- 26 Aralık 2015
- 11.583
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.981
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benimAy İn şa Allah bende öyle olurum..regl gelmeyince umut var
Amin Allah.Allah her kesi sevindirsinİnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim
hiç birşey yapmadım bilmiyorumhava değişiminden etkilenmiş olabilirsin yada kür fln yapmış mıydın?
Yaaa burç kardeşliği deseneBen de aslan burcuyum ne tesadüfamin canım aslan burcu oğlum zor bir karakter ama çok sadık, çok mert. Allah gönlüne göre sağlıkla bir bebek versin sana da inş.
yok baska bısey ıstemedı zaten testlerın cogu adetlıyken yapılması daha uygun galıba bılmıyorum cok fazlaCanım şimdi ne yumurtlama oldu nede adetin yakın o yüzden progesteronu yorumluyamayız bence ama doktorun yumurtan için 19 küsür demiş onun çatlaması lazım artık eli kulağındadır yani. Ben başka şeylerede baktı sandım meğer beta ve progesteron istemiş sadece
Benimkiler 1000km uzaktabenimde keşke öyle şansım olsa hepsi etrafımda oldugu için en az 4 5 ay saklayabilirim
geçen hafta persembe gunu 15mm bırtane var demıstı soldaydı o , suan sağda 19.2 var dedı ıste bır ıkı gun dedı ıkı gundur ılıskı var bugun bos bırakayım dıyorum yarın bır ılıskı olsun dıyorum uygun olur dımı hem bıraz adamın spermlerde dınlensın bugunde catlarsa artık nasıpDoktor önceden çatalayan bir yumurta olma ihitmaline karşı standart bir uygulama yapmış aslında, herkesin ovulasyon günü farklı olduğundan progesteron ölçme günü de değişir doğal olarak. Önceden kaç mm ölçmüştü o yumurtayı, büyüdüyse çatlama ihtimali de vardır. Bu ay düzensizlik olabilir kimyasaldan dolayı muhtemelen yarın veya sonraki gün çatlamış olur boyut olarak düşünürsek.
tokusacaklarsa tokussunlar artık bencePapatyamaviss bebeğim yolumuza bakıyoruz sanırım ikimizin yumurtalar anlaşmışlar yakında el ele tutuşup birbiri ile tokuşup çatlayacaklar
Paylaşma valla bak en iyisi,bu zamanA Kadar neyi paylastiysam olmadı o işKesinlikle katılıyorum düşük yaptığımda üzülen de oldu sevinen de Allah herkesin kalbine göre versin bu nedenle üç ay dolmadan bende eşim haricinde kimseyle paylaşmak istemiyorum
Ayni durumdayızValla öyle bende dehamileysem eğer beni bırak test bile şok olacak, en belirtisiz ayda nasıl olabilir kesin yanlış çıkardım dur hemen sileyim ikinci çizgiyi daha fazla şok olma diyecek dile gelip gibime geliyor haha
Emin ol ki onun da içi rahatlamistirAynen kuzum..bende birde hamile kalırken kesin kimseye demem..zaten ne oldu bence görümcemle tartışmadan sonra oldu..çünkü çok güzel geçiyordu hamileliğim..tartışmanın sabahı kalktım bir kaç saat sonra gördüm kanama var.
kuzum cumrtesı gecesı pzrtesı salı oldu bugun artık adamda yok yarın yapmaya calısırım napayımPapatyamaviss kuzu doktora gitmişsin şimdi gördüm. 19 mm çok iyi bence yoruldun biliyorum ama yapabildiğin kadar en azından günaşırı da olsa devam et Max iki güne çatlar o kadar buyuduyse
biizimle de paylaşmamazlık yapmazsın dımııPaylaşma valla bak en iyisi,bu zamanA Kadar neyi paylastiysam olmadı o iş
hoşgeldın adet tarıhı beklenen adet tarıhı alalımmm :)Beni de alın beni de alınçok heyecanlıyım bu ay ilk defa denemeye başlayacağız uzun süre sonra hadi uğurlu gelsin inşallah
8 sene cocuğu olmuyor..kaç defa dedim tüp bebek yaptır..ben sana bakarım..kendim hemşireyim iğnelerini vururum..hiç bilmezdim ben hamile kalıcam ve bu durumla karşılaşıcam.Allah her kesin kalbine göre versin hep diyorum.Emin ol ki onun da içi rahatlamistir
Hoşbuldumhoşgeldın adet tarıhı beklenen adet tarıhı alalımmm :)
Çatlatma iğnesi vurulduysan iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeli. İğnesiz doğal çatlamada ise adetin geçmesi gerekir diyor doktorlar. Ben önceki hamileliğimde bata 1 gün kala 74 ile öğrenmiştim.Arkadaşlar size bir sorum olucak en erken adete kaç gün kala kanda gebelik testi çıkar
Amh herhangi bir zamanda da bakılıyor evet.ben devlette baktırdım , özelde çok pahalı hiç gerek yok,amh degeri ayrımı çıkarıyorlar canım özellikle belirtmem gerekir mi