- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.921
Havucun suyu olmaz mı ya disardayim çalışıyorum ben de suyunu içeyim bariDünden beri 10u geçti yediğim havuç sayısı. İçim dışım havuç oldu hayatımda bu kadar havuç yememişimdir Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havucun suyu olmaz mı ya disardayim çalışıyorum ben de suyunu içeyim bariDünden beri 10u geçti yediğim havuç sayısı. İçim dışım havuç oldu hayatımda bu kadar havuç yememişimdir Papatyamaviss
Kuzu bak gördün mü hem ateşim düştü bugün hem de ovülasyon zirve yaptı :) t çizgisi kıpkırmızı çatlayacağım diye bağırıyorAlttan platformun rengini değiştirdim beee istediğimiz rengi seçebiliyormuşuz baktım alın bu bilgiyi napıyorsanız yapın
Ah şu sabredemememiz kuzum artabilir ama biraz daha bekle benceKizlar sabah kan verdim 2.40 cikti adetime 5 gun var sizce yukselir mi
Ovu testini gördüm sanki yorum yapmıştım diye hatırlıyorum değerlendirmeler gelsin bugünleri kaçırma kuzummmKuzu bak gördün mü hem ateşim düştü bugün hem de ovülasyon zirve yaptı :) t çizgisi kıpkırmızı çatlayacağım diye bağırıyor
Tünaydın canooooo Ateş candır can beTünaydın hanımlar
Aralık Ayı topiği oldu ateş topiği, herkese bol ateşli günler diliyorum
Adet gününe kadar beklicemAh şu sabredemememiz kuzum artabilir ama biraz daha bekle bence
Ne demek canımAyy allah razı olsun uğraşıyordum kaç aydır yaa sağolun
Yarın bat tarihiRica ederim bata kaç gün vardı
Bende ios olmadigi için benzeri terimler vardır belki canım olmuyorsa artık istersen kazen beye yazYa ama baktım yine öyle seçenekler çıkmıyor bende
Yok o dün gece yaptığım bu sabah yaptığım t çizgi daha da kırmızı dün zaten pazardı evdeydik akşam üzeri5 gibi değerlendirdik bugünde kısmetse inş değerlendircez taze tAze :) dünkü de daha 24 saat olmadığı için gün içinde çatlarsa hazır bekliyorOvu testini gördüm sanki yorum yapmıştım diye hatırlıyorum değerlendirmeler gelsin bugünleri kaçırma kuzummm
Kuzum yapınca hemen bakmadıgın ıcın emın olamadım.bıdaha yap bence testYarın bat tarihi
Çok belli inşallah kuruma çizgisi değildir ilk 10-15dk önemli o zamanlarda da hafif varmıydı yoksa bembeyaz mıydı su damlattın mı üstüne biraz öylede anlayabilirsin diyorlarKızlar kasım ayından geliyorum bi bakar mısınız teste sabah yaptım 2 saat sonra baktım gölge gibi kuruma çizgisi mi ?
Bunu internetten alma innovita gelmiyor arsima diye geliyor ben iki ay buradan aldım arsima geldi hep canımEvvet kuzular 3 arkadasım cok övdü bu testı hepsi bunla hamıle kalmıs.aldım bakalım bende haydıı hayırlısııııbunda koyu çift çizgiyi görünce 3 gün hergün atraksıyon olmalıymıs.bu aydan umutluyum T TASUU pozitifbiri Mervenur277
Adet olursam bende aldım yapıcam canım beraber başlarız ben bununla daha önce hamile kalmıştım ilk kullanmada inşallah yine aynısı olurEvvet kuzular 3 arkadasım cok övdü bu testı hepsi bunla hamıle kalmıs.aldım bakalım bende haydıı hayırlısııııbunda koyu çift çizgiyi görünce 3 gün hergün atraksıyon olmalıymıs.bu aydan umutluyum T TASUU pozitifbiri Mervenur277