- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.281
Trendyolda vardır kaldırdılar sanırım bende instaqramda gördüm..aklımdan geçmiyor diyememintagramda bayağa gördüm kulanıp hamile kalanlar gebenn günlüğünde denesemmi düşünüyorum duyduğumuzu deniyoruz zaten :)
Hayır yok canım ilk defa böyle şiddetli oldu anlamadım bugün biraz hafifledi sankiİdrarda yanma vs var mı canım? Yumurtlama ağrısı olabilir ama çok şiddetli ise doktora görünmende fayda var ilerlemeden
Tmm canım bende ilk defa böyle şiddetli olunca bi korktumEvet canım yumurtlarkendw adet olcakmışsın gibi agrılar oluyor
Hadi bakalım hayırlı bekleyişler olsun canım benimOlabilir kuzum 28. De testim silikti akşam yaptığım testte 29 kasımın sabah ateşimde baya düşmüştü.28 kasım akşamı çatlama oldu 29 kasım sabahı ateşte de gördüm :) 12-13 gibi günüm inşşşşll gelmez beybiiiii
bir kendi sitesi var sanırım o jelin birde gebenin günlüğü satıyor trendyolu bilmiyorum bende gidip geliyorum alıpla almamak arasnda zatn bi jel alıcam o kesnde ilişkide rahat edeym bakalm piyonga hangisine çıkacakTrendyolda vardır kaldırdılar sanırım bende instaqramda gördüm..aklımdan geçmiyor diyemem
Anladım canım teşekkür ederim bende ilk defa böyle şiddetli oldu ondan bi korktum. Bende de bel ağrısı da var dediğin gibi. Peki yumurtlama mı olmuştur yoksa çatlamış mıdır bile böyle oluncaCanım benimde yumurtlama dönemi adet olacakmış gibi agrım oluyor Bi 4 5 gün bel agrımda oluyor yumurtalıklar büyüyüp çatladıgı icin olurmusbide bebişler tutsa bu yumurtlamaya süper olur
Gebenin günlüğünde gördüm ben..al bence bu ay olmazsa bende ya aşılama yada onu alıcambir kendi sitesi var sanırım o jelin birde gebenin günlüğü satıyor trendyolu bilmiyorum bende gidip geliyorum alıpla almamak arasnda zatn bi jel alıcam o kesnde ilişkide rahat edeym bakalm piyonga hangisine çıkacak
Eki Görüntüle 3169396 Eki Görüntüle 3169397
fnd_50 , , pozitifbiri ateşim çıktı bugün ,27 kasımda Yumrtlama oldu 28. Da da Yumrtlama olup çatlama oldu akşam üzeri, bugün 1 Aralık baya ateşim çıktı:) yorumlar mısınız bebişler, papatya rahatsız o yüzden onu etiketlemedim
Amin amin inşallah canım benim hepimize inş bak beraber olacak sürecimiz inş kol kola Ağustos topiğineHadi bakalım hayırlı bekleyişler olsun canım benim
Hmmm inşş ateşimiz düşmezYumurtlamanı ateşe göre 17. güne işaretler bebiş. Artık bundan sonra yükselişi takip edeceğiz sabır gerekiyor :)
Kuzu bu ateş şimdi hep böyle mi yüksek mi oluyor stabil ya da daha. Da mı çıkacak regle kadarYumurtlamanı ateşe göre 17. güne işaretler bebiş. Artık bundan sonra yükselişi takip edeceğiz sabır gerekiyor :)
Hmmm inşş ateşimiz düşmezbugün yine akıntım başladı ama şeffaf değil kremsi :)
Kuzu bu ateş şimdi hep böyle mi yüksek mi oluyor stabil ya da daha. Da mı çıkacak regle kadar
İnş benim de öyle olur sağlıkla tabi :) çok var daha 11-12 gün :) saymıyorum bile :) biraz işlerim var Allahtan gün sayıp strese girmiyorum :)))Bundan sonra öyle devam eder, bak ben her adet öncesii iki üç gün önce yumurta akı akıntım gelirdi. iki gün snra adet olurdum. bu ay da oldu ama adet gelmedi
Kuzu bu ateş şimdi hep böyle mi yüksek mi oluyor stabil ya da daha. Da mı çıkacak regle kadar
Evet çatlamadan sonra 10 gün demi :) inş bakalım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahİner çıkar sen ona takılma. Ama yumurtlama öncesinden yüksek çıkar çünkü progesteron ve östrojen devrede bu dönemde. 10. günden sonra genel olarak yüksekse umut var ama unutma yüksek devam edip bir anda da düşebilir. Bat a kadar sabırla bekliyoruz :) on günün sonundaki 36.9 lar 37 ve üstleri umut vadeder ama
Biraz baktım öğrendim ama gene de sorayım sana :) ilk defa bu ay düzenli olarak ölçmeğe çalışıyorum çünkü :)En başta çizelgem var bakabilirsin bebiş arada kıyaslayabilirsin :)
Evet çatlamadan sonra 10 gün demi :) inş bakalım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah