- 14 Mayıs 2021
- 4.884
- 10.003
- 158
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.381
senın talıhsızlıgın oldu gercekten kuzum oYa bunun da yanlış çıkardığını hiç duymadım görmedim t1 t2 li olanın da. Ama bendeki tam bir faciaydı
Filtre değilde ışığını kıstım biraz bide yaptım 10 dk içinde çıktı dün de yapmıştım o böyle değil ikisini birlikte tutunca fark olduğu görünüyor bunda var gibi bilemedimfıltre yapmadıysan ve ılk 10 dakıkada cıktıysa bende golge gordum kuzum.yarın sabaha varsa belırgınlesır.inşallah vardır kuzucummm
Net bir şey söylemek için kanda pozitif çıkması gerekiyor İnşAllah koyulaşır sonrada kan verirsinİnşallahhBiraz heyecanlandım ama eminde olamadım yoksa umutlanmak istemiyorum
Yaa cok tesekkur ederim etmezmiyim yaa etmez miyimm ben inanıyorum hamiş olmayan kalmayacakkk burdaaaTamam kesin var hadi hayırlı olsun çok ama çok sevindim canımsın yaaa dua et biz de arkandan gelelim
Canımmm Allah razı olsun Rabbim tum ısteyen herkese nasip etsinYaa çok güzel MaşaAllah size
Dün bende pek pozıtıf gibi yorumlamamıstım taki bugun anında öyle görene kadar cokk tesekkur ederim Allah razı olsungözün aydın bıtanem.zaten bu kadar adet gecıkmesıne olması gereken kırmızılık buydu.dun ondan yorum yapmadım ben etkılememek ıcın ..saglıkla al ınsallah kucagına
Canım cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebişinKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
İnşallahNet bir şey söylemek için kanda pozitif çıkması gerekiyor İnşAllah koyulaşır sonrada kan verirsin
Yaaaa bir adanalı olarak benide alın artık götürün yawww valla halis mulis adanalıyıkHey maşallah Adanalı kankaminşallah hayırla sağlıkla tutunur ilerler çok güzel kuzum maşallah ekimm24
Ayyyyy seni yerim benKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Çok barizdi. Başka test var mı yine yapsan
Yok maalesef ama gecenki test tirek cıktı 5 dakka bile olmadan bu hala tek çizgi bakalım denerim yineÇok barizdi. Başka test var mı yine yapsan
ağlamıcam ve rahat olucam :/Olabilir canım stres çok etkiliyor
ayyy canım benim inşallah sağlıkla gelsin hayırlı uğurlu olsun bebişin :)) bizlere de dua et :)Kızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Ben bi gölge gördüm canım inşallah artarKızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii T TASUUPapatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha
Bata kaç gün vardı yada geçti mi canımYok maalesef ama gecenki test tirek cıktı 5 dakka bile olmadan bu hala tek çizgi bakalım denerim yine
Bata 4 gün var canım bakalım tekrar test alıp deniycem yarın sabah varsa cıkar yoksada hangisi bozuk belli olurBir hayale yolculuk canım bence bu test bozuk, senin bir değildi başka testte de görmüştük dimi, bir de bat geçti mi daha var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?