- 19 Aralık 2021
- 2.089
- 2.665
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.861
bu nasıl bır dusunce anlamıyorum ınsanların agzından cıkarken dedıklerını dusunmemelerı.. herkesin nasibinde ne varsaBir yerde kahvaltidayim oturuyorduk kuzenim diyor ki herkes senin kaygina kalmış haberin olsun 30 yaşında hala tık yok ne zaman doguracaksa diyorlarmış bunu söyleyen kişinin kızı ile aynı yastayiz 4 tane çocugu var ben ne ara doğurup büyütecekmisim hayır kendi kızını çocuk yaşta evlendirip üst üste çocuk doğurduğunu hayatını bı kere bile yasatmadigini söylemiyor da benim kaygima kalmışAllah izin verir hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem çatlasın herkes
ne kaadr hadsizler ya sanaane ne zaman doğurursam doğururm :)Bir yerde kahvaltidayim oturuyorduk kuzenim diyor ki herkes senin kaygina kalmış haberin olsun 30 yaşında hala tık yok ne zaman doguracaksa diyorlarmış bunu söyleyen kişinin kızı ile aynı yastayiz 4 tane çocugu var ben ne ara doğurup büyütecekmisim hayır kendi kızını çocuk yaşta evlendirip üst üste çocuk doğurduğunu hayatını bı kere bile yasatmadigini söylemiyor da benim kaygima kalmışAllah izin verir hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem çatlasın herkes
İnsanlar hep kendi penceresinden görüleni doğru sanıyor. Benim etrafımdada var işleri güçleri benim özel hayatım olmuş hadsizler. Bende 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim biraz evliliğe alışma ve tabiri caizse tadını çıkarmak istedik hazır değildim. Şimdi düşük yaptım diye işte bak bu yüzden diyoruz geç kalma diye demeye başladılar. Ama allahın adaleti şaşmaz ben her zaman şunu derim kim ne düşünüyorsa hakkımda bin katını versin iyiyse benden iyi olsun kötüyse benden kötü. Yani diyeceğim o ki dış etkenleri duymayı kesince tadını çıkarırız herşeyin. Bende uzun zaman kimseye söylemek istemiyorum daha da dertleri olayımBir yerde kahvaltidayim oturuyorduk kuzenim diyor ki herkes senin kaygina kalmış haberin olsun 30 yaşında hala tık yok ne zaman doguracaksa diyorlarmış bunu söyleyen kişinin kızı ile aynı yastayiz 4 tane çocugu var ben ne ara doğurup büyütecekmisim hayır kendi kızını çocuk yaşta evlendirip üst üste çocuk doğurduğunu hayatını bı kere bile yasatmadigini söylemiyor da benim kaygima kalmışAllah izin verir hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem çatlasın herkes
Günaydın kızlarım testte bişey çıkmadı karnım ve belim ağrımaya devam ediyor@Niqu
insan bazen ne diyeceğini bilemiyor böylelerine ne güzelde kaygılanmışlarBir yerde kahvaltidayim oturuyorduk kuzenim diyor ki herkes senin kaygina kalmış haberin olsun 30 yaşında hala tık yok ne zaman doguracaksa diyorlarmış bunu söyleyen kişinin kızı ile aynı yastayiz 4 tane çocugu var ben ne ara doğurup büyütecekmisim hayır kendi kızını çocuk yaşta evlendirip üst üste çocuk doğurduğunu hayatını bı kere bile yasatmadigini söylemiyor da benim kaygima kalmışAllah izin verir hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem çatlasın herkes
söyleme ay sinir oldum. Kimin ne haddine.Dış kapının dış mandalıBir yerde kahvaltidayim oturuyorduk kuzenim diyor ki herkes senin kaygina kalmış haberin olsun 30 yaşında hala tık yok ne zaman doguracaksa diyorlarmış bunu söyleyen kişinin kızı ile aynı yastayiz 4 tane çocugu var ben ne ara doğurup büyütecekmisim hayır kendi kızını çocuk yaşta evlendirip üst üste çocuk doğurduğunu hayatını bı kere bile yasatmadigini söylemiyor da benim kaygima kalmışAllah izin verir hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem çatlasın herkes
Yok yok insanları anlamak gerçekten çok zor !! Ugrasmiyorum zaten anlamak için ama insanın bı modunu düşürüyorlarbu nasıl bır dusunce anlamıyorum ınsanların agzından cıkarken dedıklerını dusunmemelerı.. herkesin nasibinde ne varsa
ah keşke olsa bende söylemicem dert olsun onlara her sorduklarında içime dert ediyorlar cünküİnsanlar hep kendi penceresinden görüleni doğru sanıyor. Benim etrafımdada var işleri güçleri benim özel hayatım olmuş hadsizler. Bende 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim biraz evliliğe alışma ve tabiri caizse tadını çıkarmak istedik hazır değildim. Şimdi düşük yaptım diye işte bak bu yüzden diyoruz geç kalma diye demeye başladılar. Ama allahın adaleti şaşmaz ben her zaman şunu derim kim ne düşünüyorsa hakkımda bin katını versin iyiyse benden iyi olsun kötüyse benden kötü. Yani diyeceğim o ki dış etkenleri duymayı kesince tadını çıkarırız herşeyin. Bende uzun zaman kimseye söylemek istemiyorum daha da dertleri olayım
ebecim yine beraber gidiyoruz içimde bir his beraber hamile kalacaz diyorRegl oldum ben de
Çok teşekkür ederim benim bilgili, bize ateşi sevdiren canım arkadaşım
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin, güzel haberlerini bekliyorumCanım çok şükür , iyi gidiyor. Ufak tefek ağrılarım oluyor. başka bir sıkıntım yok. Bugün yeniden kan verdim bakalım Beta ne kadar yükseldi 6 günde. Haftaya bir doktor yolu görünür bana :) Sen nasılsın kuzucugum?
Lütfen o ay Aralık olsun canımcimebecim yine beraber gidiyoruz içimde bir his beraber hamile kalacaz diyor
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallah
Valla tam emojideki gibi kafalarini duvara vurmak geliyor içimdensöyleme ay sinir oldum. Kimin ne haddine.Dış kapının dış mandalı
Canım senide tebrik ederim görmemişim sağlıkla büyüsün inşallahAde gununuz ne zaman benimde 2 gun önce negatif cikmisti dün silik cikti bekleyin umutsuz olmayın
Oyyy yerim onu ben yaBenim küçüğüm Başak burcu. Lütfü da hoş kahrı da hoş bebeğim evlat her türlü seviliyor , zorluğu da var güzelliği de efffsane. Mesela kendi işini kendi yapar, çişi öğrenmesi 1 gün sürdü. Kendi kendine okudu. Yazısı okuması efsane , kendi kendine büyüdü desem yeri. Yemek yemesi vs hiç sorun olmadi. Ama huysuz atarlı giderli işte. Çok yaklaşmaz, çok sevdirmez, yabani görünür. Kafasına göredir. Büyüğüm balık mesela tam bir uyum demeti, aşk kokulu, mülayim, romantik ama o da hep iteleyerek büyüdü. İşte hepsinin ayrı zorluğu kolaylığı va bebişim
inşaallah canım nedense öyle hissettim yarında doktor randevum var hormanlara herşeye baktırcam inşaallah güzel sonuclar cıkar umudumuzu kaybetmicezLütfen o ay Aralık olsun canımcim
cnm senin akıntın ilaçlarla geçtimi bendede vardı antibiyotik fitil kullandım bende yarada vardı bendeLütfen o ay Aralık olsun canımcim