- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.901
Amiiiinnnn inşAllah sevinçle sonuçlanır bu ay canım benimKuzum benim Allah razı olsun sizlerden inanın bir çok akraba ve arkadaştan ötesiniz tanımasak da birbirimizi böyle içten yorum yapan çok az insan buluyoruz hayatımızda İnan şu an o kadar duygusalım ki olmazsa vardır bi hayır diyeceğim ama kendimi bu ay çok kaptırdım Rabbim isteyen herkese sana bana nasip etsin inşallah
Canım kaset testle dene yarın bu testler boş yaa ben hergün yapardım yaptıgım gün çıkmamıştı diger günü silik gördim yani düşün
Kız düşer ben onu yazdım düşmedi mi cevabım buraya anlamadım ki ben de senden yanıt bekliyordum niye yazmadı bu kız diyorum şimdi bu yazdığını sen yazdın mı acaba diye bakarken buldum. E nabızda düşer sık sık gir bak kuzumfnd_50 enabıza dusermı sonuclar acaba ya ben baksam yorumlarız ne bıleyım
Bak buraya yazmışım e nabızİşte aynen ikimiz de aynı oldu bu ah muhtemelen benimki de geç kaldı bir iki güne benimki de catlar ama hakikaten sıkıldım ben de artık ya. İyi ki ateş olayı var cidden çok yol gösteriyor ben de hala yumurtlamadım bence. Canını sıkma geçer inşallah patronla noldu ya hiç hasta olmaıcak mıyız arkadaş anlayışlı olsun o da. Girersen mutlaka yaz merak ederiz e nabızdan bakarsın sonuçlara
Aynı şeylerin imasını hep gördüm bende senin gibi kimse benim hazır olmadığımı önemsemek yerine yaşın gidiyor da gidiyor başka bildikleri yok. Çocuk bir oyuncak değil sorumlulukları çok büyük ben hep şunu derim bir kadın hazır olmadığı sürece eşi bile çok istese kadın hazır olmadan haksızlık diye düşünüyorum. Ben kendime yapılandan rahatsız o kadar çok duydum ki bir başkası için bile yapıldığında zamanında diyemediklerimi o kişileri koruyarak dümdüz yürüyorum Allah ne verdiyse bir rahatlama geliyorMükemmelll bir yazı ellerine sağlıkbenim gebelikten önce çok baskı yaparlardı, bende istemiyorum henüz çok yoğun çalışıyorum derdim.Baskıları hiç tükenmedi.İstemediğime inanmadılar olmuyor dediler.Hamile kaldım bu kez kız kardeşime yüklenmeye başladılar.Kızın psikolojisini bozdular.Hem kendi anneme hem kardeşimin kayınvalidesine yine baskı yaptıkları bir gün patladım. Dediğin gibi Allah mı veriyor siparişle mi geliyor? Üzerine de bebeğimi kaybedince artık kimsenin kimseye sesi çıkmıyor. Herkes net bir şekilde yaşadı veren de Allah alan da Allah
Ne demek canım inşallah temiz çıkae tüm sonuçlarınEvet canım doktorumda sorun olmaz gel dedi teşekkür ederim
Amin amin inşallah canım benimAmiiiinnnn inşAllah sevinçle sonuçlanır bu ay canım benimbende doktor kontrolünde sorun çıkmazsa gelecek ay başlıyorum çalışmalara. Hayırlısıyla bana da nasip olur inşAllah. Bu ay aylak aylak geziyorum forumda, kendimi tanımaya çalışıyorum beklentisiz ay geçirmekte rahatmış
Canım devlet hastanelerindede bazen kendi laboratuvar sonuç sistemi oluyor mesela İstanbul pendik devlet hastanesi malatya eğitim araştırma hastanesi vb.Kuzum devlete gıdıyorum oyuzden e nabızda beklıcem mecbur sanırım
Benim ikinciyi deniyoz KuzumAyy canım bu güne kadar hep bekledim..her kes her ay doktora koştu mesela..ben dedim sona kadar denicem..ama umut ediyorum adet olmam.Sende ilk çocukmu canïm?
3 ten sonra bakarım kuzum doktor onay vermeden çıkmıyor dıyolarya bılemedım bendeBak buraya yazmışım e nabızPapatyamaviss
Beeenn beennnistanbul da olan kimse yok mu ya :) herkes kendine mi hemşeri buldu :) kıskanmayalım mı
Girip bakayım kuzum bı yınedeCanım devlet hastanelerindede bazen kendi laboratuvar sonuç sistemi oluyor mesela İstanbul pendik devlet hastanesi malatya eğitim araştırma hastanesi vb.
İn şa Allah canım ama bende ilk ondan bu kadar sabırsız oldumBenim ikinciyi deniyoz Kuzum
amh degeri ayrımı çıkarıyorlar canım özellikle belirtmem gerekir miİnşallah canım benim,benim hepsi normal çıktı amh da ver
Hepsi güzel çıkmış amh bakmadın mı oda çok önemli kuzumAdetliyim diye hormon testi yaptırdım normal mi kızlar
Allahın izniyle en kısa zamanda olur bak bi düşüğün var sonuçta hamile kalabilmişsin böyle düşünİn şa Allah canım ama bende ilk ondan bu kadar sabırsız oldum
Neresindesin canımBeeenn beennn
bende bu ay buna benzer durum yaşadım yerleşme diye düşünürken hem testler negatif cıktı hemde üzerinden 3 gün sonra regl oldum ama inşaallah senin yerleşmedir test yaparsan çıkar canım bekledikçe geriliyor insanKızlar normalde adetim yarındı ama geç yumurtlama olunca sarkmış olabilir ama yumurtlama üzerindn 9 gün geçti dün gece ve bugün wc sonrası peçeteye iğne ucu kadar bir iki kırmızı şey geldi sildim ama devamı gelmedi sizce bu yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi artık böyle ağlamak istiyorum gittikçe umudum artıyor yarın test yapacağım artık dayanamıyorum heyecandan
Beeenn beennn
Kız beeen ben demeğin..ben burda o zaman yalnız kalıyorum..aranızda bir ben azeriyim..ama Türkiye'de yaşıyorumAllahın izniyle en kısa zamanda olur bak bi düşüğün var sonuçta hamile kalabilmişsin böyle düşün
Tamam aşko gelişme olursa yazarsın. Bu ay her şey değişik oldu3 ten sonra bakarım kuzum doktor onay vermeden çıkmıyor dıyolarya bılemedım bende