- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.921
Yemin ettim var ya gebe kalsam kendi anam dahi kimseye demicem ,anneme de son ay haber vercem o da yanıma gelsin diyeah keşke olsa bende söylemicem dert olsun onlara her sorduklarında içime dert ediyorlar cünkü
benimde keşke öyle şansım olsa hepsi etrafımda oldugu için en az 4 5 ay saklayabilirimYemin ettim var ya gebe kalsam kendi anam dahi kimseye demicem ,anneme de son ay haber vercem o da yanıma gelsin diye
Pendik bebeğm senNeresindesin canım
bence saklayabildiğin kadar sakla nazar da büyük bir etken.Senden ve bebeğinden önemli değil milletin ne düşündüğü :) bir tanıdığım doğum yaparken ikizlerden birini kaybetti, ikinci doğumundan kırk gün sonra öğrendik yine ikizleri olmuş :) kimse de alınıp kırılmadı iyi yaptı dedikbenimde keşke öyle şansım olsa hepsi etrafımda oldugu için en az 4 5 ay saklayabilirim
Yanlız kalmazsın bitanem bizler ne güne duruyoruz guruptaki tüm arkadaşlar çok iyiler hem elenirsek topluca bu sefer ocak gurubuna geçeriz en azından tanıdıklar olunca yabancılık çekilmiyorKız beeen ben demeğin..ben burda o zaman yalnız kalıyorum..aranızda bir ben azeriyim..ama Türkiye'de yaşıyorum
Yok ben ona şükür ediyorum ilaçla olsa bile hamile kaldım 1.5 senenin sonunda..ama şimdi yine döndük başa
Kesinlikle katılıyorum düşük yaptığımda üzülen de oldu sevinen de Allah herkesin kalbine göre versin bu nedenle üç ay dolmadan bende eşim haricinde kimseyle paylaşmak istemiyorumYemin ettim var ya gebe kalsam kendi anam dahi kimseye demicem ,anneme de son ay haber vercem o da yanıma gelsin diye
Günün geçmiş miydi canim ?
Hayır daha yumurtlama bıle olmadı ama 21.günüm dıye sanırım doktor bakmak ıstedıGünün geçmiş miydi canim ?
Ben burda çok iyi arkadaşlar buldum..sizleride yeni tanıyorum..İn şa Allah hep böyle devam ederizYanlız kalmazsın bitanem bizler ne güne duruyoruz guruptaki tüm arkadaşlar çok iyiler hem elenirsek topluca bu sefer ocak gurubuna geçeriz en azından tanıdıklar olunca yabancılık çekilmiyor
Bebeğim bat gelmişmiydi
cidden öyle ya kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlere sorabiliyorum. Benim iki aydır gebelik istediğimi çabaladığımı doktor doktor gezdiğimi eşim hariç kimse bilmiyor. Sizle paylaşmak rahatlatıyor beni iyi ki varsınızYanlız kalmazsın bitanem bizler ne güne duruyoruz guruptaki tüm arkadaşlar çok iyiler hem elenirsek topluca bu sefer ocak gurubuna geçeriz en azından tanıdıklar olunca yabancılık çekilmiyor
BiZ bize yeteriz Allah'ın izniylecidden öyle ya kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlere sorabiliyorum. Benim iki aydır gebelik istediğimi çabaladığımı doktor doktor gezdiğimi eşim hariç kimse bilmiyor. Sizle paylaşmak rahatlatıyor beni iyi ki varsınız
Niqu kocaman bir aile olduk
benim gebeliğimde bata 2 gün kala 47 çıkmıştıArkadaşlar size bir sorum olucak en erken adete kaç gün kala kanda gebelik testi çıkar
Aynen kuzum..bende birde hamile kalırken kesin kimseye demem..zaten ne oldu bence görümcemle tartışmadan sonra oldu..çünkü çok güzel geçiyordu hamileliğim..tartışmanın sabahı kalktım bir kaç saat sonra gördüm kanama var.cidden öyle ya kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlere sorabiliyorum. Benim iki aydır gebelik istediğimi çabaladığımı doktor doktor gezdiğimi eşim hariç kimse bilmiyor. Sizle paylaşmak rahatlatıyor beni iyi ki varsınız
Niqu kocaman bir aile olduk
en iyisi kimse bilmesin stres yaşamadan ilerlesin gebeliğin. En hayırlı şekilde nasip olsun inşAllahAynen kuzum..bende birde hamile kalırken kesin kimseye demem..zaten ne oldu bence görümcemle tartışmadan sonra oldu..çünkü çok güzel geçiyordu hamileliğim..tartışmanın sabahı kalktım bir kaç saat sonra gördüm kanama var.
Yumurtlamanın 10. Gününden sonraArkadaşlar size bir sorum olucak en erken adete kaç gün kala kanda gebelik testi çıkar
Ben 3 kala öğrenmiştim 500 çıkmıştıArkadaşlar size bir sorum olucak en erken adete kaç gün kala kanda gebelik testi çıkar
benim oğlum aslan burcuOyyy yerim onu ben yaAllah ömrünü uzun yolunu bahtını da açık etsin canım
Kız benimki latifegüneş burcunun pek bir şey ifade etmediğini biliyorum aslında yoksa dünyada aynı burcu paylaşan herkes aynı olurdu ama herkesin karakteri burcuna rağmen farklı orada da devreye zaten doğum haritası giriyor herkesinki parmak izi gibi özel. Çocuk Aslan burcu olup bu burcun hiçbir özelliğini taşımayabilir yükselene ya da stelyumu olan bir burca daha çok meyledebilir ya da gidip Aslanın gölge özelliklerini de taşıyabilir ki tersi baya pis bir burç kendimden biliyorum
Hayırlısı inşallah hakkımızda Rabbim bize de nasip eder umarım akıllı sağlıklı ince ruhlu bir evlatçık