- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.841
Naptın? Senden haber bekliyorum bak girip girip bakıyorumTeşekkür ederim canım , sonuclar enabıza duser ınsallah ısten cıkmak artık batıyor bızımkılere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın? Senden haber bekliyorum bak girip girip bakıyorumTeşekkür ederim canım , sonuclar enabıza duser ınsallah ısten cıkmak artık batıyor bızımkılere
sol polıptekı yumurta gelısmemıs muhtemelen , yoktu cunku kucuk hep dedı doktor sağ polipte 19.2 mm lık bır yumurtan var dedı 1 - 2 gune catlayabılır dedı.progesteron ve beta ıcın test aldı .. pozitifbiri gercekten atesle ıyı gıdıyor. yarın da bı bırlıktelık planlarım artık yoruldum oyle boyle devamlı ilişki sıkıldım da yanı .. bugun cok gıresım yok buralara . patron canımı sıktı ustune bırde haberlesırız bebıtolar. sonuclarımı da almaya gıdemem galıba bugunku tavrından sonra bılmıyorum.Haber et beni mutlaka. Bu ay ben de tırt . Beklemiyorum bu ay gebelik fitil etkiledi bence
Başka şehire daha çabuk ulaşılır İstanbulda birbirine ulaşmak daha zorbeylikdüzü tarafındayım canım ben de :)
sol polıptekı yumurta gelısmemıs muhtemelen , yoktu cunku kucuk hep dedı doktor sağ polipte 19.2 mm lık bır yumurtan var dedı 1 - 2 gune catlayabılır dedı.progesteron ve beta ıcın test aldı .. pozitifbiri gercekten atesle ıyı gıdıyor. yarın da bı bırlıktelık planlarım artık yoruldum oyle boyle devamlı ilişki sıkıldım da yanı .. bugun cok gıresım yok buralara . patron canımı sıktı ustune bırde haberlesırız bebıtolar. sonuclarımı da almaya gıdemem galıba bugunku tavrından sonra bılmıyorum.
Eki Görüntüle 3168752
bazen olabılıyor oyle kuzuBugün adetimin 5. günü ben belkide bu hafta pik görürüm ateş adet içinde yükseldi kafalar cinayet benim
Eki Görüntüle 3168751
e maıl atsam dedim sorsam , olmadı kabull etmedı tabıkı, devlet hastanesı oyle bı sansım yok nasıl ulasacagımTelefonla ulaşıp sor kuzum, halden anlarlar...
İşte aynen ikimiz de aynı oldu bu ah muhtemelen benimki de geç kaldı bir iki güne benimki de catlar ama hakikaten sıkıldım ben de artık ya. İyi ki ateş olayı var cidden çok yol gösteriyor ben de hala yumurtlamadım bence. Canını sıkma geçer inşallah patronla noldu ya hiç hasta olmaıcak mıyız arkadaş anlayışlı olsun o da. Girersen mutlaka yaz merak ederiz e nabızdan bakarsın sonuçlarasol polıptekı yumurta gelısmemıs muhtemelen , yoktu cunku kucuk hep dedı doktor sağ polipte 19.2 mm lık bır yumurtan var dedı 1 - 2 gune catlayabılır dedı.progesteron ve beta ıcın test aldı .. pozitifbiri gercekten atesle ıyı gıdıyor. yarın da bı bırlıktelık planlarım artık yoruldum oyle boyle devamlı ilişki sıkıldım da yanı .. bugun cok gıresım yok buralara . patron canımı sıktı ustune bırde haberlesırız bebıtolar. sonuclarımı da almaya gıdemem galıba bugunku tavrından sonra bılmıyorum.
