• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya bunun da yanlış çıkardığını hiç duymadım görmedim t1 t2 li olanın da. Ama bendeki tam bir faciaydı
senın talıhsızlıgın oldu gercekten kuzum o :( bu ay harıka olcak ama hıssedıyorum :D pozitifbiri pozitifbiri nin yanına çok kişi gidecek :)

fıltre yapmadıysan ve ılk 10 dakıkada cıktıysa bende golge gordum kuzum.yarın sabaha varsa belırgınlesır.inşallah vardır kuzucummm
Filtre değilde ışığını kıstım biraz bide yaptım 10 dk içinde çıktı dün de yapmıştım o böyle değil ikisini birlikte tutunca fark olduğu görünüyor bunda var gibi bilemedim

Tamam kesin var hadi hayırlı olsun çok ama çok sevindim canımsın yaaa dua et biz de arkandan gelelim❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yaa cok tesekkur ederim etmezmiyim yaa etmez miyimm ben inanıyorum hamiş olmayan kalmayacakkk burdaaa 😍😍😍😍😍😍
Yaa çok güzel MaşaAllah size 😍😍
Canımmm Allah razı olsun Rabbim tum ısteyen herkese nasip etsin 😍😍😍🙏🙏
gözün aydın bıtanem.zaten bu kadar adet gecıkmesıne olması gereken kırmızılık buydu.dun ondan yorum yapmadım ben etkılememek ıcın ..saglıkla al ınsallah kucagına
Dün bende pek pozıtıf gibi yorumlamamıstım taki bugun anında öyle görene kadar cokk tesekkur ederim Allah razı olsun ♥️♥️🥰

T TASUU Kızlar benimki bu sefer negatif testin azizliği heralde ya bu yada diğer test

Eklentiler

• 20221216_075147.jpg
    20221216_075147.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorum 😢 dün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz 😭😭😭
Ayyyyy seni yerim ben ❤️ valla içimde hissettim o heyecanı çok mutluyum senin için hayırlı olsun 😘

Back