Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ınsallah Rabbım nasıp ederBu ay zorlu bir ay oldu İnşAllah gelecek ay mükafatı alacaksın
bebekheyecani Ayşem de ben de aynı şeyi söylemişiz ayın 13 ünde yumurtlaman olmuş olabilir döngünün 9. Günü yani kapito9 unda yumurtlaman olmuş olabilir diyor. Kesikli çizgi, çok da emin değil yine de kuzu.
Neydi slogann kırmızı gelmedikceee umutt varr henüz bişey demek için erken benceeBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
@Safransari Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @Veziir @Cey1an ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @imagination forever melisaa93 diğer canlar
Anladım canımm valla silik oldugu için bende cok o heyecana giremedım zaten sende böyle diyince iyice şey oldm peki sen hanıle sandıgında ne kadwr gecıkıyodun da bu test silik gösterıyorsu yanı pozıtıf sanıyodun kendini canımCanım artımedin iki çeşit testi çıktı bende biri bu sendeki. Diğeri t1-t2 olan. Senekinden olan hep pozitif silik gösterdi t1 t2 li olanda hiçbir şey cıkmadı(negatif gösterdi) kan verdiğimde de negatif çıktı. Benim iki aydır umutlarımla oynadı sendeki olan test. Ama senin adetin gecikmiş sanırım canım inşallah doğru çıkarmıştır. Bu sabah da yaptın mı koyulaşma oldu mu
ay canım benim düşünme öyle üzülmem Allah büyük deriz daha o moda girmedim ama eczanedekinede güvenmiceksek valla ne bileyim yazık günah birasürü insan kullanıyordur yaaDediğim gibi kuzum inşallah sende doğruyu çıkarır zaten gecikmen olmuş yanlış olacak diye bir şey yok ama aynı test olduğunu görünce bir korktum inşallah seni de üzmez diye
Yaa cok tuaf gercekten Allahtan bende bir test daha var farklı marka şimdi kalkıp onu yapcam sonra yallah Kan vermeyeKesinlikle iki aydır ben d kimyasal sanıyorum anında kan verdim bu ay negatif çıktı
Ben 13.gün diye anlamışım onu pardon bebişimbebekheyecani Ayşem de ben de aynı şeyi söylemişiz ayın 13 ünde yumurtlaman olmuş olabilir döngünün 9. Günü yani kapito
Ve canım bendeki testi içerigiyle attım sana . Birtane daha var ondan su erken gebelık testını yapayım kan vereyım onuda tekrarla yapacam duruma göre gercekten merak ettimCanım artımedin iki çeşit testi çıktı bende biri bu sendeki. Diğeri t1-t2 olan. Senekinden olan hep pozitif silik gösterdi t1 t2 li olanda hiçbir şey cıkmadı(negatif gösterdi) kan verdiğimde de negatif çıktı. Benim iki aydır umutlarımla oynadı sendeki olan test. Ama senin adetin gecikmiş sanırım canım inşallah doğru çıkarmıştır. Bu sabah da yaptın mı koyulaşma oldu mu
Peki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştümYumurtlamanın kesin ve net olduğunu ateşin hep böyle yüksek seyrederse diyebiliriz ki evet olmuş. Ben ovu testlerine çok güvenemiyorum ateş daha güvenilir
Olabilir canım stres çok etkiliyorGünaydın aşklar ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım dün size yazdım ya kırmızı kartı yedim diye, o andan beri hiçbir şey yok, sökülemeyen adet midir bu
Yaptın mı testiVe canım bendeki testi içerigiyle attım sana . Birtane daha var ondan su erken gebelık testını yapayım kan vereyım onuda tekrarla yapacam duruma göre gercekten merak ettim
Ben 3 gündür aynı şekildeyim canım hatta dün gece o kadar agrıdı ki kasıklarım acile gitmemeki için dayandım ben ovulasyon kullanmıyorum sünen akıntımda yok ilaç da kullanıyorum ondan anlam veremedim yapışkna parlak akıntım var temiz kokusuz kaşıntısız ama kullandıgım ilaç ile yumurtlama okur mu bilmiyorum adet olunca gel dedi doktorum.Sen şuna yumurtladın canım normal foliküllerden sızan sıvı yapıyormuş agrıKızlar bişey diycem benim hala kasıklarm ve belim ağrıyor. Yumurtlamadandır diye düşünüyorum onu. Ama bi de alt tarafımda baskı hissediyorum. 2-3 gündür. Enfeksiyon mu nedir anlamadım. Yanma kaşınma da yok. Oldu mu sizin hiç
Canım benim ya yaptın mı testNeydi slogann kırmızı gelmedikceee umutt varr henüz bişey demek için erken bencee
Anladım canımm valla silik oldugu için bende cok o heyecana giremedım zaten sende böyle diyince iyice şey oldm peki sen hanıle sandıgında ne kadwr gecıkıyodun da bu test silik gösterıyorsu yanı pozıtıf sanıyodun kendini canım
ay canım benim düşünme öyle üzülmem Allah büyük deriz daha o moda girmedim ama eczanedekinede güvenmiceksek valla ne bileyim yazık günah birasürü insan kullanıyordur yaa
Yaa cok tuaf gercekten Allahtan bende bir test daha var farklı marka şimdi kalkıp onu yapcam sonra yallah Kan vermeye
Evet canım aynı şey ovulasyon oldumu çatlıcak anlamındaPeki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştüm
Bende de oldu hatta yumurtlama sonrası 2 gün belim bacaklarım koptu sanki sağ kasığımda çok ağrı oldu bende yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm. İlk zamanlar daha çoktu zamanla hafifledi hala var ama ara ara hissediyorumKızlar bişey diycem benim hala kasıklarm ve belim ağrıyor. Yumurtlamadandır diye düşünüyorum onu. Ama bi de alt tarafımda baskı hissediyorum. 2-3 gündür. Enfeksiyon mu nedir anlamadım. Yanma kaşınma da yok. Oldu mu sizin hiç
Bende öyleyim canım ara ara sag taraf dün gece sol taraf duramamadım agrıdan ama ben ilaç kullanıyorum olur mu acaba yumurtlamaBende de oldu hatta yumurtlama sonrası 2 gün belim bacaklarım koptu sanki sağ kasığımda çok ağrı oldu bende yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm. İlk zamanlar daha çoktu zamanla hafifledi hala var ama ara ara hissediyorum
4 gün kala yap hayatım o zaman varsa çıkıyor genelde,7 gün var adetimeee yinede yaptım heyecan işte Eki Görüntüle 3177726
Hangi ilacı kullanıyorsun. İlacın yumurtlama etkisi olur mu hiç bilmiyorum ama belki ağrı yapıyordurBende öyleyim canım ara ara sag taraf dün gece sol taraf duramamadım agrıdan ama ben ilaç kullanıyorum olur mu acaba yumurtlama
Bunu kullanıyorum canım düşükten sonra adetim kesilmedi doktora gitrim ama ilacı kullanırken korunmana gerek yok dediHangi ilacı kullanıyorsun. İlacın yumurtlama etkisi olur mu hiç bilmiyorum ama belki ağrı yapıyordur