- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.621
Hadi ya keşke bilgilendirme yapsalardiTeşekkür ederim biyopsıden sonra 10 gun ilişki yasakmiş bana öyle bir uyarıda bulunmadılar ondan olmuş galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya keşke bilgilendirme yapsalardiTeşekkür ederim biyopsıden sonra 10 gun ilişki yasakmiş bana öyle bir uyarıda bulunmadılar ondan olmuş galiba
Aslında 10. Gün düştükten sonra diğer gün yükselmiş bugün nasıl nasıl çıktı ateş
Devlet hastanesi olunca öyle oluyor inşallah enfeksıyon kapmamHadi ya keşke bilgilendirme yapsalardi
Yarınla kapa günü o zaman geçe yapytıysanızkuzumAma yumurtlama akıntım yok Şuan hiç yumurtlama belirtim yok acaba fitil kullandığımdan dolayı onun akıntısı ile mi karıştırıyorum ya
Anladım canım Allah’ın izniyle bşr şey olmaz inşallah geride kalır bebişin de tutunur rahat ol güzel düşünelimPolip olunca yani rahimde et ben olunca ara kanamalar olurmuş bebek zor tutarmış tutsa bile rahımde polip olduğu için yerleşemediniz düşer miş onu aldırmak için gittim ama önce bir inceleyelim dediler iyi huylu mu dıye kan da gelince bir korku sardı
Canim ateş hep aynı saatte mi ölçülecek ?Tablo var mıydı canım
Bır gün boş olarak devam suan henuzyum yok tablo ıcın kusura bakmayın bu kadar becerebıldımPapatyamaviss kuzucum nasılsın ilişki başladı mı kaçırdım ben
Birde sana zaten şu listeyi duzenlesene beynim yandı
Gorduysen vardır ben giremedim resimde.5 gün var canim cizgi var gibi geldi bana
Yumurtlamanın kaçıncı gününde öyle belirgin çıkmıştı canim ?Salı negatif çıkan testimi Perşembe görmüş olmalısın
Benimde yumurtlamamim ,10. Gün regl geliyor hep. Dr 10-14 arası normal dediKizlar yeni tarihlerim
Sat 27 Kasım Bat 27 Aralık
Olmadı bu ayda çok umutlanmistim
Olmam gerekenden de erken oldum ya of.
Yumurtlama regliden 9gun önce olmuş oluyor normal mi
Hep aynı saatte yataktan çıkmadan ölçülecek canım. Ben alarm kuruyorum saat 6:15 te ölçüyorum en az 6 saat uyku ile olacakCanim ateş hep aynı saatte mi ölçülecek ?
Bır gün boş olarak devam suan henuzyum yok tablo ıcın kusura bakmayın bu kadar becerebıldım
Yarın 16. Gün. 16-18-20 yaparım bir aksilik olmazsa inşallah kuzumYarınla kapa günü o zaman geçe yapytıysanızkuzum
Valla sıkıldım kuzum gelen gıden de yok umudum da yokHadi inşallah hayırlı haberlerini alalım inşallah
Ben sana tablomu ve ilişkileri atıcam sımdıYarın 16. Gün. 16-18-20 yaparım bir aksilik olmazsa inşallah kuzum
Canım tam 10. Gün değerlendirdim 23 kasımdı ateşten anlamadığım için ovülasyon da da çıkmadı. Nolur nolmaz diye 20-23-25- kasımda değerlendirdik bugünde kısmetse değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün ki test de ne olacak.Anladım canım bence 10. Gün civarı şüpheli duruyor o zamanları değerlendirdin mi? Sen yine de ateş takibine devam et