- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.661
Canım ben pttavmden 10 tane artımed testi 35 liraya aldım kargo ücreti de yok. Burada arkadaşlar önermişti çok uygun bence10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben pttavmden 10 tane artımed testi 35 liraya aldım kargo ücreti de yok. Burada arkadaşlar önermişti çok uygun bence10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim ya
Yüksek olursa ne oluyor canımLH biraz yüksek cıkmış FSH den yüksek çıkmaması lazım
Sağol canım ben baktımda ama bulamadım yeniden bakıcam..artimed diğil başka testler varCanım ben pttavmden 10 tane artımed testi 35 liraya aldım kargo ücreti de yok. Burada arkadaşlar önermişti çok uygun bence
Bitmiş mi acaba canım ben de iki üç gün önce aldımSağol canım ben baktımda ama bulamadım yeniden bakıcam..artimed diğil başka testler var
Bence bitmiş yeniden bakıcam canımBitmiş mi acaba canım ben de iki üç gün önce aldım
NapaysunBitmiş mi acaba canım ben de iki üç gün önce aldım
Var kuzum 40 TL olmuş sadexeBence bitmiş yeniden bakıcam canım
Sen dediğin gibi baktım buldum..comfortda uyğun..eşim 45 TL almış..burda 6 tanesi ve ya 3 tanesi çok uyğuna satıyorlarVar kuzum 40 TL olmuş sadexe
Haziran ayında iğne dahil 9.gunde kan baktirmistim değer 7 idi. Sanırım 11.gun tamamen geçmişti etkisi ama herkeste aynı olmuyor bu durumMerhaba benim çatlatma iğnesinin 9. günü test yaptım negatif çizgi falan yok. 9. Günde iğnenin etkisi tamamen geçer mi????
Napim ya oğluşa iğne yaptırdık bugün de kaldı 3 tane. İnşallah bir işe yarar onun dışında Şuan çay içiyorum sen napaysunnnnNapaysun
Beni de almaz mısınız aranıza küstümPapatyamaviss Ocak ayı dolu ben Şubat hamilelik planlayanlari ben alayım derken şu an agustos anneleri yöneticisi oldum ya kız hala şaka gibi geliyor bana... Belki senin yeni ayda tutarsa bebiş de erken gelirse gruba gelirsiin belki dimi
Beni de almaz mısınız aranıza küstüm
Ben görüyorum canooooEki Görüntüle 3170887 Kızlar adetime 2 gün var. Test yaptım böyle çıktı. Siz de silik çizgi görüyor musunuz ?
Yaaaa barıştın şimdi inşallah dua yerine geçer de geliriz yanına kuzummmmmAnoooommm hepiniz gelin bebeğim sen de gel gel sana kıyamam seni verene kurban guzum üzülme gel bekliyorum
Ah güzel kalbını severim ben de senden ayrılmak ıstemıyorum ne zamana kadar şansım var acaba Ağustos anası olmayaPapatyamaviss Ocak ayı dolu ben Şubat hamilelik planlayanlari ben alayım derken şu an agustos anneleri yöneticisi oldum ya kız hala şaka gibi geliyor bana... Belki senin yeni ayda tutarsa bebiş de erken gelirse gruba gelirsiin belki dimi
Yemek hazırlıyorum sonra yıne haın planlarım var kılo almak uzerıneNapim ya oğluşa iğne yaptırdık bugün de kaldı 3 tane. İnşallah bir işe yarar onun dışında Şuan çay içiyorum sen napaysunnnn
Bendede mide ağrısı bir an geliyor ağrı sonra duruyor .gün içinde hep öyleyim..adet öncesi okudum öyle oluyormuşBenim çok aşırı göbeğim de ağrı bacaklarıma atan aşırı akıntı ve göğüs ağrısı var bunlar gibi belirtisi olan oldu mu