Eki Görüntüle 3168752
Bebeğim bu ateşlere takılma. Görmezden gel / Discard et olayı oluyor tablolarda. Onu yaparız.Bugün adetimin 5. günü ben belkide bu hafta pik görürüm ateş adet içinde yükseldi kafalar cinayet benim
Eki Görüntüle 3168751
Hiç takılma. Doktoru ara sekreteri ile konuş gelemicem işyerim sorun çıkardı de. Sana telefonla bilgi versinler.fnd_50 enabıza dusermı sonuclar acaba ya ben baksam yorumlarız ne bıleyım
e maıl atsam dedim sorsam , olmadı kabull etmedı tabıkı, devlet hastanesı oyle bı sansım yok nasıl ulasacagım
Canım kaset testle dene yarın bu testler boş yaa ben hergün yapardım yaptıgım gün çıkmamıştı diger günü silik gördim yani düşünOlsaydı çıkar diye düşünüyorum fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss melegim can @TASUU efekt eklemedim bu sefer
Bat 4 Aralık
aralıkga taşınmış bulunuyoruz galiba hamile olanlar dışında hepimiz burdayız yeni ay yeni umut canım hamişlerimizde bizle destekçimizler sagolsunlar takvimleri çok tatlıgünaydın kızlar bugün kasım ayından kırmızı kartımı yedim aralığa geldim her ay yeni bir umut ile başlıyorum yarında randevu aldım bakalım inşaallah kötü bişey duymam doktordan Papatyamaviss canım yeni durumum sat 30kasım bat 27 aralık hayırlısı bakalım
Yani mesela geçen ay hep 6:40 ta ölçtüm ve daha düzenli uykum olmuştu o zamanki ateş derecelerim bir tık daha yüksekti. Bu ay 6:15 te ölçüyorum ama çok uykum bölündü çocuğum hastasıydı ona kalktım vs. Ama daha düşük seyrediyor ateşim. Saat bile fark ediyor yani
Senin yumurtlama oldu mu şimdi ?
Yaaa o kadar hassasmi bu ateş, ben ateş olceri baş ucuma koymayı unutmuşum dün gece, kalkıp aldım, 15 dk yatakta bekleyip ölçtüm, olmuyor mu boyle
Benim de kız hasta delilsiz 3 saat uykum olmuyor.
Evet arkadaşlar etkilenir. Geç kalkınca, gece çok sık uyanınca ateş daha yüksek çıkar mümkün olduğunca aynı düzende aynı saatte olcmelisinizBu konu hakkında yorumun nedir canım @Deepblues
Ovulasyon olmus olabilir ama ff üç gün sonra çekiyor ya çizgiyi. Uç gün ust uste yuksek ateş girersen muhtemelen tahnin ettiğin güne çeker cizgiyiÇekmedi dpoyu. Ateş yükseldi. Anlamadım. Gerçi bence hala yumurtlamadım. Of ne belirsiz bir ay. Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues
Senin hamilelik takvimini severim nasıl gidiyor canımTelefonla ulaşıp sor kuzum, halden anlarlar...
kesinlikle katılıyorum canımBaşka şehire daha çabuk ulaşılır İstanbulda birbirine ulaşmak daha zor
canım kac aydır sürekli topic topic geziyoruz inşaallah yılın son ayı bizimde son ayımız oluraralıkga taşınmış bulunuyoruz galiba hamile olanlar dışında hepimiz burdayız yeni ay yeni umut canım hamişlerimizde bizle destekçimizler sagolsunlar takvimleri çok tatlı
Çok teşekkür ederim benim bilgili, bize ateşi sevdiren canım arkadaşımEvet arkadaşlar etkilenir. Geç kalkınca, gece çok sık uyanınca ateş daha yüksek çıkar mümkün olduğunca aynı düzende aynı saatte olcmelisiniz
Ovulasyon olmus olabilir ama ff üç gün sonra çekiyor ya çizgiyi. Uç gün ust uste yuksek ateş girersen muhtemelen tahnin ettiğin güne çeker cizgiyi
Senin hamilelik takvimini severim nasıl gidiyor canım
Amiiiiiin amiiin inşallah canısıteşekkür ederim canım kızlar inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Papatyamaviss @TASUU @Sirius2023 Mevsimlisan @trkn0709 @Niqu pozitifbiri ve etiketleyemediğim diğer tatlışlar