- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.821
Oldum bunları reglden önce siperis etmiştim yapicaktim ,regl testlerden önce geldiiiKız sen daha yeni regli olmadın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum bunları reglden önce siperis etmiştim yapicaktim ,regl testlerden önce geldiiiKız sen daha yeni regli olmadın mı
Olsaydı çıkar diye düşünüyorum fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss melegim can T TASUU efekt eklemedim bu sefer
Bat 4 Aralık
Gününü bekleyelim canım daha var çünkü ben de geçen 4 gün kalası yaptığımda negatif çıkmıştı 2 gün kalası silik pozitif cıkmıstıOlsaydı çıkar diye düşünüyorum fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss melegim can T TASUU efekt eklemedim bu sefer
Bat 4 Aralık
hangi testi öneriyosun anım.ben de 2 gündür bunlarla yapıyorum.Bu testlere güvenim sifir sifir sifir. Yazan : Bat günü Predictor negatifi görmüş bir ex-hamile
O zaman özlem hocaya git canım ben çok seviyorum kadını ya hiç kafanı karıştırmıyor net konuşuyor ay hadi attığınız gol olsunsavascii tamamdır cano, bizde diğer Gözdeye yakınız, Maşti nin karşısındakine. Bir ara kuzeni Gözde de çalışmıştı. Ona da sorarım. Ben de erkek doktor tercih etmiyorum çok zorda kalmadıkça. Bende akşam itibariyle sahalara dönüyorum hoş bu adetten hiçbir şey anlamadım ama bakalım, hakkımızda hayırlısı
hangi testi öneriyosun anım.ben de 2 gündür bunlarla yapıyorum.
hangi testi öneriyosun anım.ben de 2 gündür bunlarla yapıyorum.
Bu testlere güvenim sifir sifir sifir. Yazan : Bat günü Predictor negatifi görmüş bir ex-hamile
Bu hamileliğinde mi kuzum
Gününü bekleyelim canım daha var çünkü ben de geçen 4 gün kalası yaptığımda negatif çıkmıştı 2 gün kalası silik pozitif cıkmıstı
trkn0709 canımm bata daha çok varmış bence beklee
Yok ilk gebeliğimde kuzum
Ben İstanbuldayım canım gaziosmanpaşa sen neredesinistanbul da olan kimse yok mu ya :) herkes kendine mi hemşeri buldu :) kıskanmayalım mı
Hamilelik ihtimali varsa progestan yüksek çıkarsa rahim duvarı kalınlaşmış bebeğin tutunması için ortam hazırlanmış oluyor düşük çıkarsada adet geliyor demek canım
beylikdüzü tarafındayım canım ben de :)Ben İstanbuldayım canım gaziosmanpaşa sen neredesin
Tabi ki canım umut hep var yani hcg daha idrara yansımamış olabilir bekleyelimÖyle mi o zaman ne yapiyoruz umudu kaybetmiyoruz 2 Aralık'ta yine yapıyoruz