- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.041
Catlayinca mi değerlendirmek daha iyi yoksa yumurtlamada miHadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebişim yumurta en fazla 24 saat yaşıyor umarım yakalarız kıyısından köşesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlayinca mi değerlendirmek daha iyi yoksa yumurtlamada miHadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebişim yumurta en fazla 24 saat yaşıyor umarım yakalarız kıyısından köşesinden
İkisinde de değerlendirmek çok iyiCatlayinca mi değerlendirmek daha iyi yoksa yumurtlamada mi
Kiz isimlerin başına @ bunu koy etiketleme olmaz yoksaKızlaaaaarrr çatlamış benim ki fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriEki Görüntüle 3167875 saat 10:30 ve akşam 17:20Eki Görüntüle 3167876
Kızlaaaaarrr çatlamış benim ki fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriEki Görüntüle 3167875 saat 10:30 ve akşam 17:20
TamamKiz isimlerin başına @ bunu koy etiketleme olmaz yoksa
fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriKızlaaaaarrr çatlamış benim ki fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriEki Görüntüle 3167875 saat 10:30 ve akşam 17:20Eki Görüntüle 3167876
Bi kere @li denedim olmadı heralde başka türlü diye düşündüm :))) ayy vallahi kendime gülüyorum
ohh degerlendırdınız mı dun bugun de degerlendır benceKızlaaaaarrr çatlamış benim ki fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriEki Görüntüle 3167875 saat 10:30 ve akşam 17:20Eki Görüntüle 3167876
Bilmeden boşluk falan koymussundur ondan olmamıştır canım benim olur öyle şeylerBi kere @li denedim olmadı heralde başka türlü diye düşündüm :))) ayy vallahi kendime gülüyorum
Evet dün saat 16:30 sıraları değerlendirdik bugünde inş canoooohh degerlendırdınız mı dun bugun de degerlendır bence
Olmuş birşeyler sağol vallahiBilmeden boşluk falan koymussundur ondan olmamıştır canım benim olur öyle şeyler
ekledımcanımBenide eklermisin sat 11ekim bat 9 Aralık
kesın yanı bak ona gore es gecmeEvet dün saat 16:30 sıraları değerlendirdik bugünde inş canooo
Kız geçer miyim hiç Allah elem keder vermesinkesın yanı bak ona gore es gecme
Aha da çatladı bulduğun yerde çök adamın tepesine hahahhahahah
Çatlayınca da iyi öncesinde de sperm bulunursa iyi hangisinin yakalayacağı belli olmaz kuzum o yüzden gün aşırı ilişki en mantıklısıCatlayinca mi değerlendirmek daha iyi yoksa yumurtlamada mi
Ya gerçekten insanı şundan daha çok az şey mutlu edebilir. Allahım iyi ki bizi kadın olarak yaratmış diyorum şu duyguyu yaşamak için dahi olsa kadın olunur o mucizevi şey karnımızda büyüyor bizimle nefes alıyor bize bağlı bizle yaşıyor doğuyor ilk ten teması sonra göğüsten emiyorlar besleniyorlar Allahım isteyen anne olmayı hakeden herkese nasip etsin inşallahOkurken çok duygulandım
Eli kulağında işte kasık ağrın var mı? Bugünü mutlaka değerlendir yarın ateşin yükselir bugün şansın çok yuksekpozitifbiri fnd_50 ve dıger kızlarım akıntı okey ıkı parmak arasında da fıuu diye uzuyor gıdıyor çatlamış mı oluyo catlayacakmı