. 3. Mucizemi bekliyorum diye yaZdım zaten başlıga
Ayyyy inşallah canım inşallah agzından bal damlıyor sanki var ya. Doktora gittigimde yumurtların çok az dedi üzgün surat ifadesi ile ama ben önce allaha sonra mfk ya inanırım olacak inşallah allahım yeterki istesin canım3. Mucizem gerçekleşti yaz o zmn
Amh kaçki sende?mfk ürünlerden kullan..ben en çok onun için kullanıyorum..kızlarda iyiliğe doğru değişiklik varCanım benim de 32 ya çok fark yok aramızda. Ayrıca ailede erkn menepoz çok. Annem teyzemler kuzenler.. 30larda girdi çoğu.
Benimki mesela Ekim'de iğneyi yaptık Kasım'da kontrolü sıkı tuttu iğneden öncesinde yine o şekilde yapmıştıBenmki hiç çağırmadı iğneyi yaptr deneyin adet olursan tekrar deneriz catlatmayi dedi o kadr
Yavru benimde ilk 2 yıl oldu 2Kızlar durum bakalım yaş 34 mayısta 35..siz öyle yazınca kendimi camdan atmak istiyorumsanırım ilk çocuk isteyen ve yaşı sınırda olan benim aranızda
Bendede 2 sene malesef bilseydim evlendiğim günden çocuk yapardım..sandımki hemen hamile kalıcamYavru benimde ilk 2 yıl oldu 2