- 4 Eylül 2009
- 268
- 599
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.981
Sat 27 Kasım bat 27 Aralıkkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 27 Kasım bat 27 Aralıkkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Yarın o ateş birden artacak demedi demeİnşş inşşş bacımmmm :))) evet geliyor 17-17:30 giib yine yapacağım bakalım atarım yine bak :) çatlamış mı diye :) ateşimde dün 36,4 tü bugün 36,2 ölçtü :) Eki Görüntüle 3167559
Kalbimiz bir kızzzzzzzz aşkoBende mavıııı Eki Görüntüle 3167547
mavı sevengıller pembe sarı cok cart durduKalbimiz bir kızzzzzzzz aşko
ekledım :)Sat 27 Kasım bat 27 Aralık
pozitifbiri kahveyle aran nasıl
mavı sevengıller pembe sarı cok cart durdu
Bende mor yaptim güzel durdubenim mor
ay uyku hemen nasıl da tatlı geliyor dimi ama ya ertugrul dun yıne dıyor senınde karnına bebek koydular mı anne hamıle bı arkadasımı gordukteefsane tık yok gayet güzel içiyorum bebişim dikkatimi çeken belirtileri paylaşayım, misal sivilcem tek çıkardı öncekilerde, bunda 3 4 tane çıktı. Acaip derecede idrar geliyor. Uyuyorum sürekli sanki,56 yı gördüğüm günün sonrası akşam uykularım başladı. Sonra genelde akıntım hiç yok gibi. Arada fırrrt ediyor bişi akıyor aha diyorum adet mi, bakıyorum akıntı ama sanırım su gibi oluyor. Bazı akşamlar yanaklarım al al oluyor Kasık ağrım hiç geçmedi ha bir de popo ağrısı pöçük kısmı.
Morda mı vardı oda guzeldır bakbenim mor
ay uyku hemen nasıl da tatlı geliyor dimi ama ya ertugrul dun yıne dıyor senınde karnına bebek koydular mı anne hamıle bı arkadasımı gordukte
YA ben hıc dayanamam burnumun dıregı anında sızladı okurken bıle bak gozlerım doldu mınnos ya :)Benim Yiğit Efem de ağladı teyzesi. Küçüğe daha demedik o herkese yayar diye. Yiğidom 9 yaşında çok olgun. Tuzum tuzum diye diye seviyor. :) Tuz kdr demiştim ilk öğrendiğimizde, ağlamıştı yavrum duygulanıp, şimdi gelip gelip karnımı elliyor :)
Kuzum bence tersi yarın tekrarlaSu damlattım 3 damla zemin beyazlaştı renk kaldı
Ayyyy hadi inş kol kola girelim şu Ağustos topiğinebenım de boyle yarın yukselmesı lazım :)
Ayyyy hadi inş kol kola girelim şu Ağustos topiğine
Kızlar günaydın, hayırlı haftalar olsun
Çok fena grip oldum yaa İlaç da içemiyorum, parolle sıcak su torbası ile idare etmeye çalışıyorum Aman dikkat edin, havalar çok oynak
Beni ekleyebılırsınız sat 27 kasım bat 22 aralıkkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumOf bende oğlum ve kızım influenza oldu ve banada geçti bgn 5 gün parol ile mücadele ediyorum
Ay inşallah canım yaaaa benim de yumurtlama olalı 6 gün oldu geç yumurtlama, bir gün öncesi ve bir gün sonrasını değerlendirdik hala akıntılarım devam ediyor afedersiniz böyle peçeteye geliyor wc sonrası bundan ümitleniyorum muhtemelen regl de gecikecek 3 gün kaldı normalde regle göğüslerimde şişkinlik devam ediyor yumurtlama sonrası test yapsam çıkmayacak bir şey zaten ay geçmiyor zaman geçmiyorben cam kenarı manzaralı ayırdım bekliyorum. Yer sıkıntımız yok gerekirse masa sandalye ekletiriz gelin