- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.901
Benden süt kesigi gibi gelmişti bir defa birdahada gelmemişti sonra hamile oldugumu ögrenmiştim ama öyle bi akıntı görmemiştimŞeffaf değil yavrum beyaz krem gibi. Süt kesiği gibi değil ama.
Benimde çok düşükti canım 2 sene önce 5 ay igne vuruldum sonra ampül haftalıksenin de degerin düşükmü çıkıyor canım
Bende sık idrara çıkıyorum..ama neqatifYa ben test yaptim negatif ama şöyle bir durum var 2gündür sık idrara çıkıyorum yani sıktan kastim normalden fazla acaba psikolojik olabilir mi
Canım bendekızlar d vitamini için takviye verecek doktor bunun yanında doğal olarak ne tüketebilirim neler yükseltir hep işyerinde oldugum için doğal olarak güneş görmüyorum
Akıntı falan var mi sende peki bende yokBende sık idrara çıkıyorum..ama neqatif
Acaba psikolojik mi yaşıyoruz yoksa daha pozitife mi dönmedi.Bende sık idrara çıkıyorum..ama neqatif
Ayy kuzum bir bilsem..ama bende psikolojik olamaz..çünkü ben kaynanamın evinde bile 1 defa hamileyken tualete gitmişliğim var..hatda her kes döndü baktıAcaba psikolojik mi yaşıyoruz yoksa daha pozitife mi dönmedi.
Akıntım yok bende canım..zaten bende çok akıntı olmaz bile..Akıntı falan var mi sende peki bende yok
Hiç belli olmaz canım bekle bakalım sabır regli görene kadar umut varAyy kuzum bir bilsem..ama bende psikolojik olamaz..çünkü ben kaynanamın evinde bile 1 defa hamileyken tualete gitmişliğim var..hatda her kes döndü baktıhep tualete koşuyorum
Kendimi neqatife kökledim..hatda yarın sabah erken gebelik testi yapıcam..neqatif görürsem doktora randevu alıcamHiç belli olmaz canım bekle bakalım sabır regli görene kadar umut var
insanda burda okudukça test yapası geliyorAl yedek olsun olmayınca insan iyice tribe giriyor
Valla kafam çorba gibi... Bekleyip göreceğiz yapacak başka birşey yok .. Negatife adapte etsem kendimi karalar bağlıyorum poziftir belki diyorum ya negatifse yine beter olacağım diyorum... Diyorum da diyorum kendi kendimeeeeAyy kuzum bir bilsem..ama bende psikolojik olamaz..çünkü ben kaynanamın evinde bile 1 defa hamileyken tualete gitmişliğim var..hatda her kes döndü baktıhep tualete koşuyorum
Eline sağlık
Canım sen bugün yaptın mı test
Kız sorma benim dışımda herkes çok emin ben kötüyü düşünüyorum iyisi sürpriz olsunSenin için seferber oldu bütün sayfa
Hakkında hayırlısı olsun canım benimKendimi neqatife kökledim..hatda yarın sabah erken gebelik testi yapıcam..neqatif görürsem doktora randevu alıcam
Kendini yıpratma..benim 17 günüm gecikmem varken..onu yaşadıktan sonra kendime söz verdim birde belirtilere takılmıcamValla kafam çorba gibi... Bekleyip göreceğiz yapacak başka birşey yok .. Negatife adapte etsem kendimi karalar bağlıyorum poziftir belki diyorum ya negatifse yine beter olacağım diyorum... Diyorum da diyorum kendi kendimeeee
Sürprizleri severiz hele ki böylelerini bırak öyle olsunKız sorma benim dışımda herkes çok emin ben kötüyü düşünüyorum iyisi sürpriz olsun
Amin kuzumHakkında hayırlısı olsun canım benim
Anladim canım... Yapacak birşey yom hayırlısı...Kendini yıpratma..benim 17 günüm gecikmem varken..onu yaşadıktan sonra kendime söz verdim birde belirtilere takılmıcamo zaman tam gebelikte olan ne varsa bende vardır..hep uyuyordum..mide bulantıları..kaset testlerde kuruma çizgileri..kanda ama neqatif