- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.901
İnşallah olmazsın güzel haberler ver bize canımKızlar bişey diycem benim en ufak bir adet belirtim yok şu anda ya. @pozitifbiriSeptember Wind Niqu deli demeyin bana ama.
Ay Allah'ım hadi inşallah yaİnşallah seni benim topige almak nasip olur bu ay aşko
Evet canım doğru diyorsun korkmuyorum gayet sakinim ya eğer bebiş yoksa bile önümüzdeki yumurtlamaya güzel bir şekilde hazırlanacağımTamam ama sen korkma korntizon salgılatma endişe korku bunlar tehlikeli şeylersakin sakin bekleyelim yarın sabahı olur mu güzel olacak inşallah herşey
Yok canım devam etmedi anlamadım ki o acaba sporun etkisiyle mi geldi ne oldu vallahi hala anlamış değilimCanim senin lekelenme devam etti mi ?
Aynen ben ilk ay korundum sonra bıraktık zandediyorum yapınca hemen olcak ayy ben 5 6 ay çocuk istemiyorum dedim.rabbim işi işte sadece bir ay korunmuştuk oysa.2 yıl oldu tam ve farkettim ki çocuk istemeye başlayalı yaşımın geçtiğini anladım meğer ben kendimi hep 20 yaşımda sanıyormuşumBendede 2 sene malesef bilseydim evlendiğim günden çocuk yapardım..sandımki hemen hamile kalıcam
Bende 34 yaşındayım kızlar benşm ailede genetik erken menepoz fsh 19 küsürlerdeyi önce hayıt macunu kullanmıştım sonra mfk yı görümce onu kullandım ve şuan fsh 9 menepozluktan çıktım yani tavsiye ederim tabiki amh 0.68 onu yükseltme şansım ben yok ama olan yumurtalarım güçlenir inşallahAmh kaçki sende?mfk ürünlerden kullan..ben en çok onun için kullanıyorum..kızlarda iyiliğe doğru değişiklik var
Amaan yaş ne ki rakam sadeceAynen ben ilk ay korundum sonra bıraktık zandediyorum yapınca hemen olcak ayy ben 5 6 ay çocuk istemiyorum dedim.rabbim işi işte sadece bir ay korunmuştuk oysa.2 yıl oldu tam ve farkettim ki çocuk istemeye başlayalı yaşımın geçtiğini anladım meğer ben kendimi hep 20 yaşımda sanıyormuşum
3 ay korundum ben sonrada her ay beklemiyordum deli gibi..bir uyandım dedim ben neyi bekliyorum..sonrada kullanmadığım kürler kalmadı..hep denemeler oldu.İşte banada 34 veren yok..Allah'tan o konuda şansım getirmiş..ama değerler malesef öyle demiyorAynen ben ilk ay korundum sonra bıraktık zandediyorum yapınca hemen olcak ayy ben 5 6 ay çocuk istemiyorum dedim.rabbim işi işte sadece bir ay korunmuştuk oysa.2 yıl oldu tam ve farkettim ki çocuk istemeye başlayalı yaşımın geçtiğini anladım meğer ben kendimi hep 20 yaşımda sanıyormuşum
Ben şuan hamile degilim ama hamike iken su gibiydi idrarımın rengiKızlar birşey sorcam suan hamile olanlar veya testi pozitif cikan kizceler ilk 4haftalik hamilelikte idrar renginiz nasıldı acaba
Ben toplam 5 ay mfk kullanıyorum son aldığimıda kullanıcam ve bu kadar birde almıcam..Birde benim eşimde kullanıyor..mecbur çünkü çocuk çok istiyor..ondan yeterince para çıktı bizde.Alsam bir tek adendo Athena alırım.Ben hormon vericem çok merak ediyorum nasıl çıkıcak..6 ay vermiyorumBende 34 yaşındayım kızlar benşm ailede genetik erken menepoz fsh 19 küsürlerdeyi önce hayıt macunu kullanmıştım sonra mfk yı görümce onu kullandım ve şuan fsh 9 menepozluktan çıktım yani tavsiye ederim tabiki amh 0.68 onu yükseltme şansım ben yok ama olan yumurtalarım güçlenir inşallah
Ver bakalım canım faydası olmuştur inşallah athena bende alacam bakalım senin kaç amh canımBen toplam 5 ay mfk kullanıyorum son aldığimıda kullanıcam ve bu kadar birde almıcam..Birde benim eşimde kullanıyor..mecbur çünkü çocuk çok istiyor..ondan yeterince para çıktı bizde.Alsam bir tek adendo Athena alırım.Ben hormon vericem çok merak ediyorum nasıl çıkıcak..6 ay vermiyorum
Bebeğim o hiç belli olmaz yumurtlama zamanına göre değişir. Adetten hemen sonra yumurtlayan da oluyormuş. Takip ediyor musun bilmiyorum ama.Kızlar regl bittikten kac gün sonra denemeye değer ilk 3 gün boşuna mı sizce
İnşallah canım benim senden de bekliyorumİnşallah olmazsın güzel haberler ver bize canım❤
Boşuna olur mu kızKızlar regl bittikten kac gün sonra denemeye değer ilk 3 gün boşuna mı sizce
İn şa Allah ya.6 ay önce 1.36.Al athenayı çok iyi.En azından diyorum iki sağlıklı çocuk versin Allah ban sonra umursamıcam Amh..resmen ilaçlarla yüksek tutmak istiyorumVer bakalım canım faydası olmuştur inşallah athena bende alacam bakalım senin kaç amh canım
Daha hiç ölçtürmedim bu sefer gideceğim galiba eşimi ikna edersem, mfk.da hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Çok çeşit var onda ya anlamadım gittiAmh kaçki sende?mfk ürünlerden kullan..ben en çok onun için kullanıyorum..kızlarda iyiliğe doğru değişiklik var