• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsun 🙏

Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakk 😍😍😘🥰
Çok amin ya inşallah ,inan artık negatif görmekten migdem bulandı 🙂

Kızlar size bu memişler büyümezse olmamaz mı diyip duruyorum ya ince ince olan sızlamalarım çogaldı acayip sızlıyor şuan agrı yok sızı bebek sütlenirken sızlar ya aynen öyle hayırlara çıksın inşaallah
Olmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysen😂 sızlamalar basladıysaaa tırırırıınnnn😍🤩🤩🤩

Kızlar size bu memişler büyümezse olmamaz mı diyip duruyorum ya ince ince olan sızlamalarım çogaldı acayip sızlıyor şuan agrı yok sızı bebek sütlenirken sızlar ya aynen öyle hayırlara çıksın inşaallah
Bence hamilelik belirtileri başlamış gibi canım yaa İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu ay hepimiz hamile kalırız😂❤️🤲🏻

Benimde öyleydi ama elimi vurdukça hissederdim sonradan ağırlaştı
Diğer kızlar el vuramıyorum işte kıyafet giyip çıkaramıyorum demişlerdi baktım benim öyle değil sızı var ama elimi vurdukçaydı
Hadi bu bebişe işaret Olsun🍀😍

Benimde öyleydi ama elimi vurdukça hissederdim sonradan ağırlaştı
Diğer kızlar el vuramıyorum işte kıyafet giyip çıkaramıyorum demişlerdi baktım benim öyle değil sızı var ama elimi vurdukçaydı
Hadi bu bebişe işaret Olsun🍀😍
İnşallah kuzum 🤰🤰

Olmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysen😂 sızlamalar basladıysaaa tırırırıınnnn😍🤩🤩🤩
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kız 🫣🫣vallahi ben hamile çıkacam gibi hissettim 40 defa dersen olurmuş ya çok diyen oldu bugün 😂😂😂

Bugün kursta gidip şükür namazı kıldım ve içimden sizleri geçirerek dua ettim canım🤲 Rabbim sağlıkla güzelliklerle göndersin kuzularınızı🤲🤲🤲
Yaaaa canımızsın Allah razı olsun inşallah kabul olsun gönlü güzel arkadaşım❤️❤️❤️

Yok canım vermem herhalde ben kan, diğer hamileliklerimde de vermedim. Oğlumda doktor keseyi haftayla uyumlu görmeyince iki kere baktırdı. Beta ile uyumlu dedi. O yüzden Allahtan bir şey olmazsa bir hafta on güne gideriz doktora
Vaaaay harika fikir aslında temiz iş direkt kese ya da kalp atışı görmüş olursun Allah’ın izniyle

Amin inşallah geldiğinde ilk sizlere paylsscagaim kesin ♥️
Ay sabrısızlıkla bekliyoruz bebişş😍😍😍
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kız 🫣🫣vallahi ben hamile çıkacam gibi hissettim 40 defa dersen olurmuş ya çok diyen oldu bugün 😂😂😂
😂😂😂 eee yoksa nolcak bırak bebiş için büyüsün 😍 yok yok kötü dermiyim hiç 😂bencede cıkacaksın bosa konuşmuyorum 🤩🤩

Ay sabrısızlıkla bekliyoruz bebişş😍😍😍

😂😂😂 eee yoksa nolcak bırak bebiş için büyüsün 😍 yok yok kötü dermiyim hiç 😂bencede cıkacaksın bosa konuşmuyorum 🤩🤩
Test yaptıgımda çıkarsa hepinizi tek tek etiketlicegim kuzum inşallah hisleriniz kuvvetlidir ♥️💙

Ayyy canımmm beni mutlaka etiketle seni 🤰🏻görücem ❤️🤲🏻 bu arada kimseye kafanı takma ve unutma sen iyi olduğun kadar iyi herkes 🫶🏻
Dostum yaa aklimdasin ilk seni etiketleyecem 🥰 yumurtlamadan itibaren meme hassasiyetim basladi tuhaf olarak 10 günüm var ama cok hassas sis ve ağrıyor bilmiyorum neden 😊 bakalim hayirlisi olsun bu ay hic takmiyorum hatta iliski bile umursamadim

Benım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsun 🙏

Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakk 😍😍😘🥰
Demi ya gebelikte daha duygusal oluyor insan ondan da korkuyorum kv ile aram cok sıkı değil onun eline kalmaktan korkuyorum

Back