- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.681
Bende de var hepsi az önce de pembe leke geldiBenim çok aşırı göbeğim de ağrı bacaklarıma atan aşırı akıntı ve göğüs ağrısı var bunlar gibi belirtisi olan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var hepsi az önce de pembe leke geldiBenim çok aşırı göbeğim de ağrı bacaklarıma atan aşırı akıntı ve göğüs ağrısı var bunlar gibi belirtisi olan oldu mu
Teşekkürler cevap için herkeste farklı oluyor demek kiHaziran ayında iğne dahil 9.gunde kan baktirmistim değer 7 idi. Sanırım 11.gun tamamen geçmişti etkisi ama herkeste aynı olmuyor bu durum
İnşallah gebelik belirtisi dir benim bat 11 Aralık ve göğsum hiç bu kadar agrimadiBendede mide ağrısı bir an geliyor ağrı sonra duruyor .gün içinde hep öyleyim..adet öncesi okudum öyle oluyormuş
Bat ne zamanBende de var hepsi az önce de pembe leke geldi
Takvime göre 2 gün gecikti canımBat ne zaman
Trendyol dan mıCanım ben pttavmden 10 tane artımed testi 35 liraya aldım kargo ücreti de yok. Burada arkadaşlar önermişti çok uygun bence
Benimde sağ kasık ağrısı var ara ara ama hafif siddetli. Ve aşırı sıcaklık basıyor sanki adet gelmeye çalışıyor da gelemiyor sıkıntı yapiyor gibi.. Göğüslerimde hassas ama 5 gun once falan daha da açıyorduBenim çok aşırı göbeğim de ağrı bacaklarıma atan aşırı akıntı ve göğüs ağrısı var bunlar gibi belirtisi olan oldu mu
Amin canım.Valla ne deyim hep bir yerlerimiz ağrıyor..beklemekten başka edecek bir şey kalmadıİnşallah gebelik belirtisi dir benim bat 11 Aralık ve göğsum hiç bu kadar agrimadi
Test yapmadın mi pekiTakvime göre 2 gün gecikti canım
Valla sürekli dinliyoruz kendimizi yok oram acıyor yok buram ağrıyor Allah sesimizi duyar inşallahta kucaklarimizi bos birakmaz hayırlı evlat nasip eder inşallah hepimizeAmin canım.Valla ne deyim hep bir yerlerimiz ağrıyor..beklemekten başka edecek bir şey kalmadı
İnşallah gebeliktir benim hem akıntı hemde aşırı göğüs ağrısı hiç böyle olmamıştı sağ kasık ta ağrıyor benim bat ne zaman seninBenimde sağ kasık ağrısı var ara ara ama hafif siddetli. Ve aşırı sıcaklık basıyor sanki adet gelmeye çalışıyor da gelemiyor sıkıntı yapiyor gibi.. Göğüslerimde hassas ama 5 gun once falan daha da açıyordu
Yaptım canım attım buraya negatif. Geçen ay kimyasal olduğu için akıntıdan anladığım kadarıyla 1 hafta geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon takip etmiyorumTest yapmadın mi peki
Pttavm canımTrendyol dan mı
Yeme içme partisi miYemek hazırlıyorum sonra yıne haın planlarım var kılo almak uzerıne
Amin Allah canım.Valal öyle cidden ağrımayan yerim kalmadıValla sürekli dinliyoruz kendimizi yok oram acıyor yok buram ağrıyor Allah sesimizi duyar inşallahta kucaklarimizi bos birakmaz hayırlı evlat nasip eder inşallah hepimize
Ben sat 6 kasim ama belli olmuyor benim ama şöyle bir durum var 20 kasim yumurtlMaydi benim doktora gittim çünkü . 6 aralik falan diyorm yani ama hayırlısı bAkalımİnşallah gebeliktir benim hem akıntı hemde aşırı göğüs ağrısı hiç böyle olmamıştı sağ kasık ta ağrıyor benim bat ne zaman senin
Evet canım ben görüyorumEki Görüntüle 3170887 Kızlar adetime 2 gün var. Test yaptım böyle çıktı. Siz de silik çizgi görüyor musunuz ?
Yine et bence, İnşallah yanıltıcı dir test gebelik tirYaptım canım attım buraya negatif. Geçen ay kimyasal olduğu için akıntıdan anladığım kadarıyla 1 hafta geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon takip etmiyorum
Canım Yumrtlama için ovülasyon yaptım 14. Gün başladı 15. Gün akşam çatlama oldu 16. Gün çatlamada tamamen bitmişti t bölgesi çok silikti. En geç 13 Aralık gibi olmam lazım. En son adetim de 14 kasımda oldum28 günde bir olurum. Bakalım daha çoook var bu ay doğum günüm inş doğum günümde gebe olmuş olurum :))Yumurtlaman 17. Gün gibi duruyor. Luteal fazın kaç gunse üstüne ekle. Misal 14 gün ilerle o gün ne zamansa adet o zaman gelir gibi. Bence adetin beklenen 14 Aralık
Amin hadi hayırlısıBen sat 6 kasim ama belli olmuyor benim ama şöyle bir durum var 20 kasim yumurtlMaydi benim doktora gittim çünkü . 6 aralik falan diyorm yani ama hayırlısı bAkalım