- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.621
Seninle belirtilerim çok benziyor ama benim bata var daha inşallah gebeyizdirValla umudumu kaybetmiyorum. Perşembe günü çok ağrım oldu adet olcam sandım. Dedim geliyor o da olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle belirtilerim çok benziyor ama benim bata var daha inşallah gebeyizdirValla umudumu kaybetmiyorum. Perşembe günü çok ağrım oldu adet olcam sandım. Dedim geliyor o da olmadı
VLla benim ekstra belirti olarak sadece tuvalet işi var... Normalde su içen biri zaten değilim yine icmiyorum adetten farkli sadcee tuvalet olayı iste.. Kasiklarim ağrıyor ama bakalim ne olacakBen asla suya doymuyorum bu ara file benzedim
Bende buğün yaptım 5 gün vardı erken gebelik testiydi olsa çıkardı nasip hoşgeldin bu arada aramıza❤Benimde midem yanmıştı ben ben 5 gün kala yaptım çıkmadı bir gün sonra tekrar yaptım çıkmıştı gölge gibi. 1 gün dahi çok önemli
Atsana tekrarKaybetme canım..ayy nasıl olucak bir bilsek.Kaset teste işıkta baktım sanki hafif çizgi gördüm..yada benim gözüm görmek istiyor
İnşallah yavrumSeninle belirtilerim çok benziyor ama benim bata var daha inşallah gebeyizdir
Normal halini amaAtsana tekrar
İnşallah cok gecikmeden bizd3 kalirizBen varım birde kalmayan
Kız benim gözüme görünüyorAtsana tekrar
İnşallah hayırlısı artıkİnşallah cok gecikmeden bizd3 kaliriz
Normal halini ama
Hafif işıkta daha belliydi..mesela dün hiç bu bile yoktuHafif bir golgelik var gibi sanki Allah'ım inşallah koyu koyu testlerimiz olur yaa x
Çook hafif aynenSanki çok hafif ama tam göremedim
İnşallah koyulaşır yavrum benim o da yokÇook hafif aynen
Amin Allah..ben bundan daha koyu olanını gördüm gecikmem vardır stresten..bunu saymıyorum kuzum..hele birde adetime var..dur bakalım ne olucakİnşallah koyulaşır yavrum benim o da yok
İnşallah güzel olur yavrumAmin Allah..ben bundan daha koyu olanını gördüm gecikmem vardır stresten..bunu saymıyorum kuzum..hele birde adetime var..dur bakalım ne olucak