Canım bemimde gayet düzenliydi adetim ama kistten dolayı bu defaki gelmedi o yüzden verdi. Senin de fazla diye kkanaman vermiş demekki yani adet düzenleyici bu aynı zamanda östrojen hormonu ben araştırdım bayağı
tüp bebek transferinden öncesinde de bi çok doktor bunu veriyormuş. Gebeliğe mani değil bazı doktorlar hatta bunu kullan gebeliği kolaylaştırıcı deyip vermiş kadınlara hatta bu şekilde hamile kalanlarda var . Korunma konusunda o yüzden ikiye ayrılmış doktorlar bazıları gebeliği kolaylaştırıyor deyip korunma diyor ve gebe kalanlarda var ama kalıpta düşük yapanlar da var o yüzden bazılarıda korunmalı diyor bu ilaç kullanımı esnasında gebelik istemiyor . Benim doktorumda korun dedi bu ilaçla kalmanı istemem dedi. Ben de bu ayı es geççem hem bu ilaçtan hem de kistten ötürü. Böyle yani ama bu östrojen sağladığı için benim de amh ım düşük bir sonraki aya olaaılığı yükseltiyor benim anladığım kadarıyla bunu kullanıp o ayki adeti gördükten sonra gebelik haberini alan çok var . Nasip tabi göreceğiz