- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.161
Gecen ay benım oyle oldu bu ay kımyasal gecırdım dıye bıraz şaşırdı vucutBide akıntım yeni yeni çoğaldı bugün var şeffaf akıntım dün biraz az geliyordu anlamadım çok değişik ya ben de senin gibi yumurtlamaya yakın hafif daha belirgin olurdu innovita yaklaştığını anlardım bu gebenin günlüğündeki testten bişi anlamadım
Evet evet havuçlar dolapta benı beklıyor sımdıden yemeye baslasammı napsamYumurtlamayı gördügünüz zaman günde 3 tane havuş yerseniz yumurtanın çatlamasına yardımcı olurmuş kızlar birgebenin günlügünde okudum
İyi gelişmeden yersem çatlarım acep dıyorum bendeCanım bir boş bir dolu yeterli birde 3 tane havuç ye hemen yumurtayı çatlatıyormuş
Kuzu kimyasaldan dolayı LH dalgalanması yaşamış olabilirsin muhtemelen adet sonrası daha belirgin ondan çıkmıştır ki kimyasal vs olmasa bile normal zamanda da oluyor o hatta ben bir kere kesin kaçtı yumurtlama diyordum ama yapmaya devam ettim sonradan pik oldu. Geç yumurtlayacaksın sen bu ay muhtemelen ama ovulasyona takılma hiç geçen ay hiç çizgi göremiyorum diye ağlıyordum ben de buralardaovu yapıyorum ama ıkı tane falan kaldı ben 13 14 gıbı yumurta olur yeter dedım yetmıcek atese gore yaparım son ıkıyı belkı , soyle bısey benım kafamı karıstıran işte senın dedıgın doğru benım adetım bıttı koyudan basladı ovulasyon dun yaptıgımda hıc cızgı cıkmadı desem yerıdır 15.gundu dun .. Relax tabı aynen oyle
Şimdi çatlama olduysa dün şans eseri o zaman değerlendirdik bugün demi değerlendirsek acaba ? Tek seferlik ilişki de de yutması çok zor bu ay bi tuhaf olduGecen ay benım oyle oldu bu ay kımyasal gecırdım dıye bıraz şaşırdı vucut
Kuzu şimdi yumurrlamamokınva yükselitor çatlama olunca düşüyor mu :) baya kafa karıştırıyor :)Atesın düşmezse gerceklesmıstır demekte ama düşerse yanlış alarm
Ateş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 AralıkP Pozitiflerceee knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 L lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 KasımT TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım7 Aralık @Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık
Bilmiyorum bu markayı ilk defa kullandım , bakalım devam edeceğim belki yarı. Öbürgün koyulaşır. Aynısını arkadaşım kullanıyor onunki t bölgesi koyu oldu yumurtlama olunca
6 gün galiba ama emin değilim canımKızlar bu erken gebelik testleri ne kadar erken çıkarıyor
Canimhic girme o olata, adet günün yada ertesinde nirmal gebelik testi yap.Kızlar bu erken gebelik testleri ne kadar erken çıkarıyor
Evet doğru dedin bundan sonra da gün aşırı devam edeyim. Bu sabah ateş yükseldi şükür. Değişik bir ateş tablom oldu bu ay
Sonuç çıkmadı mı hala ?Sonu yesillenir inşallah bebiş bundan sonrası biraz zor geçiyor işte
Canım kanı hala bekliyorum genel sayimlar çıkalı çok oldu da beta daha çıkmadı.Kan testin çıktımı canım bide yumurtlamadan kac gun sonra silik görmüş oldun yada şüpheli iliskiden
ilk belirtileri ne zaman hissettiniz çatlamadan kaç gün sonraydı
Sonuç çıkmadı mı hala ?
pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss kızlar benim son 4 gün ateşim sabah 7.30 da 36.8 çıktı. Bu şimdi bu benim adet ateşim mi? Tam vaktinde geldi çok şükür. Bakalım ben de ateşe başlıyorum da keşke buranın video kısmı olsada uygulamayı kullanmayı anlatsanız. Acaba dosya ekleden videoda eklenir mi hayrınızaa bir yapın
Yaaa maşallah sizeeee, çok ama aaa çok sevindim, sağlıkla gelsin kuzuu56 çıkmış kızlar betam