Kızlar oncelikle merhaba.ben hamilik oncesi kontrol için doktora gittim.Alttan kamerayla baktığında doktor ufak tefek kistlerin var ama bunlar hamileliği engel degil dedi.Istersen adetin ikinci günü hormon testi yaptırabilirsin dedi.Adetin 2.gunu hormon testi yaptırdım sağlık ocağında.Saglik ocağı doktoru baktığında fsh değerin biraz yüksekmiş ama ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum dedi.FSh değeri 27 bu arada .Bende öyle deyince rahatladım.Sonra arkadaş ortamında otururken hamile bir arkadaşa doktor 9.9 fsh değeri için çok yüksek çocuk olmayabilir demiş.Bende hemen e nabizdan kendiminkini açtım bir baktım 27 .Tabi buradaki kadınların yorumlarıyla dünyam başıma yıkıldı.hafta sonu olduğu için hemen pazartesi saat dokuza randevu aldım.Doktor bana niye saglik ocaginda yaptirdin yanlis cikmistir dedi.Adetimde cok duzenlidir bu arada hatta her defasinda yumurtalama kanamasi denilen kanamayi goruyorum. burdam öğrendiğim bilgilerle hemen doktorun bana amh testi isteyeceğini düşündüm.ama gel bakalım ultrasonla bakalım birde dedi.tam ovulssyon zamanindaydim iki gün önce.dediki yumurtaların olgunlaşmış güzel.bu Ay deneyin olmazsa gel.Bana niye amh testi yapmadı sizce dört gündür eşim diyor ki hayatım yeter artık tavşan gibi olduk
Bugun yumurtlama kanamasıni kesik bir şekilde gördüm. Ya olmazsa diye dusunmekten kendimi alamıyorum Benle aynı durumu yaşayan oldu mu ya