- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.321
Amin canim evet düzce deyim. Mecbur gectik eve ne kadar kalabilcz disarlarda hava soguk. Kv demlerin evi cok hasarlı bende yanliz kalmaya korkuyorum acikcasi onlarda bizde kaliyor. Kalabalik olunca en azindan tek gibi korku olmuyor. Yoksa tek basima asla kalamazdm evdeDuzcedemisin canım biz bursada bile hissettik ah cok kotuydu sizi düşünemiyorum rabbim yardımcıniz olsun bir daha yaşanmaz insallh
Mutlaka git canım keşke yumurta takibide yapsaydı ya da sen kkntrole gitseydin ağrım falan var diye uydurup benim takipli gittiğim halde bidahakine regl zamanı gel dedi ama ben de hiç bir belirti olmadıüı için huylandım erkenden gttim kist korlusı girmişti içime bu kadar belirtisiz görünce kendimiBen bu ay klomen kullanıyorum. Ama yumurta takibi yapmiyor doktor. Sadece klomen kullan dedi. Eğer olmazsa adetin 3. Günü yine gidecektim. Etkisi devam ediyorsa gitmeyip bir ayda evde mi denesem
Tamam canimHayır hayır muhakkak fit doktoruna, kist yapabilir.catlamayan yumurta kiste dönüşüyormuş. Sakın kontrolünü ihmal etme kuşum
Klomenin kaçıncı gunundesin canimSagol canim. Ben bu ay klomen kullanmaya basladim ignelerim vardi sonrasi aşılama ama nasil olacak bilmiyorumsanirim vazgeccez.
Bugun 3. Gundeyim 6-7 gonalf igne 8 kontrol icin cagirmisti. Ama suan hic bisey normal degil burada surekli sallaniyor asilama sanirim olmazKlomenin kaçıncı gunundesin canim
Devlete gidiyorum ben ilk klomen kullanımında yumurtlama takibi yapmıyorum gibi birşey söyledi.Mutlaka git canım keşke yumurta takibide yapsaydı ya da sen kkntrole gitseydin ağrım falan var diye uydurup benim takipli gittiğim halde bidahakine regl zamanı gel dedi ama ben de hiç bir belirti olmadıüı için huylandım erkenden gttim kist korlusı girmişti içime bu kadar belirtisiz görünce kendimi
Nitekim haklı çıktım bitanesi 3,5 cm olmuş adette düşer dedi
İnşallah düşer yoksa doğum kontrol hapı falan uzayacak süreç O yüzden kontrole gitmemişsin ama regl olursan mutlaka git garanti olsun
İnşallab hiç ihtiyaç ta kalmaz da gebelik olur
Canimmm Rabbim korusun beterinden inşallah.Bugun 3. Gundeyim 6-7 gonalf igne 8 kontrol icin cagirmisti. Ama suan hic bisey normal degil burada surekli sallaniyor asilama sanirim olmaz
bende de var iki tane arkadaş olur bebene ne güzelAhahhhaaha ayy ağzını öpiimBirkaç ay sonra yaşım 40 olacak İki de kedimiz var kupkuduruk, bakalım başımız götürecek mi
ovülasyıon yapmayın zaten demişlerdi bana ovülasyoın testi satan danışmanlık yapan kadın iğne oldunuz etkisi sürebilir size hep yumurtlama var gösterir iğnenin ertesi günü gebelik testi yap oda pozitif çıkar demiştiBu ovulasyon testi ama
siz doktorun dediği şek,lde değerlendirmeye devam inşalalh hayrlı haberleri alırsınız :)Bu ovulasyon testi ama
Bende erkek hissettim nedense pozitifin bebegini tek seferlik ilişkideve yumurtlama gününde kaldıysa hamile erkektirpozitifbiri kız maşallah kuzuya, bu kırmızı testi görünce içime bu sefer kız doğdu, ben de B Buffalosos ya katılıyorum lepiska saçlı bir kızçe geliyor
Sanırım bende eleniyorum leke gelmeye başladıBen bu ay da elendim ,dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve negatif,regle 3-4gun var
Bende erkek hissettim nedense pozitifin bebegini tek seferlik ilişkideve yumurtlama gününde kaldıysa hamile erkektir
Hos geldın canım sat 20 senle aynıyızPapatyamaviss cano duydum ki Sat 24 Kasım boşmuş, koşa koşa geldim
SAT 24 KASIM
BAT 20 ARALIK
Hayırlı uğurlu bir ay olsun herkesler için
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah56 çıkmış kızlar betam
güzel artmış canım hayırlısıyla büyüsün21 kasım beta 57
25 kasım beta 609 çıkmış
5. Hafta içindeyim kese görünmedi amane alttan ne üstten
Haftaya gel dedi , göstermedi kendini minik susam
ay banada sanki kızın olacak gibi geliyorHangisi olursa olsun kabulumdur...