- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.941
Bana hep innovita geldi canım trendyoldan aldım bende senin niye öyle olmuşkiBunu internetten alma innovita gelmiyor arsima diye geliyor ben iki ay buradan aldım arsima geldi hep canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hep innovita geldi canım trendyoldan aldım bende senin niye öyle olmuşkiBunu internetten alma innovita gelmiyor arsima diye geliyor ben iki ay buradan aldım arsima geldi hep canım
Kuzum senınkı coft cızgı cıkmıstı ama ya üzülme olacagı varsa olur bıtanem zatenAdet gününe kadar beklicem
Yükselebilir canım bende de olmuştu ilk hamileliğimde ama o kimyasal olmuştu geçen ay biri daha böyle yazmıştı sonra yükseldi hamile iki üç gün sonra yine ver varsa çıkar hatta bekleyebilirsen 4gün bekleKizlar sabah kan verdim 2.40 cikti adetime 5 gun var sizce yukselir mi
Aa kuzum aldım artık ınsallah oyle gelmez..ıade ederım artık oyle gelırseBunu internetten alma innovita gelmiyor arsima diye geliyor ben iki ay buradan aldım arsima geldi hep canım
Yükselebilir canım bende de olmuştu ilk hamileliğimde ama o kimyasal olmuştu geçen ay biri daha böyle yazmıştı sonra yükseldi hamile iki üç gün sonra yine ver varsa çıkar hatta bekleyebilirsen 4gün
Cuma günü vereyim diyorumYükselebilir canım bende de olmuştu ilk hamileliğimde ama o kimyasal olmuştu geçen ay biri daha böyle yazmıştı sonra yükseldi hamile iki üç gün sonra yine ver varsa çıkar hatta bekleyebilirsen 4gün bekle
Evet bende o yuzden umutlanmistimKuzum senınkı coft cızgı cıkmıstı ama ya üzülme olacagı varsa olur bıtanem zaten
İnşallah yukselır kuzucumEvet bende o yuzden umutlanmistim
Gelir sabret. Benim sabah ateşim düştüğünde ya diğer gün ya da o gün akşamüstü sökülüyordu.Kızlar ateşim baya çakıldı sizce geliyormu artık adetim hiç belirtim yok ama
Evet canım çok denk geldim bende bunatabiki geçen aydan daha enerjik bir şekilde devammbize ve isteyen herkese uğurlu gelsin bu ayEvvet kuzular 3 arkadasım cok övdü bu testı hepsi bunla hamıle kalmıs.aldım bakalım bende haydıı hayırlısııııbunda koyu çift çizgiyi görünce 3 gün hergün atraksıyon olmalıymıs.bu aydan umutluyum @TASUU pozitifbiri Mervenur277
Aynen varsa çıkar canım yükselir o zamana kadar inşallah bebişin senledirCuma günü vereyim diyorum
Ay inşallah olurum yetti gari 36. Günüm geldiğinde sen nerdeydin diye ağıt yakmama az kaldıAa kuzum aldım artık ınsallah oyle gelmez..ıade ederım artık oyle gelırse
savascii kuzum inş adet olmazsınama olursanda beraber yaparız o zaman
Ay inşallah ağzından bal damlıyor resmenGelir sabret. Benim sabah ateşim düştüğünde ya diğer gün ya da o gün akşamüstü sökülüyordu.
Evet geliyor kuzumKızlar ateşim baya çakıldı sizce geliyormu artık adetim hiç belirtim yok ama
Bana hiç öyle gelmedi dış kabı innovita içinden arsima yazıyor testlerdeBana hep innovita geldi canım trendyoldan aldım bende senin niye öyle olmuşki
Ay inşallah inşallahEvet geliyor kuzum
Yok canım bana gelen normal innovitanın içi Pembe renkli testler yaniBana hiç öyle gelmedi dış kabı innovita içinden arsima yazıyor testlerde
Ya görmedim ben paylaştın mı bir bakayım bakayım. Havuç ye şimdi bol bol çatlaması için vurduğunuz gol olsun aşko bol şansYok o dün gece yaptığım bu sabah yaptığım t çizgi daha da kırmızı dün zaten pazardı evdeydik akşam üzeri5 gibi değerlendirdik bugünde kısmetse inş değerlendircez taze tAze :) dünkü de daha 24 saat olmadığı için gün içinde çatlarsa hazır bekliyor
Canım satan yer ardıma medikal belki o yüzden arsima da yazıyor olabilirBana hiç öyle gelmedi dış kabı innovita içinden arsima yazıyor testlerde
Haklısın ben de öyle çok merak da ediyorum bu gece altın vuruş yapacagız gibi hissediyorum had bakalım kolay gelsin hepimize ahaajjajajaj aynen ya iosta yok uygulama ben de bakmıştım
Ay bende dün gece yatarken yıne 4 tane yedım gündüz yedım kıtlayıp duruyorum resmen ınşallah bu akşam o akşamdır yarın ateşler yukselır veee ınmezzDünden beri 10u geçti yediğim havuç sayısı. İçim dışım havuç oldu hayatımda bu kadar havuç yememişimdir Papatyamaviss
Geliyoooo geliyooooooo geliyoooooo ateş de iyi yarın yükselişe geçer bugün çatlar inşallah hadi rast geleKızçeeelerrrrr saat 10:30 da ki testim ancak atabildim resimler 15. Dakika da çekildi t daha da kızarmış akşam üzeri bekliyorum çatlamayı bakalım :) Eki Görüntüle 3167461 Eki Görüntüle 3167463 Eki Görüntüle 3167464 Eki Görüntüle 3167466