- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.641
Bence değerlendirme günlerin güzel canım ateş ve test takibini de devam et nolur nolmaz o zaman da bakalımCanım tam 10. Gün değerlendirdim 23 kasımdı ateşten anlamadığım için ovülasyon da da çıkmadı. Nolur nolmaz diye 20-23-25- kasımda değerlendirdik bugünde kısmetse değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün ki test de ne olacak.
Aynen canım ben ölçtkçe atarım artıkBence değerlendirme günlerin güzel canım ateş ve test takibini de devam et nolur nolmaz o zaman da bakalım
MerhabaAynıymış bizim sat ve bat
Den gün aşırı değerlendirmeye devam et hiç belli olmaz ya bu ay ben de hiç emin olamıyorum mesela lavaboda bugün akıntı geldi yumurtlama akıntısına çok benziyor ama sperm de mi olabilir diyorum bu ay niye net emin olamıyorum bilmiyorum kasık ağrım olurdu yumurtlama olurken Şuan o yok acaba diyorum fitil kullandığımdan dolayı mı? Anlayacağın ben de bu ay muallaktayım. Ama dün gece 1.30-2.00 gibi birliktelik oldu. Bizim de hep geç saatlerde oluyor o gün mü olmuş sayılıyor yoksa ertesi güne sarktığı için ertesi gün mü kabul ediliyor bilemiyorum ama böyle yaniYüksek olanları dıscard ettım yoksa yumurtlama günü vermıyor denedım , bugun 18.gün gece 2 de oldu aslında cumartesı sayılır pzrtesı akşam yıne dıyorum bilmiyorum,pozitifbiri fnd_50
Ölçtüler sabahları at canım etiketle beni deAynen canım ben ölçtkçe atarım artık
Kızlar ani bi giriş yaptım merhabaatek ilişkiyle hamilelik tutturan varmıdır acaba
Hadi inşallahBen olabilirim canım
Valla sıkıldım kuzum gelen gıden de yok umudum da yok
Canooo bir daha test yaptın mı? Keyfine yapacaktık gözümüz gönlümüz şenlensinBen olabilirim canım
Bana cevap yazmıyorsun farkında mısınDen gün aşırı değerlendirmeye devam et hiç belli olmaz ya bu ay ben de hiç emin olamıyorum mesela lavaboda bugün akıntı geldi yumurtlama akıntısına çok benziyor ama sperm de mi olabilir diyorum bu ay niye net emin olamıyorum bilmiyorum kasık ağrım olurdu yumurtlama olurken Şuan o yok acaba diyorum fitil kullandığımdan dolayı mı? Anlayacağın ben de bu ay muallaktayım. Ama dün gece 1.30-2.00 gibi birliktelik oldu. Bizim de hep geç saatlerde oluyor o gün mü olmuş sayılıyor yoksa ertesi güne sarktığı için ertesi gün mü kabul ediliyor bilemiyorum ama böyle yanimesela yarın gece de olur ama yine 12 yi geçince olur
Tamamdır kuzum etiketlemeyi de beceremiyorum aetık seni bi konuşmanın altına yazarımÖlçtüler sabahları at canım etiketle beni de
Tamamdır kuzumTamamdır kuzum etiketlemeyi de beceremiyorum aetık seni bi konuşmanın altına yazarım
Canooo bir daha test yaptın mı? Keyfine yapacaktık gözümüz gönlümüz şenlensinkan be zaman vereceksin bir daha
Şunların güzelliğine bak yaaaaaaEn son Perşembe yaptirmistim yine bu perşembe yaptırayım diyorum diğer haftaici de kontrole giderim kese görürüm inşallah
Yaaa senin testlerini severim benEn son Perşembe yaptirmistim yine bu perşembe yaptırayım diyorum diğer haftaici de kontrole giderim kese görürüm inşallah
Gün aşırı gıdemıyor ıste ya olmuyo akaıyor yarın da değerlensin bakalım nolcakDen gün aşırı değerlendirmeye devam et hiç belli olmaz ya bu ay ben de hiç emin olamıyorum mesela lavaboda bugün akıntı geldi yumurtlama akıntısına çok benziyor ama sperm de mi olabilir diyorum bu ay niye net emin olamıyorum bilmiyorum kasık ağrım olurdu yumurtlama olurken Şuan o yok acaba diyorum fitil kullandığımdan dolayı mı? Anlayacağın ben de bu ay muallaktayım. Ama dün gece 1.30-2.00 gibi birliktelik oldu. Bizim de hep geç saatlerde oluyor o gün mü olmuş sayılıyor yoksa ertesi güne sarktığı için ertesi gün mü kabul ediliyor bilemiyorum ama böyle yanimesela yarın gece de olur ama yine 12 yi geçince olur
Gıttım gıttım bozulmuş zaten 24 kasım da gıttım yumurtan yenı gelısıyor 15 mm dedı 20 gıbı çatlıyormus pzrtesı salı o boyuta gelecekGeçen ay kimyasal yaşadığın için düzenin belki bozulmuş olabilir canım doktora gittin mi hiç
Ahahaha kısır döngüye gırdık dur kız yenı görüyorum daha