-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.221
Ben yetişemem galiba sana benim ade bitecekde yumurtlucamda tutacakda ohooo ölme eşşegim yaz gelsinama agustosu yakalarsam seninle bir dogum yaparım ben hep 34 36 haftalık doguruyorum durmuyor benimkiler
Yaa masallah aylardir yumurtlama gununu tutturuyoruz olmuyorsaglikla gelsin minikk
Temmuz mu agustos mu doğum canim ?
Aminnn insallahhVallahi inanın ben sizden daha şaşkınımAllah'ım sizleri de böyle şaşırtsın kurban olduğum
Bencede agustosa git sen arkandn yetişiriz canım Temmuz bizi aşar çünküSen agustosa gel boşver
Daha varmış seninkine ya ama insan bian önce görmek istiyor dimi yumurtlamayi :) devam o zman testlereSenin ki koyunolduysa Yumrtlama olmuştır benim döngünün 11. Günü daha genelde 13-14. Gün Yumrtlama oluyor o yüzden umudum var:) şeffaf akıntımda başladı bugün:)
Darısı başımıza aşko o zamanCanım ben aslında özel bişey yapmadım yum dan önce bı 8 inde ilişki oldu heryeri batırdı dışarı çıkınca. 11 indekinde dedim ki etrafı batırma korkma bişey olmaz zaten dedim ama oldukendi de hissetmiş zaten olduğunu dile getirmişti. Doggy pozisyondaydik bak ama o öneriliyor diye okumuştum tesadüf öyle gelmişti eşim. Ateş takibi yapıyorum ben , ovu hiç yapmadim.
Kız valla yukarı yazdığım gibi ekstra bişey yapmadım
Tebrik ederim canım.Arkanca gelek56 çıkmış kızlar betam
Miniğin sağlıkla gelsin canım yukarıda yazmışsın sezaryen ne zaman olur diye benim gördüğüm 38 ve 39. Haftalar yoğunlukta 40 ı beklemiyorlar bebek kakasını yapıp yemesin diye hayırlısı nasılsa öyle olsun bizlere de dua edin bebişinleBen yatıyorum canlar zabaaanannn iş var , sabah test yapacaklar etiketleyin, benim testim yok yarın iki üç tane alam da takip edem minnak betami
Benimki negatif çıktı 4gun var ,olsa çıkardı dimi6 gün galiba ama emin değilim canım
Büyük ihtimalle çıkardı ama regle kadar ümit kesilmezBenimki negatif çıktı 4gun var ,olsa çıkardı dimi
Canım tekrar hayırlı olsun,sen gebe kalmak için neler yaptın anlatır mısınBen beklersem ki bir aksilik olmazsa bekleme taraftarıyım. 40. Haftasında gelirler.Allah o günleri de kazasız belasız görmeyi nasip etsin hepimize
Olunca oluyor işte yeter ki zamanı gelsin çok çok sevindimCanım ben aslında özel bişey yapmadım yum dan önce bı 8 inde ilişki oldu heryeri batırdı dışarı çıkınca. 11 indekinde dedim ki etrafı batırma korkma bişey olmaz zaten dedim ama oldukendi de hissetmiş zaten olduğunu dile getirmişti. Doggy pozisyondaydik bak ama o öneriliyor diye okumuştum tesadüf öyle gelmişti eşim. Ateş takibi yapıyorum ben , ovu hiç yapmadim.
Kız valla yukarı yazdığım gibi ekstra bişey yapmadım
En güzeli süpriz olan zaten:)Vallahi inanın ben sizden daha şaşkınımAllah'ım sizleri de böyle şaşırtsın kurban olduğum