• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yınede kendımı umutlandırmıyorum belkı kuruma cızgısıdır.herseyın hayırlısı olsun.ıyı geceler dılıyorum herkese bebısler tesekkurler yanımda oldugunuz ıcın😍🌸🌸🙏💕
Canımmmm 💃💃 hayırlı olsun inşallah ❤️ güzel güzel yükselsin değerlerin koyulaşsın testlerin 😍 sağlıkla da kucağına alırsın inşallah 🤲 bize de dua et

Canim ayarın sabah ateş olcecegim eğer yüksek yada sabit çıkarsa test yapacağım evde.
Doktor kontrolum oglen 1 de.
Reglimin 4. Günü geldim deyince kan testi yapmayacak direk klomen verecek yine çünkü.
Geçen ay öyle yapmıştı.
Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn
Safransari Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım 😊

Mecburuz kuzum ekmek parası işte yıllardır başka şehirlerdeyiz üniversite okumaya diye bir çıktım memleketten 18 yaşımda bı daha memleketime dönemedim. Onlar sağ ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o. Herkesin kendi ailesi kendisine yakın gelir elbette eşlerimizin ailesi icinde doğup buyumedigimiz için kendi annen baban gibi olmuyor
Evet tabi olmuyor ama uzakta yaşamak cok zor ben cok zorlanıyorum bazi zamanlar 😓

Ya ben 1 boş 1 dolu yapmıyorum da mesela pazar günü değerlendiyse çarşamba gününü değerlendiriyorum öylede olabilir mi yumurtalık takibi yapmıyorum
Olur öylede olur canım sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş ama bende yumurtlama takibi yapmıyorum o bakımdan riske atmamak için bir boş bir dolu tercihim canım adet olmaya bir hafta kala rahat bırakıyorum artık

Yınede kendımı umutlandırmıyorum belkı kuruma cızgısıdır.herseyın hayırlısı olsun.ıyı geceler dılıyorum herkese bebısler tesekkurler yanımda oldugunuz ıcın😍🌸🌸🙏💕
Kız kuruma çizgini bilmesk bizi kandıracan demi afferim sana senin şuan betan 200 den aşagı degldir kuzum insan kaybı olunca tedirgin oluyor 💙💙

Evet kızlar bugün iyi iş çıkardık 😎😂 sanırım Ağustos ta nüfus patlaması olacak. Bugün sayamadim ben kaç pozitif gördük? Yarın için tribünden izleyen arkadaşları da test yapmaya çağırıyorum. Listede herkesi bebek emojili görmek istiyoruz
🤰bende kendimi böyle görmek istiyorum ay bitmeden

T TASUU o kadar çok sevindim duygulandım yaa kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum ,Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin İnşAllah bebeğini canım 😀🥰🧸 özel bir şeyler yaptın mı ee paylaş bizimle bu ay hamilelik için yahu dua et bizede darısı İnşAllah 🤲🏻

Kizlar ya bir anda niye böyle oldu bilmiyorum. Memleketten uzakta yaşayan var mi ? 1 ay önce ailemin yanindan geldim ama annemi cok özledim bile 😓
Benım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsun 🙏
Korkuyorum tekrar negatif almaktan ya gerçekten ama hala ağrım geçmedi 🙏😏
Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakk 😍😍😘🥰

Back