- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #13.061
CanımmmmYınede kendımı umutlandırmıyorum belkı kuruma cızgısıdır.herseyın hayırlısı olsun.ıyı geceler dılıyorum herkese bebısler tesekkurler yanımda oldugunuz ıcın
Canim ayarın sabah ateş olcecegim eğer yüksek yada sabit çıkarsa test yapacağım evde.
Doktor kontrolum oglen 1 de.
Reglimin 4. Günü geldim deyince kan testi yapmayacak direk klomen verecek yine çünkü.
Geçen ay öyle yapmıştı.
Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
@pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
İnşallah dostum biz 16 aydir bekliyoruz ama gelmiyor kendileri nasipDarısı başına canım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Evet tabi olmuyor ama uzakta yaşamak cok zor ben cok zorlanıyorum bazi zamanlarMecburuz kuzum ekmek parası işte yıllardır başka şehirlerdeyiz üniversite okumaya diye bir çıktım memleketten 18 yaşımda bı daha memleketime dönemedim. Onlar sağ ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o. Herkesin kendi ailesi kendisine yakın gelir elbette eşlerimizin ailesi icinde doğup buyumedigimiz için kendi annen baban gibi olmuyor
Olur öylede olur canım sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş ama bende yumurtlama takibi yapmıyorum o bakımdan riske atmamak için bir boş bir dolu tercihim canım adet olmaya bir hafta kala rahat bırakıyorum artıkYa ben 1 boş 1 dolu yapmıyorum da mesela pazar günü değerlendiyse çarşamba gününü değerlendiriyorum öylede olabilir mi yumurtalık takibi yapmıyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinBen akşam üzeri de yaptım yalancı pozitiflik olmasın diye bu sefer artimed yaptım kızlar.
Kız kuruma çizgini bilmesk bizi kandıracan demi afferim sana senin şuan betan 200 den aşagı degldir kuzum insan kaybı olunca tedirgin oluyorYınede kendımı umutlandırmıyorum belkı kuruma cızgısıdır.herseyın hayırlısı olsun.ıyı geceler dılıyorum herkese bebısler tesekkurler yanımda oldugunuz ıcın
Sağol canım amin cumlemizinHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Hele ilk çocuğunuz dogdugunda daha da bir zor oluyor.Evet tabi olmuyor ama uzakta yaşamak cok zor ben cok zorlanıyorum bazi zamanlar
Evet kızlar bugün iyi iş çıkardıksanırım Ağustos ta nüfus patlaması olacak. Bugün sayamadim ben kaç pozitif gördük? Yarın için tribünden izleyen arkadaşları da test yapmaya çağırıyorum. Listede herkesi bebek emojili görmek istiyoruz
Aynen darısı sana ve bekleyen herkeseAmin canım sagol büyümüşsünüz maşallah
Ayyy canımmm beni mutlaka etiketle seniKizlar o kadar güzel testler cikti ki bu gruptan maşallah. Benim daha 10 gün var kalkip yapasim geldi umutlandirdini,
Bilmemmm süprizzzzzAynen darısı sana ve bekleyen herkesene zaman test yapıyorsun
Benım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsunKizlar ya bir anda niye böyle oldu bilmiyorum. Memleketten uzakta yaşayan var mi ? 1 ay önce ailemin yanindan geldim ama annemi cok özledim bile
Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakkKorkuyorum tekrar negatif almaktan ya gerçekten ama hala ağrım geçmedi
Bilmemmm süprizzzzz
Bal kat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?