- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.001
Papatyamaviss sat09 kasım bat 08 aralık canımkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatyamaviss sat09 kasım bat 08 aralık canımkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Ahahaah ayyyy inşşş inşşşşben cam kenarı manzaralı ayırdım bekliyorum. Yer sıkıntımız yok gerekirse masa sandalye ekletiriz gelin
YA amın amın ama benım daha kesın degıl ınsallah o gun bugundurAyyyy hadi inş kol kola girelim şu Ağustos topiğine
Kızlar selam bugün çatlamanın 10.günü erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Bugün işe bile gitmedim. O kadar yorgunum ki akşam 11 den bu saate kadar uyumuşum resmen. Ateşim de bu şekilde ne diyorsunuz. Sonra dan tekrar edeyim mi. Yumurtlama 18 inde oldu bu durumda bat 1 i mi olacak.
canım yanlıs yazmıssın benımkını 27 kasım 22 aralık olacakeklendiniz kızlar imagination forever :)
Aşırı iştahsızım bu aralar ki normalde asla açlığa dayanamayan biriyim. Günlerdir akşam yemeği yemiyorum resmen tek öğünle geçiyor gün. Her bulduğum yerde uyuyorum dün kaynanama kahvaltıya gittik uyumuşum koltukta 2 saat. Akşam işten gelir gelmez uyuyorum 7 de. Bugün 3 e kadar uyudum işe bile gitmedim. Bel ağrım hala geçmedi. Normalde adetten 1 hafta önce yoğun beyaz akıntım başlar. O yok sadece su gibi bi akıntı var.luteal fazın 14 gün sürüyorsa Evet. 2 ARALIK bat günün olur. En kötü o güne kadar sabırla ölçeceksin cnm daha erken demek ki
Aşırı iştahsızım bu aralar ki normalde asla açlığa dayanamayan biriyim. Günlerdir akşam yemeği yemiyorum resmen tek öğünle geçiyor gün. Her bulduğum yerde uyuyorum dün kaynanama kahvaltıya gittik uyumuşum koltukta 2 saat. Akşam işten gelir gelmez uyuyorum 7 de. Bugün 3 e kadar uyudum işe bile gitmedim. Bel ağrım hala geçmedi. Normalde adetten 1 hafta önce yoğun beyaz akıntım başlar. O yok sadece su gibi bi akıntı var.
bu ateş adet olacağın zaman düşüyor gebelik varsa çıkıyor mu hakkında hayırlısı olsun bence 1 2 gün sonra tekrar yapKızlar selam bugün çatlamanın 10.günü erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Bugün işe bile gitmedim. O kadar yorgunum ki akşam 11 den bu saate kadar uyumuşum resmen. Ateşim de bu şekilde ne diyorsunuz. Sonra dan tekrar edeyim mi. Yumurtlama 18 inde oldu bu durumda bat 1 i mi olacak.
Valla ateşi ben de tam bilmiyorum canım. Bakalım tekrar edicem testibu ateş adet olacağın zaman düşüyor gebelik varsa çıkıyor mu hakkında hayırlısı olsun bence 1 2 gün sonra tekrar yap
İnşallah canımbelirtiler güzel ama bakalım inşallah vardır
Bende bununla kaldımmmEvvet kuzular 3 arkadasım cok övdü bu testı hepsi bunla hamıle kalmıs.aldım bakalım bende haydıı hayırlısııııbunda koyu çift çizgiyi görünce 3 gün hergün atraksıyon olmalıymıs.bu aydan umutluyum @TASUU pozitifbiri @Mervenur277
Oyle zaten kuzum listedecanım yanlıs yazmıssın benımkını 27 kasım 22 aralık olacak
inşallah hayırlı haberi alırsınValla ateşi ben de tam bilmiyorum canım. Bakalım tekrar edicem testi
Canım ne sıklıkla oldu ilişki ovulasyon kullanmıyorum da ben gün aşırı yapmayı düşünüyorum başladım daBende bununla kaldımmm
Şans getirsin ama tabi biz her gün yaptık illa tuttu o şekilde sık İlişki hep önerim ben ve iki arkadaşım çok sık ilişkiyle kaldık
İnşallah canım çok teşekkür ederiminşallah hayırlı haberi alırsın