- 1 Aralık 2022
- 5
- 12
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.441
canım normal uzanıyorsun yanındaki kişi belini parmaklarıyla tutup sıkıca yukarı çekiyor bunu belinin her bölgesine yapıyor biraz can yakıcı ama olsun denedim ve bekliyorum nasipse olurNasıl çekiliyor bel duymuştum birini öyle hamile kaldığını ama nasl yapıldığını bilmiyorm
İlaçlara devam edeceğim kum döküyormuşum enfeksıyon ağırmış kuzum boylrPapatyamaviss canım geçmiş olsun son durumun nedir
Bende 3 aydır içiyorum 2 hafta bıraktım 1 hafta önce yine başladımBen de temmuzdan itibaren içiyorum bebek gelişimi için çok önemli asla bırakma canım
çok geçmiş olsun canım benim herşeyde bi hayır vardır,herşeyin bi vakti saati vardır.İlaçlara devam edeceğim kum döküyormuşum enfeksıyon ağırmış kuzum boylr
2 gün önce yaptım ama akşam yaptım tek çizgiydi mesela erken adet olmasaydım 3 aralık normalde adet olmam gerekiyordu
Canım dediğin yerleşme kanaması olabilir olsada çıkmaz önce yerleşir sonra kana bulaşır sonra idrara benim kuzenimde adet oldu sanmış anne hamilesin diyince ısrar edince kan vermiş hamile olduğunu öğrendi halbuki adet olduğundan emindi inşallah bebişin senledir hem erken oldum diyorsun ki yerleşmede erken olur zaten bir hafta önce o günlerde olur genelde. Batma da hamilelik belirtisi kızımda çok olmuştu bende bi şüphelendim sendenİnşallah öyledir canım ya her ay yeni bir umut adet bittiği gibi hissedince o sızlamayı batmayı yeniden yeşeren umutlar
Bu kaç defa yapılıyor yani bir kere micanım normal uzanıyorsun yanındaki kişi belini parmaklarıyla tutup sıkıca yukarı çekiyor bunu belinin her bölgesine yapıyor biraz can yakıcı ama olsun denedim ve bekliyorum nasipse olur
İdrarın çok seyreldiyse çıkmaması normal bence canım üzülme. Bir kaç saat sıvı alma sonra test yap çıkacaktır
Evet acilde kan vericem kanda netlestirmem lazim. Su gibiydi evet hatta yaparkende cikmaz dedim ama negatifi gorunce korktum kan cikinca yazarim yine hersey ayri stres vallaBence kan ver..su içmiştin diyorsun
1 gün yapılıyor belinin her bölgesine sonrasında iliskiye girmen gerekiyor sık sıkBu kaç defa yapılıyor yani bir kere mi
Canim bu hayalet falan değil bayağı çizgiCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Biz daha anne olmadan herşeye bu kadar evham stres yapıyorsak gerisini düşünemiyorum. Annelerimizin anne olunca anlarsın cümlesi hiç bu kadar anlamlı gelmemiştiEvet acilde kan vericem kanda netlestirmem lazim. Su gibiydi evet hatta yaparkende cikmaz dedim ama negatifi gorunce korktum kan cikinca yazarim yine hersey ayri stres valla
Yaa hamile olabilirsiniz gercekten kimilerinij adet gunu gecmeden testlerde cikmiyor yarin tekrarlayin testiKızlar galiba ben 30 yaşımdan sonra altıma işiyorumbunun başka bir açıklaması olamaz sürekli altım ıslak gibi bişey akıyor gibi hissediyorum koşa koşa tuvalete bişey yok
Gercekten oyle valla bu sekilde oldugumuz icin anne olabiliyoruz aslindaBiz daha anne olmadan herşeye bu kadar evham stres yapıyorsak gerisini düşünemiyorum. Annelerimizin anne olunca anlarsın cümlesi hiç bu kadar anlamlı gelmemişti
çok geçmiş olsun nasıl belirtilerin vardı acabaİlaçlara devam edeceğim kum döküyormuşum enfeksıyon ağırmış kuzum boylr
O zaman yumurtlama dönemine yakın olmalıki sanirim sonrası sık ilişki1 gün yapılıyor belinin her bölgesine sonrasında iliskiye girmen gerekiyor sık sık
ıslaklık yok ama ıslak gıbı hıssedıyorsun degıl mı benımde bu ay sureklı ıslakmıs gıbı hıs var ama ıslaklık degılKızlar galiba ben 30 yaşımdan sonra altıma işiyorumbunun başka bir açıklaması olamaz sürekli altım ıslak gibi bişey akıyor gibi hissediyorum koşa koşa tuvalete bişey yok
Yaa benim bağırsak guruldamama cok var regle 3 4 gun kalfi böyle bit belirti oldu mu hicYarın gidicem kadın doğumdan ravdevu aldım bakalım bende kansızlık var ilaç vs verir mi bana şimdiden acaba
ben geçen ayki reglimden hemen önce yapmıştırmıştım yanlıs hatırlamıyosam, işlemi yaptırdıktan 4 ay sonrada hamile kalan var doktorun hamile kalamazsın dediği halde, etkilendim açıkcası durumdan bakalım hayırlısı olsunO zaman yumurtlama dönemine yakın olmalıki sanirim sonrası sık ilişki
Yaptım canım bişey çıkmadı, dün sabahtı galiba.Yani bilemedim kuzu üstüne falan mı gördün acaba test yapmış mıydın sen ?
Hayırlısı olur inşallahben geçen ayki reglimden hemen önce yapmıştırmıştım yanlıs hatırlamıyosam, işlemi yaptırdıktan 4 ay sonrada hamile kalan var doktorun hamile kalamazsın dediği halde, etkilendim açıkcası durumdan bakalım hayırlısı olsun