- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.521
İlerler ilerler Allah'ın izniyle bize de dua etCanımsın inşallah sağlıkla ilerler de , umudunu yeşertirim daha da Allah tan ümit kesilmez kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlerler ilerler Allah'ın izniyle bize de dua etCanımsın inşallah sağlıkla ilerler de , umudunu yeşertirim daha da Allah tan ümit kesilmez kuzum
Benim de 5 gün var test yapmamak için kendimle savaşıyorum hahahahKizlar adete 5 gün kala kan testi versem kanda cikar mi sizce hamilelik
Dogru değişkenlik oluyormuşBu değişiyor gerçekten en garantisi adet gecikince yapmak, çünkü erken döllenme geç döllenme olabiliyor
Evet ya bende ypmak istiyorum ypicam galibaBenim de 5 gün var test yapmamak için kendimle savaşıyorum hahahah
Ben de salı günü yapmak istiyorum en erken. Yaparsan haber ver bakalım ne çıkacak ya nasipEvet ya bende ypmak istiyorum ypicam galiba
Pazartesi kan tahlili için randavu aldim sende haber verBen de salı günü yapmak istiyorum en erken. Yaparsan haber ver bakalım ne çıkacak ya nasip
Amin canım çok haklısın arıyoruz her şeyden inşallah sağlıkla olur bir gün hayırla gelir bebişlerimizBenim karın agrım yok ama elleyince yerinde atmıyor düzeltiyorum kendim ama yine sol tarafa düsüyor ve düsünce his ediyorum bazen bende düşünüyorum ne alaka diye rahim ayrı göbek ayrı ama düsükken gebelikte olmaz diyorlar kafam karışıyor haliyle hep bir umut arıyorsun neyim var olmuyor die Rabbım hepimize sifasını versin
Ne demek rica ederim amin inşallah ben de oğlumun kardeşi olsun çok istiyorum çok ileri derecede mi varikoseli? Çok ciddi sorun yaratıyorsa doktor da öneriyorsa olur tabi ama Mfk diye doktor var bilmiyorum duydun mu o çok önermiyor varikosel ameliyatı çok gerekli değilse gerek yok diyorTeşekkür ederim Allah ikinciyi de nasip etsin size inşallah illede olsun demiyoruz nasip zaten bir oğlumuz var, ama zaten çocuk için olmasa bile sağlık için ameliyat olması lazım
1_2 arası normal kuzum1 civarıydı canım normal dediler ama bilmiyorum sizce nasıl? Bi problem yoktur dimi
Kesikk çekmiş ff de emin değil 15. Gün de olabilir ovulasyon işte bu yüzden ateş takibi önemli belki de testlerle esas günü kacirabiliyoruzKızlar ff tablomu ekliyorum. Benim yumurtlamayı başka güne çizdi bu ya :) Ovu.ya göre 13.gün pik oldu sonra silikti hep. Ama ff 16ya çizdi.. o ama o günlerde hep silikti. pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Duymadım o doktoru bi bakayım, eşimin gittiği dr da şart değil demiş ama bi ara ağrı yaptı eşimde, tek taraflı 3. Derece, ilerlemiş yani, şu sıralar ağrı yapmıyor günlük hayatını etkilemiyor, zaten kontrole gidecek 1 ay sonra değerlere tekrar bakılıcak, ara çok açılıyor oğlan 5 yaşında ,yaşımız da gidiyor olacaksa 1-2 yıl içinde olsa iyi olur ama herşey nasipNe demek rica ederim amin inşallah ben de oğlumun kardeşi olsun çok istiyorum çok ileri derecede mi varikoseli? Çok ciddi sorun yaratıyorsa doktor da öneriyorsa olur tabi ama Mfk diye doktor var bilmiyorum duydun mu o çok önermiyor varikosel ameliyatı çok gerekli değilse gerek yok diyor
Benimde yarın 20 gün hep böyle 36.3 36.4 cikiyor bu ne zaman yukselir veya düşer adete yakinmiArtık etiketlemesen de anlıyorum bak bence bil kıymetini ben de ölçüyorum habire 36.3 ya da 36.4 çıkıyor. Yarın 15. Gün bakalım kaç olacak
Amin inşallah canım birtane kızım var ama yinede ilk gibi sanki aglarım heralde gebelik olursaAmin canım çok haklısın arıyoruz her şeyden inşallah sağlıkla olur bir gün hayırla gelir bebişlerimiz
Ediyorum inan hep aklimdasinizİlerler ilerler Allah'ın izniyle bize de dua et
Canım yum olunca artar.Adete yakın yeniden düşer ve adet gelir.Benimde yarın 20 gün hep böyle 36.3 36.4 cikiyor bu ne zaman yukselir veya düşer adete yakinmi
Canımm sen de yumurtlama oldu mu kuzum yakın zamanlar da Yumrtlama görüyorduk benim ovülasyonda göremedim henüz. Ateşimde bir garip. Bugün 13. Günüm genelde 13-14. Günde yumurtlama olurdu daha ovülasyonda çıkmadı bakalım bir kaç güne görecek miyimArtık etiketlemesen de anlıyorum bak bence bil kıymetini ben de ölçüyorum habire 36.3 ya da 36.4 çıkıyor. Yarın 15. Gün bakalım kaç olacak
Ay o ates yarın degıssın artıklkkArtık etiketlemesen de anlıyorum bak bence bil kıymetini ben de ölçüyorum habire 36.3 ya da 36.4 çıkıyor. Yarın 15. Gün bakalım kaç olacak
Canim ateş yükselmeye başlayınca yumurtlama başlamış oluyor. Regl döneminde kadar yükselecek miArtık etiketlemesen de anlıyorum bak bence bil kıymetini ben de ölçüyorum habire 36.3 ya da 36.4 çıkıyor. Yarın 15. Gün bakalım kaç olacak
Olmadı henüz canım zaten benimki öyle hep net bir günde olmaz ben akıntıya ve ateşe göre yumurtlamamı bilebiliyorum. Mfk ile ilk iki ay 14-15 günlerde yumurtlama olmuştu bu ay 18. Gün yumurtlama oldu (en son). Mfk dan önce çok düzensizdi zaten 20 li günleri bulabiliyordu yumurtlamam. Henüz olmadı yani yumurtlamam yarın 15. Gün. İnşallah gecikmezCanımm sen de yumurtlama oldu mu kuzum yakın zamanlar da Yumrtlama görüyorduk benim ovülasyonda göremedim henüz. Ateşimde bir garip. Bugün 13. Günüm genelde 13-14. Günde yumurtlama olurdu daha ovülasyonda çıkmadı bakalım bir kaç güne görecek miyim
Ya bence de ama nanay efendim umudum yok geçen ay 18. Gün oldu bir de bir şey dicem doktor bana fitil vermişti ya akıntım çok diye. Fitil kullanıyorum işte toplam beş taneydi her gece bir tane. bugünden sonra iki adet fitilim kalacak. Korunmana gerek yok dedi doktor. Acaba bu fitiller sperm öldürüyor mu bu ay pek umudum yok hamile kalmam diye düşünüyorum fitilden dolayı.Ay o ates yarın degıssın artıklkk