- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.201
Ohh şimdi dolu dolu bir hayırlı olsun diyebiliriz kan garantiledigüzel güzel ilerlesin inşallah ayağını sürt bebişim bizi de sürükle peşine inşallah
Bence daha yumurtlama olmadı bende cumartesi olacak benceBana göre t çizgisi daha koyu olmalıydı testte biraz silikti tam c kadar değildi yumurtlama dendi benmde kafam karışmıştı
Hayırlı olsun canımmm darısı başımıza inşallah
Bu ay laboquick kullandm koyuydu t çizgisi bilemedimki canm şimdi bazen test bozuk olabiliyor bazen o ay yumurtlama olmayabiliyormusEki Görüntüle 3166189
Bak bu şimdiki testim eski inovitada bak böyle oluyordu strip teste daha belirliyordu dediğin gibi t çizgisi daha koyu olması gerekiyor.
Aynen daha zamanida olabilir herkesin farklı günü sen yapmaya devam etBence daha yumurtlama olmadı bende cumartesi olacak bence
Senin ki koyunolduysa Yumrtlama olmuştır benim döngünün 11. Günü daha genelde 13-14. Gün Yumrtlama oluyor o yüzden umudum var:) şeffaf akıntımda başladı bugün:)Bu ay laboquick kullandm koyuydu t çizgisi bilemedimki canm şimdi bazen test bozuk olabiliyor bazen o ay yumurtlama olmayabiliyormus
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla yükselmesini nasip etsin inşallah
Ya senin betanı yerim kız bennnnnnnnn yaaaaa56 çıkmış kızlar betam
sat son adet tarihi demek canım. Bat beklenen adet tarihi demek canımMerhaba, yeni üyeyim gezinirken bu grubu gördüm gebelik düşünen birisi olarak ama sat bat nedir yaw, bilgilendirir misiniz
Ben senı sabahtan berı etıketlıuorım bıtanesıne bıle cevap vermedınnnsat son adet tarihi demek canım. Bat beklenen adet tarihi demek canım
Canım ben aslında özel bişey yapmadım yum dan önce bı 8 inde ilişki oldu heryeri batırdı dışarı çıkınca. 11 indekinde dedim ki etrafı batırma korkma bişey olmaz zaten dedim ama olduHayırlı olsun canımmm darısı başımıza inşallahne diyeceğim şimdi nasıl yaptın kuzu. Yumrtlama takip ettin mi yumurtlamaya göre nasıl değerlendirdin :) şimdi bende daha yumurtlama olmadı ya yaklaşıyor 2 güne bekliyorum yumurtlamayı
Kız valla yukarı yazdığım gibi ekstra bişey yapmadımYa senin betanı yerim kız bennnnnnnnn yaaaaaşimdi söyle bakayım bana adamı nasıl tongaya düşürdün geri çekiliyordu ya anneannenin taktiği mi uyguladın ben o kısmı kacırdım
Canım bir boş bir dolu yeterli birde 3 tane havuç ye hemen yumurtayı çatlatıyormuş18-20 dıye okudum bende oo ona kalırsa benım 5 gunum daha var full ılıskı mı napayım acaba bugun bos bırakıp cuma cumartesı pazar dıyorum bugun catlama durumu yok nasılsa
Rabbım nasıp ederse ınsallah kuzum bee
Yok kız ye sen o olgunlaşınca çatlarİyi gelişmeden yersem çatlarım acep dıyorum bende
Hadi gözün aydın canım saglıkla tutunsun inşallah Minicik daha56 çıkmış kızlar betam
Hadi gözün aydın canım saglıkla tutunsun inşallah Minicik daha
Ben yetişemem galiba sana benim ade bitecekde yumurtlucamda tutacakda ohooo ölme eşşegim yaz gelsinŞimdi benim tahmini doğum 7 Ağustos diyor ama muhtemelen sezeryan olacak ne zaman olur olatemmuz anası da olabilirim
Temmuz mu agustos mu doğum canim ?Bekliyorum canısı hepinizi inşallah
Sen agustosa gel boşverŞimdi benim tahmini doğum 7 Ağustos diyor ama muhtemelen sezeryan olacak ne zaman olur olatemmuz anası da olabilirim
O zaman yarından ıtıbaren havuç canavarı oluyorumCanım bir boş bir dolu yeterli birde 3 tane havuç ye hemen yumurtayı çatlatıyormuş
Yok kız ye sen o olgunlaşınca çatlar
Yaa masallah aylardir yumurtlama gununu tutturuyoruz olmuyorŞimdi benim tahmini doğum 7 Ağustos diyor ama muhtemelen sezeryan olacak ne zaman olur olatemmuz anası da olabilirim