• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebişin🥰
Allah razı olsun canımmmmm🙏🙈😍😍😍
Ayyyyy seni yerim ben ❤️ valla içimde hissettim o heyecanı çok mutluyum senin için hayırlı olsun 😘
Yaaaa fenaa duygusallllardayımm 🙈🙈 gittim kan verdim hemencik Allah razı olsunnn hep dualarımdaydınızz olmaya devam edeceksiniz inşallahh😍😍🥰🥰
ekimm24 ekimm24 Kızzzz ben sana dedim çocuk çıkacak anne ben burdayım gör beni diyecek diyeee, ama sakalımız yokki dinlensin... 😬😬
Maşallah size sağlıkla gelsin, huzur mutluluk getirsin kuşum 💃♥️🎉🎊🌺💃🎉♥️🎊🌺O zaman çalsın davullar🌺🎊♥️🎉💃🎊🎉💃
Yaaaaa sen bi harikasınn 🙈🙈🙈 Allah razı olsun senden de ne bileyim saskındım beklemiyodumm bu kadar çabuk gelebilcegini 🙈🙈inşallah sizkerdende bu guzel haberi almak ıstıyoruz ennn yakın zamandaaa 😍😍
ayyy canım benim inşallah sağlıkla gelsin hayırlı uğurlu olsun bebişin :)) bizlere de dua et :)
Çok çokkk tesekkür ederiimmmm hep dualarımdasınız hepp 🙏🙏🙏😘😘
Maşallah maşallah 😍😍🙏
Allah razı olsun canımm 😍🙏🥰
ekimm24 ekimm24 canım maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese bu duyguyu yasatsın inşallahh🙏🥰🥰

Güzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suan🙈bu yuzden sizle paylaşcammm 🙈🙈 vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına 🙈tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum 🙈🙈 ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN🥰🙏🙏🙏 Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ 😍😍😍😍😍

Güzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suan🙈bu yuzden sizle paylaşcammm 🙈🙈 vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına 🙈tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum 🙈🙈 ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN🥰🙏🙏🙏 Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ 😍😍😍😍😍
Sagol canım benim duanı eksik etme tekrar hayırlı olsunn 🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻

MFK ya yeni başladım canım ama diğer kızlar çok memnun olduklarını söylüyor.
canım ben bır kutu advıctor kullanmıstım ben etkısı oldugunu dusunuyorum ayrıca benım kan ve vıtamın degerlerım cok dusuktu onlar da duzeldı bence bunları da dıkkate alın tahlılle degerlere baktırın

Pco kisti demek?

Adetlerımde duzensiz 30-36 gün arası

Doktor alttan muayene ettı
Kist olsa söylerdi dimi?

Kaldı ki Pco olsa ilk yaptıklarım neden silik çıksın?
Benimde düzensiz ama pco görünümü var ultrasında görünür bakan iyi hekimse

Ben feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temiz😬😬son 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı🤲🤲🤲
Safransari Safransari Papatyamaviss Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Veziir Cey1an Cey1an ekimm24 ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani @imagination forever melisaa93 melisaa93 diğer canlar
Kuzum çoğunda erken çıkmıyor ümidini kaybetme daha 5gün varmış inşallah vardırda miniğin seni şaşırtır canım sıkma canını daha çok erken 🥰❤️

Allah sağlıkla kolaylıkla kucağın aalmayı nasip eder inşallah eşinle bebeğinle daha nice güzel günler yaşarsınız umarım vakti geldiğinde inşallah bizede nasip olur sağlıklı hayırlı bir evlat :KK200:

Cidden ne kadar şükredilse az 😍 mutluluğunuz daim olsun yuvanız şenlensin İnşAllah 💜

Kesinlikle öyle ilahi mesajlar çok var hayatımızda çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💫 tam 1 sene oldu yeniden doğmuş gibiyim hep hasta etmiş beni.. Psikolojşk olarak bile ben panik atak sanıyordum meğer o kanama baş döndürüyormuş sersemletiyormus 🙏🏻
Silikkn cikarma ameliyati sonrasi sızı ve agriniz olfu mi? Benn20 gun once cikarttirdim sızı ve hafif agri var kollarimo kullandigimda.

Back