- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.121
Kadıköy'de buluşun bence 2 sene önce olsaydı bu dediğiniz bende Beşiktaş'tan katılıyor olurdum aranıza. İstanbul'u özledim yineBi İstanbul buluşması yapıp atmaz mıyız şu gruba foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadıköy'de buluşun bence 2 sene önce olsaydı bu dediğiniz bende Beşiktaş'tan katılıyor olurdum aranıza. İstanbul'u özledim yineBi İstanbul buluşması yapıp atmaz mıyız şu gruba foto
Kime gidiyorsun ? Ben fumerale gitmiştim orda hiç memnun kalmadım 2.5 cmlik kist için o kadar karamsar konuşup beni korkutmustu ki ağlaya ağlaya helak olmuştum o günden beri o hastaneye adım atmiyorumYine Silivride Anadolu hastanesi
Ben varım ya ne güzel olur
Orta noktanız ben oluyorum o zaman kizlar. Pozitifi görürsek buluşalım totem olsunBi İstanbul buluşması yapıp atmaz mıyız şu gruba foto
Bir de kolon hastanesinde izzat musayeva var onu da beğenmiştim ama özel sigortamın o hastaneyle anlaşması bittiği için Anadolu'ya devam ediyorumKime gidiyorsun ? Ben fumerale gitmiştim orda hiç memnun kalmadım 2.5 cmlik kist için o kadar karamsar konuşup beni korkutmustu ki ağlaya ağlaya helak olmuştum o günden beri o hastaneye adım atmiyorum
Canim benimde bulamamislardi acilde. üroloji renkli ultrason ile baktı daha ileri düzey tahlil falan istedi. Sonunda vücudumun kendi ürettiği kalsiyum oksalat kristalleri şeklinde kum olduğu, kılcal damarlardan geçerken damari çizmesi nedeniyle kanama olduğu ortaya çıktı. umarım seninde böyle basit biseydir. Dualarimdasin..Sık ve çıkamama durumu daha çok full kan özel hastane bı seye yaramadı oyuzden devlete geldım sonuç beklıyorum
Daha olmamış ama pik olmak üzere canımKızlar merhaba, ben biraz acemiyim yeni evliyim. Yumurtlama testlerim geçen ayda daha koyu çıkardı fakat bu ay bu şekilde oldı ve silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Kusura bakmayın böyle fotoğraf eklediğim için adet tarihim 11 aralık
Bence Tekirdağa gelseniz daha iyi olurKadıköy'de buluşun bence 2 sene önce olsaydı bu dediğiniz bende Beşiktaş'tan katılıyor olurdum aranıza. İstanbul'u özledim yine
Çok teşekkür ederim cevabınız için yapmaya devam ettim fakat hepsi silik çizgi çıktı hiç pik plmadan silikleşti ne demek oluyor acaba bir yorumunuz olur mu?Daha olmamış ama pik olmak üzere canım
Bir iki güne görürsün testlere devam
Her ay yumurtlama olacak diye bir kural yok zaten bazı aylar olmaması da gayet doğalmış ama üstüste 3 ay pik görmezsen o zaman bir kadın doğum doktoruna görünmekte yarar varÇok teşekkür ederim cevabınız için yapmaya devam ettim fakat hepsi silik çizgi çıktı hiç pik plmadan silikleşti ne demek oluyor acaba bir yorumunuz olur mu?
Ne güzel anlatmışsın bakalım bu doktor ne dıcek ben nolur nolmaz aldım randevu yınede buldum devlette açıkçası doktorun demesine göre gıderım iş yerınedeacıklarım durumu napayım artıkCanim benimde bulamamislardi acilde. üroloji renkli ultrason ile baktı daha ileri düzey tahlil falan istedi. Sonunda vücudumun kendi ürettiği kalsiyum oksalat kristalleri şeklinde kum olduğu, kılcal damarlardan geçerken damari çizmesi nedeniyle kanama olduğu ortaya çıktı. umarım seninde böyle basit biseydir. Dualarimdasin..
Canım çok geçmiş olsun.kullandığın farklı bir ilaç var mıydı onun etkisi olabilir mi?Sık ve çıkamama durumu daha çok full kan özel hastane bı seye yaramadı oyuzden devlete geldım sonuç beklıyorum
Ben pek bilmiyorum ama böyle çıkınca sabah akşam yap piki yakalamak için diyorlar. bu ay bende ovülasyon testi siparişi verdim kullanacağım. Konunun acemisiyimEvet haklısınız ama pik olmadan çatlama olabiliyor mu acaba? Max geldiği koyuluk eklediğim fotoğraftaki gibi oldu sonra da tamamen kayboldu