- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.101
Papatyamaviss canım çok geçmiş olsun kum döküyor olabilirsin belki de inşallah çok rahatsızlık vermeden sana geçer gider hemencik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arttırıyorum ben de Silivri, var mı yakında olanBuyukcekkmece
Doktora nerede gidiyorsunuz ?Arttırıyorum ben de Silivri, var mı yakında olan
Kızlar serum takıldı kan bakıldıodrar bakıldı hersey normal urolojıye gıt dedı yarın gıdcem ıgne yaptılar bıyerden kan gelıyor araştırılması lazım dediler
çok geçmiş olsun canımVar evet ama enfeksıycıkmadı kuzum
Canımm geçmiş olsun yeni gördüm Allah şifa versin inşallahKızlar serum takıldı kan bakıldıodrar bakıldı hersey normal urolojıye gıt dedı yarın gıdcem ıgne yaptılar bıyerden kan gelıyor araştırılması lazım dediler
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey çıkmazKızlar serum takıldı kan bakıldıodrar bakıldı hersey normal urolojıye gıt dedı yarın gıdcem ıgne yaptılar bıyerden kan gelıyor araştırılması lazım dediler
Merhaba canım Bat beklenen adet sat son adet tarihiMrb arkadaslar bat sat ne demek cok merak ettim bu siteye ilk defa üye oldum pek bilgim yok
Anladim cnm cok tsk ederim hic aklima gelmemisti:)ben de bugun regl oldumartik aralik ayina kaldi:)Merhaba canım Bat beklenen adet sat son adet tarihi
İğne yaptılar idrar verdım kırmızı kıpkırmızı bı ıdrar verdım cıddı bısıler var bence
Sonunda bulabildim yorumunu canım ben düşük yaptım 1 ayı geçti canım ama kanamam tamamen kesilmedi yoksa adetlerim düzenli. Doktorum vajinal ultrason yaparken yumurtaların çok az dedi bende bakıyordum da dedigin gibi folikül sadece 2 tane gördüm ben sag tarafta solda hiç görmedim bir tanede biraz büyük folikül vardı ölçüm yaptı hatta ilişki oldu mu dedi 1 defa korunmasız oldu dedim kanamam yokken. Kist felan da var demedi canım. Bu ilacı kullanırken korunmaya gerek var mı sormayı umuttum doktora haftaya tekrar çagırdıG
ben de şuan o ilacı kullanıuorum canım 4. günündeyim sadece bir gün boyunca o ilacı kullananları okudum kafayı yemek istemiyorsan sen okuma fazla kimisi bunu kullandığı esnada gebe kalmış hatta . Benim kendimden anladığım gölge gibi görünenler folikül benim mesela 3 4 tane vardı en son adetken baktığında ama koyu siyah gibi duruyorsa o kist , bende oluştu mesela adetle gitmedi adet zaten doğru düzgün olmadığım için bu ilacı verdi.
Aaaa süper çok yakınızBuyukcekkmece
Canım benim çok geçmiş olsun böbrek olabilir belki korkma ağrın sızın yoksaKızlar serum takıldı kan bakıldıodrar bakıldı hersey normal urolojıye gıt dedı yarın gıdcem ıgne yaptılar bıyerden kan gelıyor araştırılması lazım dediler
Bi İstanbul buluşması yapıp atmaz mıyız şu gruba fotoArttırıyorum ben de Silivri, var mı yakında olan
Yine Silivride Anadolu hastanesiDoktora nerede gidiyorsunuz ?
Ben varım ya ne güzel olurBi İstanbul buluşması yapıp atmaz mıyız şu gruba foto
Sık ve çıkamama durumu daha çok full kan özel hastane bı seye yaramadı oyuzden devlete geldım sonuç beklıyorumKum dokmede sıklıkla enfeksiyon da görülüyor. Sık idrara çıkma hissi var mı kuzum